Kevätmuoti 2023 - uudet kevätmallistot saapuneet! Hyödynnä myös ilmainen* pakettitoimitus!

Tom Tailor saappaat miehille, mustat

Tuotekoodi: 3487742

Tuotteen kuvaus: Tom Tailor saappaat miehille, mustat

• Vetoketju ulkopuolella helpottaa ja nopeuttaa pukemista
• Lämmin vuori
Nauhakiinnitys
• Kumipohjalla on hyvä pito ja se estää liukastumisen.

Materiaali: 78 % keinonahka, 22 % polyesteri. vuori 100 % polyesteri. ulkopohja termoplastista kumia.

Ohjeet kenkien puhdistamiseen ja huoltoon

Tom Tailor on saksalainen brändi, joka tarjoaa klassisia ja moderneja vaatteita naisille, miehille ja lapsille. Jopa 12 eri mallistollaan brändi pyrkii aina tarjoamaan viimeisimmät muotitrendit vaatteissa ja jalkineissa auttaakseen asiakkaita pysymään moitteettoman tyylikkäinä.
Tom Tailorin merkkivaatteet ilmestyivät ensimmäisen kerran vuonna 1989. ja niitä myytiin lähes yksinomaan Saksassa, Itävallassa ja Ranskassa. Huomattuaan tällaisten vaatteiden tarpeen muissa maissa, Tom Tailor on laajentanut myymälöidensä määrää ja tunnistaa nyt itsensä aidosti globaaliksi brändiksi.
Tom Tailorin vaatteissa ja asusteissa on moderni muotoilu, joka säilyttää klassisen käsityksen kauneudesta. Tämän merkin vaatteet on suunniteltu täyttämään kaupungin rytmissä elävän ihmisen tarpeet. Monet vaatteet on suunniteltu niin, että voit käyttää niitä sekä töissä että tien päällä. Vapaa-ajan vaatteiden lisäksi Tom Tailor tarjoaa valikoiman urheiluvaatteita sekä farkkutuotteita sekä menestyneen valikoiman jalkineita ja asusteita. 

Tom Tailor saappaat miehille, mustat

Saapaat

Jos etsit mukavia, laadukkaita ja muodikkaita kenkiä täydentämään tyylikkään asun, nilkkurit voivat olla loistava lisäys mihin tahansa vaatekaappiin. Saappaat ovat miesten suosituin jalkine viileän sään saapuessa. Nämä saappaat sopivat täydellisesti kenelle tahansa miehelle, valitsitpa sitten talvikengät, perinteiset tai vaelluskengät – nilkkurit ovat aina luotettava valinta. Nilkkurit peittävät nilkat, jotka tarvitsevat usein suojaa kylmältä tai pakkaselta. Ne antavat vakauden ja vahvuuden vaikutelman ja saavat jalat tuntumaan lämpimämmiltä.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Tom Tailor saappaat miehille, mustat

Tuotekoodi: 3487742
Kategoria: Miesten kengät
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,49 x 0,14 x 0,3 m, 0,4 kg
Kengän koko: 44
Tavaramerkki: Tom Tailor
Tyyppi: Saappaat
Pintamateriaali: Tekonahka
Sisämateriaali: Polyesteri
Pohjan materiaali: Termoplastinen kumi
Väri: Musta
Kengän kiinnityksen tyyppi: Nauhat, Vetoketju
Terävät kengät: Ei
Näytä: Tom Tailor, saappaat miesten kengät
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Tom Tailor tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Tom Tailor saappaat miehille, mustat kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.