Kinderkraft

FINIX 2-in-1 syöttötuoli Kinderkraft

5 (1)
Lisätiedot:
Tyyppi: Monikäyttöiset syöttötuolit
Lapsen paino enintään: 20 kg
Pyörät: Ilman pyöriä
Tuotekoodi: 2373208
14999
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) 7. huhtikuuta (000 )
Toimitus Postin pakettiautomaattiin 11. huhtikuuta (599 )
Toimitus Schenkerin noutopisteeseen 11. huhtikuuta (599 )
Toimitus Postin noutopisteeseen 11. huhtikuuta (599 )
Toimitus kotiinkuljetuksella 11. huhtikuuta (1349 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: FINIX 2-in-1 syöttötuoli Kinderkraft

FINIX on suunniteltu lasta ja kauniita sisätiloja varten. Tämä erittäin tyylikäs ja käytännöllinen 2-in-1-ruokintatuoli täydentää kotisi sisustusta. Se on seuralaisenneteitä ensimmäisistä yhteisistä aterioistanne lähtien ja pysyy pitkään suosikkihuonekaluna, joka sopii erinomaisesti pienen insinöörin, palomiehen tai taiteilijan leikkeihin. Se on suunniteltu lapsen mukavuutta ja turvallisuutta ajatellen ja samalla siinä korostuvat esteettisyys, korkealuokkaiset materiaalit ja nykyisten sisustustrendien mukainen tyylikäs ulkonäkö. FINIX on tuoli, joka on luotu ilman kompromisseja – moderni, tyylikäs ja käytännöllinen.

Valitsemalla FINIXin ostat ajattoman tuotteen lapselle, jonka ikä voi olla 6 kuukaudesta noin 5 vuoteen. Voit muuttaa sen muutamassa hetkessä vanhemmalle lapselle sopivaksi tuoliksi – vaihda vain jalat, poista tarjotin kokonaan ja irrota jalkatuki, niin FINIXistä tulee tyylikäs tuoli, joka sopii niin sohvapöytään että esikoululaisen työpöytäänkin. Viehättävästi muotoillut pyökkijalat antavat tuolille sen keveyden ja hoikkuuden, minkä ansiosta FINIX sopii mainiosti mihin tahansa sisustukseen.

Tuoli on suunniteltu mukavuutta ja toiminnallisuutta ajatellen – kolmella alueella säädettävässä tarjottimessa on irrotettava päällinen, joka on helppo puhdistaa juoksevan veden alla. Jalkatuki on puolestaan säädettävissä kahdelle eri tasolle: näin tuoli on helpommin mukautettavissa lapsellesi sopivaksi.

Edut
Toiminnallisuus:
● 2 in 1 -tuoli – FINIX on käytännöllinen syöttötuoli ja tyylikäs istuin vanhemmalle lapselle, 6 kuukaudesta 5 vuoteen. FINIX innostaa ja stimuloi luovuutta. Toimintojen vaihtaminen käy erittäin yksinkertaisesti ja intuitiivisesti. Se ei hyödytä vain rohkeaa pikkulasta, joka opettelee käyttämään lusikkaa, vaan myös itsenäistä esikoululaista, joka kehittää itsenäisyyttään
● Jalkatuki – FINIXissä on miellyttävä jalkatuki, jossa on 2-portainen säätö. Voit helposti säätää sen korkeutta lapsesi pituuden mukaiseksi. Se takaa poikkeuksellisen mukavuuden aterian aikana ja samalla lapsen oikean asennonsyömisen aikana.
● Tyylikäs muotoilu – neutraalien värien yhdistelmä muotoilussa takaa sen, että FINIX sopii lähes mihin tahansa sisustukseen. Klassinen tyyli yhdistettynä nykyaikaisuuteen, tikattu selkänoja ja kuusikulmioiden kanssa kontrastin luova jalopuu saavat FINIXin löytämään paikkansa jokaisessa yhdistelmässä.
● Kantokahva – tuolissa on selkänojan takaosassa käytännöllinen kahva, jonka ansiosta sitä on helppo siirtää. FINIX on kevyt tuoli, joten voit siirtää sen vaivattomasti keittiön alueelta ruokapöytään.
● Säädettävä tarjotin – voit säätää yläosan ja selkänojan välistä etäisyyttä . Se on myös poistettavissa kokonaan, kun haluat muuttaa FINIXin tyylikkääksi istuimeksi vanhemmalle lapselle.
● Irrotettava yläosa – tarjottimessa on irrotettava yläosa, joka on helppo puhdistaa. Päällinen on helppo pestä juoksevan veden alla, jolloin tuoli pysyy puhtaana ja kauniina pidempään.

Kätevyys:
● Pehmeä istuin – selkänojan ja istuimen verhoilu on pehmeä ja miellyttävän tuntuinen. Lapsesi viihtyy tuolissa sekä syömistä opetellessaan että myöhemmin maalatessaan, piirtäessään ja leikatessaan.
● Korkea selkänoja – tikattu muotoilu, pehmeä kangas ja tyylikäs, korkea ja leveä selkänoja, joka tukee selkää. FINIX on mukava niin pienille kuin isommillekin lapsille.
● Ekologinen nahka – FINIX on viimeistelty helposti puhdistettavalla, hienolla ekologisella nahalla. Lisäksi nahka antaa tuolille tyylikkään ilmeen, joka vie sinut modernin toiminnallisen muotoilun maailmaan.

Turvallisuus:
● 5-kohtaiset turvavyöt – ne ovat helposti säädettävissä ja erittäin turvallisesti kiinnitetyt. Ne takaavat liikkuvaisimpienkin lasten turvallisuuden. Lapsesi voi käyttää energiaansa luovalla tavalla, ja voit olla varma, että hän on turvassa.
● Pyökkijalat – tuolin sirot jalat on valmistettu korkealaatuisesta pyökistä. Niissä on alkuperäiset, kontrastiväriset liukuesteet, jotka estävät liukastumisen ja lattian naarmuuntumisen.
● Sertifioitu – FINIX-tuoli täyttää eurooppalaisen turvallisuusstandardin EN 14988:2017 vaatimukset.

Valmistus
Materiaalit:
● jalat: pyökkiä
● lokero: PP-muovia
● istuin: ekologista nahkaa

Mitat:
● Kokonaiskorkeus: 97 cm
● Leveys (jalkojen väli): 58 cm
● Pituus (jalkaväli): 65 cm

● Selkänojan korkeus: 38 cm
● Selkänojan korkeus: 38 cm
● Jalkojen väli: 64 x 58 cm
● Istuimen leveys: 22 x 28 cm
● Lokeron mitat: 19 x 36 cm

Tuolin paino: 4,73 kg

Tarkoitettu seuravaanikäisille lapsille:
● syöttötuoli: 6 kk – 15 kg
● turvaistuin: enintään 20 kg
Pakkauksen mitat ja paino: 39,4 x 34,5 x 54,3 (cm) / 6,2 kg

Kinderkraft

Kinderkraft on brändi, joka pyrkii vastaamaan kaikkien vanhempien tarpeisiin, olivatpa he korkealla uralla ja aina vähällä aikavälillä tai erittäin aktiivisia vanhempia, jotka eivät halua luopua nykyisestä elämäntyylistään lapsen syntyessä. Kinderkraftin tuotteet ovat liikkuvia, älykkäitä ja erittäin yksinkertaisia. Kinderkraft uskoo, että heidän menestyksensä piilee ihmisten palvelemisessa ja yhdistämisessä parempaa tarkoitusta varten. Tuotteita tarjoaessaan Kinderkraft keskittyy ainutlaatuisuuteen, turvallisuuteen, laatuun ja erinomaiseen muotoiluun. Kaikki Kinderkraft-tuotteet myydään kohtuuhintaan, koska, kuten he väittävät: "Haluamme, että kaikilla maailmassa on mahdollisuus hyötyä tuotteistamme."

Turvallisuus on tärkein kriteeri, johon kaikki Kinderkraft-tuotteet perustuvat. Kehittäjät keskittyvät korkealaatuisimpiin materiaaleihin ja yksityiskohtiin. Kinderkraft hankkii materiaalinsa ja kankaansa vain laitoksilta, jotka on sertifioitu eurooppalaisten standardien mukaisiksi. Kinderkraft rohkaisee sinua luottamaan heihin, kun kasvatat lastasi – loppujen lopuksi heidän luomansa tuotteet tarjoavat innovaatioita turvallisuuden ja laadun lisäksi, joten voit olla varma, että käytät markkinoiden älykkäintä ja uusinta teknologiaa.

FINIX 2-in-1 syöttötuoli Kinderkraft Kinderkraft

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: FINIX 2-in-1 syöttötuoli Kinderkraft

Tuotekoodi: 2373208
Kategoria: Syöttötuolit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,4 x 0,35 x 0,54 m, 6,2 kg
Tyyppi: Monikäyttöiset syöttötuolit
Näytä: Kinderkraft, monikäyttöiset syöttötuolit syöttötuolit
Tavaramerkki: Kinderkraft
Lapsen paino enintään: 20 kg
Ikäsuositus alkaen: 6 kuukautta
Pyörät: Ilman pyöriä
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Kinderkraft tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (1)

FINIX 2-in-1 syöttötuoli Kinderkraft
5

(1 asiakasarvio)

5 tähteä
(1)
4 tähteä
(0)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)

100%

asiakkaista suosittelee tätä tuotetta

Arvostele tämä tuote

Lisätiedot ja säännöt

Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.

Kirjoita arvostelu
Aram A.
07.03.2023

Myyjä: Hobbyhall.fi

Kiitos kiitos miitos