Keterin puutarhatalo OAKLAND 759

Tuotekoodi: 2972933
Tyyppi:
Materiaali:
Mitat, cm:
229x287x242 cm
Loppuunmyyty

Ilmoita minulle sähköpostitse kun tämä tuote tulee myyntiin.

Tuotteen kuvaus: Keterin puutarhatalo OAKLAND 759

Keterin puutarhatalo OAKLAND 759

Käytännöllinen työkalukotelo OAKLAND 759 on valmistettu ainutlaatuisesta hartsikoostumuksesta, mikä tekee siitä erittäin vahvan materiaalin, mikä tekee siitä kestävän epäsuotuisia sääolosuhteita. Mökkiin mahtuu puutarhatyökalujen lisäksi isot tavarat, kuten ruohonleikkuri tai tikkaat. Mökin tärkeimmät edut ovat vakaa, vahvistettu teräsrakenne, kiinteä katto ja leveät pariovet. Tämä talo voidaan myös maalata uudelleen haluttuun väriin!

Oaklandin mökkilinja on erittäin vahva, helposti koottava ja joka sään kestävä mökki puujäljitelmäisellä designpinnalla.

  • Talo on valmistettu korkealaatuisesta muovista;
  • Harmaa;
  • Lattialevy suojaa varastoituja tavaroita lialta ja sateelta.
  • Kätevä lukita (ei sisälly);
  • Varustettu ilmanvaihdolla;
  • UV-kestävä;
  • Mitat: 229 x 287 x 242 cm

Niillä, joilla on oma piha tai maatila, on usein ongelmia tavaroiden säilytyksen kanssa. Yleisimmin käytetyt puutarhatyökalut vaativat jonkin verran hoitoa ja suojaa, joten tarjoamme niille säilytystavan - työkaluvaja. Tämä kätevä säilytystila on ihanteellinen pienten käsityökalujen, kuten haravat, noukit tai oksasakset, mutta myös kaikkien tarvittavien suurempien puutarhatyökalujen, kuten ruohonleikkurien, tikkaiden tai lapioiden, säilyttämiseen. Työkaluvajaat ovat erikokoisia, joten sinun on päätettävä, kuinka monta esinettä niihin mahtuu ja valita oikea tuote. Vajaan kestävä materiaali, oli se sitten metallia tai laadukasta muovia, suojaa haitallisilta sääolosuhteilta ja kosteuden haitallisilta vaikutuksilta, joten sisällä olevat esineet säilyttävät erinomaisen kunnon. Luotettava tuote kestää pitkään, ja tyylikäs muotoilu koristaa pihaa. Sisälle voit asentaa erikokoisia hyllyjä, jotka takaavat siistin ja toimivan säilytyksen. Helppo asennus, vakaa rakenne, kestävyys sään vaikutuksille ja mekaanisille vaurioille, laaja valikoima tyylejä ja kokoja antavat sinulle mahdollisuuden nauttia säilytysratkaisustasi pitkään.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Keterin puutarhatalo OAKLAND 759

Tuotekoodi: 2972933
Kategoria: Pihavarastot
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

2,27 x 1,32 x 0,39 m, 181 kg
Tyyppi: Työkaluvajat
Materiaali: Muovi
Mitat, cm: 229x287x242 cm
Paino, kg: 100 kg
Väri: Harmaa
Suosittelemme ostamaan yhdessä Keterin puutarhatalo OAKLAND 759 kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.