220 Eco -pikakompostori, tummanharmaa

Lisätiedot:
Tyyppi: Kompostisäiliöt
Kapasiteetti, l: 220 l
Pituus, cm: 73 cm
Leveys, cm: 80 cm
Korkeus, cm: 115 cm
Paino, kg: 30 kg
Väri: Harmaa
Materiaali: Muovi
Tuotekoodi: 1868403
59700
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  2000 /kk
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) torstai, 30. maaliskuuta (000 )
Toimitus kotiinkuljetuksella 3. huhtikuuta (alkaen 3499 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: 220 Eco -pikakompostori, tummanharmaa

220 Eco -pikakompostori, tummanharmaa


Biolan Eco -pikakompostorin hyvä lämpöeristys ja patentoitu, kompostimassan keskelle sijoitettu ilmanvaihtoputkisto pitävät kompostoitumisen käynnissä myös talvella. Putkisto estää myös kompostimassan tiivistymistä. Lämpöeristys tehdään yhdellä muotilla, ilman saumoja ja niistä aiheutuvia kylmäsiltoja. 220-litrainen malli riittää 1–6 hengen talouden keittiöjätteille. Voit kompostoida myös kitkentäjätteitä. Kompostorin kuumuus tuhoaa tehokkaasti rikkaruohojen siemenet ja juurakot. Kannen muotoilu palauttaa tiivistyvän kosteuden kompostimassaan. Lukon aukaisu ja kannen nosto käyvät yhdellä kädellä. Automaattisesti lukittuva aukipitosalpa helpottaa käyttöä. Umpinainen pohja sekä tiivistetty kansi ja alaluukku estävät haittaeläinten pääsyn kompostoriin. BIOLAN 220 ECO: Materiaali pakkasenkestävää UV-suojattua polyeteenimuovia Freoniton polyuretaanieriste Ilmanvaihto säädettävän venttiilin ja jakoputkiston kautta Tuloilmaventtiilissä viisiportainen säätö Ruostumaton lämpömittari Korkeus 115 cm Pohjan ala 54 x 54 cm Kansi 73 x 80 cm Paino noin 30 kg 5 vuoden takuu (materiaali- ja valmistusvirheet).

Olemme tulleet pitkän matkan pihalle kasatuista kompostikasoista. Nykyaikaiset puutarhurit voivat kompostoida paljon tehokkaammin ja helpommin. Kompostoreita on useita tyyppejä. Suljetut kompostorit ovat suunniteltu monenlaisille materiaaleille keittiöjätteistä luomupihajätteisiin. Ne voidaan täyttää milloin tahansa. Niissä muodostuu hitaasti kompostia. Yleensä täysin muodostunut komposti suodattuu säiliön pohjalle ja voidaan poistaa useita kertoja vuodessa. Tämän tyyppiset kompostorit sopivat parhaiten puutarhureille, jotka etsivät paikkaa keittiöjätteille, puutarhan rikkaruohoille ja kasvijätteille. Kompostorit tekevät kompostoinnista tehokkaampaa ja tarjoavat nopeimman tavan kompostoida. Tällaiset laatikot sopivat puutarhureille, jotka haluavat saada enemmän kompostia nopeammin ja ovat valmiita panostamaan hieman enemmän ja suunnittelemaan. Kompostia voidaan valmistaa myös sisätiloissa, vaikka kyseessä onkin pienempi prosessi. Erikoissuunniteltujen kompostoreiden avulla voit muuttaa keittiöjätteet huonekasvien ja puutarhan kompostiksi. Sisätilojen kompostorit sopivat hyvin käytettäviksi kouluissa.

Yleiset tuotetiedot: 220 Eco -pikakompostori, tummanharmaa

Tuotekoodi: 1868403
Kategoria: Kompostorit ja jäteastiat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,8 x 0,85 x 1,2 m, 49,5 kg
Tyyppi: Kompostisäiliöt
Kapasiteetti, l: 220 l
Pituus, cm: 73 cm
Leveys, cm: 80 cm
Korkeus, cm: 115 cm
Paino, kg: 30 kg
Väri: Harmaa
Materiaali: Muovi

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

220 Eco -pikakompostori, tummanharmaa
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu