Compo lehtikiilto orkideoille

Tuotekoodi: 1833108
Käyttö:
Kapasiteetti, l:
Tavaramerkki:
0.25 l
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 007
Rekisteröidy
650
2600 / l
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Compo lehtikiilto orkideoille

Compo lehtikiilto orkideoille 250 ml
Lehdistöllä on syväkosteuttava vaikutus, se muodostaa kerroksen, joka suojaa lehtiä pölyltä ja luo paremman mikroilmaston kasveille. Terveempiä ja kukkivampia kasveja jatkuvassa käytössä.

Compo

COMPO-brändi edustaa useita laadukkaita tuotteita, jotka auttavat jokaista vapauttamaan kasviensa todellisen potentiaalin. COMPO on asiantuntija kaikessa puutarhaan liittyvässä ja tarjoaa oikean ratkaisun kaikkiin haasteisiin, joita erilaiset kasvit meille asettavat. COMPO:n horjumattomat laatustandardit varmistavat, että heidän tuotteet ovat erittäin tehokkaita, jotta kasvien omistajat voivat maksimoida potentiaalinsa. Erilaiset kasvisubstraatit ovat edelleen yksi COMPOn tärkeimmistä tuotteista. Riippumatta siitä, kuinka erilaiset kasvit ovat, niillä on yksi yhteinen piirre - ne tarvitsevat valoa, lämpöä, ilmaa, vettä ja mikä tärkeintä, ravinteita optimaaliseen kehitykseen. Ne voivat muodostaa suuria vihreitä lehtiä, värikkäitä terälehtiä ja mehukkaita hedelmiä vain, jos ne saavat riittävästi typpeä, fosfaatteja, kaliumia ja magnesiumia. Koska jokaisella kasvilla on erilaiset tarpeet, COMPO:n nestemäisten ja rakeisten lannoitteiden ainesosat räätälöidään heidän yksilöllisiin tarpeisiinsa.
Compo lehtikiilto orkideoille Compo

Lannoitteet kukille

Jos haluat nauttia kauniista ja runsaasti kukkivista kukista, on muistettava yksi tärkeä asia: lannoittaminen. Orgaanisilla ja mineraalilannoitteilla voi olla suuri merkitys nykyisten ja vastikään ostettujen kukkien kunnossa. Ne vaikuttavat paitsi kukkien fyysisiin ominaisuuksiin, kuten terveisiin juuriin, vahvoihin lehtiin ja tukeviin varsiin, myös niiden ulkoisiin ominaisuuksiin. Oikein lannoitetut kukat tuottavat suurempia, kirkkaamman värisiä ja runsaampia kukkia.

Nestemäiset lannoitteet sisältävät laajan valikoiman hyödyllisiä mineraaleja, ja ne sopivat erinomaisesti monenlaisille kukille. Ei ole mikään salaisuus, että kukat rakastavat fosforia, joka edistää juurten tervettä kehitystä ja lisää kukkien vastustuskykyä erilaisia tauteja vastaan, tai kaliumia, joka nopeuttaa kasvien kasvua ja silmujen muodostumista. Löydät näitä ja muita ominaisuuksia moniravinteisista lannoitteistamme, orgaanisista mineraalilannoitteista, nestemäisistä lannoitteista, jotka on suunniteltu erityisesti rododendronille, hortensioille, atsaleoille ja muille. Viljelykukistasi riippuen voit siis valita laajasta valikoimasta kukkakohtaisia tai yleiskäyttöisiä lannoitteita, jotka auttavat sinua pitämään huolta puutarhasi kaunottarista.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Compo lehtikiilto orkideoille

Tuotekoodi: 1833108
Kategoria: Nestemäiset lannoitteet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,05 x 0,05 x 0,2 m, 0,25 kg
Käyttö: Lannoitteet kukille
Kapasiteetti, l: 0.25 l
Tavaramerkki: Compo
Näytä: Compo, lannoitteet kukille nestemäiset lannoitteet
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Compo tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Compo lehtikiilto orkideoille kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.