Ekokevyt ulkovalaisin aurinkopaneelilla Sreet, 8W 4000K

Tuotekoodi: 189898
pigueurai-icon
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 060
Rekisteröidy
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Ekokevyt ulkovalaisin aurinkopaneelilla Sreet, 8W 4000K

Moderni aurinkoenergialla toimiva LED-valaisin laadukkaista materiaaleista liike-/hämärätunnistimella. Siinä on 35 000 tuntia pidempi vaihdettava akku kuin vastaavissa markkinoilla olevissa valaisimissa. Valaisimessa käytetty akku antaa sen toimia noin 5 tuntia noin 8 tunnin latauksen jälkeen ja siinä on sisäänrakennettu virtalähde, joka estää akkua ylilataamasta tai purkamasta.

Katuvalossa on automaattitila, nappia tarvitsee painaa vain kerran ja se toimii jatkuvasti. Ensimmäisen 5 käyttötunnin aikana, jos liikettä havaitaan 8 metrin säteellä, valaisin syttyy automaattisesti 850 lm:n täydellä kirkkaudella ja siirtyy säästötilaan 20 sekunnin kuluttua, jos liikettä ei havaita. 5 tunnin käytön jälkeen tai jos akun varaustaso laskee alle 30 %, jos liikettä havaitaan 8 metrin säteellä, valaisin syttyy automaattisesti 850 lm:iin 20 sekunnin kuluttua. Ilman liikkeentunnistusta se siirtyy virransäästötilaan ja sammuu 5 minuutin kuluttua.

  • Sarja sisältää joukon kiinnitysruuveja
  • Leveys:  193 mm
  • Syvyys: 50 mm
  • Korkeus: 351 mm
  • Teho: 8W
  • Valonlähde: 850 lm
  • Jännite: 3,7V / 6000mAh akku
  • Valaistuskulma: 140°
  • Suojaustaso: IP65
  • Väri: musta

Jos etsit tapaa valaista patioasi tai terassia, voit valita riippuvalaisimen. Vaikka riippuvalaisimia on useita erilaisia, ​ulkovalaisimilla on kuitenkin omat ominaisuutensa. Riippuvalaisimet luovat kodikasta ilmettä pihallesi, mökillesi, terassillesi samalla kun ne suorittavat tärkeän valaistustehtävän. Ne auttavat valaisemaan pihaa ja tekevät siitä kutsuvamman ja mukavamman viettää iltaa ulkona pimeän tultua. Ulkovalaisimia valittaessa on kiinnitettävä huomiota valaisimen erityiseen kiinnitykseen ja esteettiseen tyyliin. On tärkeää valita väri, materiaali ja viimeistely, jotka näyttävät parhaiten valitsemassasi paikassa täydentäen maisemaa ja pihan sisustusta. Lopuksi sinun on harkittava valaistuksen yleistä sijoittelua ja sitä, minkä tyyppistä virtalähdettä ja kytkimiä käytät niiden kytkemiseen päälle. Älä unohda kiinnittää huomiota valaisimien IP-luokkaan (tämä on valaisimen suojausaste, joka osoittaa sen kestävyyden erilaisille ulkoisille tekijöille), vedenkestävyyteen jne. Saatavilla on erilaisia ​​vaihtoehtoja. Haluatko kattokruunun, joka roikkuu juuri terassipöydän yläpuolella, tai seppeleen, joka valaisee tiesi puutarhaan, vai pidätkö lyhtymaisista kattokruunuista? Laajasta valikoimasta löydät kaiken mitä tarvitset takapihasi suunnitteluun.


Aurinko antaa meille päivänvaloa, mutta sen laskeessa joudumme luottamaan keinovalaistukseen, jotta voimme kävellä turvallisesti ja nähdä ympäristömme myös vuorokauden pimeimpinä aikoina. Lämpöä kestävät, tiiviit ja kestävät LED-ulkovalaisimet ovat täydellinen ratkaisu niille, jotka tarvitsevat valoa koko päivän. LEDit säästävät enemmän sähköä ja edistävät siten planeettamme suojelua. Nämä valaisimet kuluttavat jopa 80 % vähemmän sähköä kuin perinteiset halogeenivalot. LED-lamppujen käyttöikä on myös huomattavasti pidempi, joten jos valitset tämän valaistuksen, sinun ei tarvitse huolehtia lampunvaihdosta pitkään. Tämäntyyppinen valaisin on monipuolinen ja kestävä, joten voit valaista kätevästi ja turvallisesti ulkoalueita, kuten pihaa, polkuja tai ajotietä. Valo on korvaamaton osa jokaisen ihmisen elämää, ja käyttämällä vain laadukkaita, pitkäikäisiä ja taloudellisia LED-valaisimia ulkoalueensa valaistukseen, ne tervehtivät sinua mukavalla valolla, vaikka aurinko olisi jo laskenut.

Suomessa talvi kestää pitkään, joten olemme tottuneet aikaisin pimeisiin iltoihin. Tästä syystä ulkovalaistuksesta on tulossa erityisen tärkeä kaikille, jotka haluavat palata turvallisesti kotiin pimeän jälkeen. Jos etsit kätevää ja tehokasta ratkaisua, valitse liiketunnistimilla varustetut ulkovalaisimet. Jotta sinun ei tarvitsisi huolehtia valojen sytyttämisestä joka kerta kun tulet kotiin, automaattinen järjestelmä, joka sytyttää valot reagoimalla jokaiseen liikkeeseen, on loistava ratkaisu. Tämän tyyppinen laite aktivoituu vain, kun välittömässä läheisyydessä havaitaan liikettä, jonka voi aiheuttaa paitsi ihminen, myös lähietäisyydellä liikkuva eläin tai ajoneuvo. On syytä huomata, että tämä ratkaisu sopii erityisen hyvin harvoin käytyihin tiloihin, kuten maalaistaloihin, jotta lisäenergiaa ei tuhlata. Liiketunnistimella varustetut valaisimet toimivat myös automaattisena lisäsuojana, joka varoittaa talon asukkaita ulkopuolisen lähestymisestä. Voit muuttaa asetuksia siten, että ne eivät reagoi juokseviin tai lentäviin eläimiin väärien hälytysten välttämiseksi. On myös tärkeää ottaa huomioon valon kirkkaus, jotta yllättäen syttyvä sokaiseva valo ei olisi epämiellyttävää. Jos haluat tuntea olosi turvalliseksi ja mukavaksi, tämä liiketunnistimella varustettu ulko-ovien, porttien tai käytävien valaistus voi olla kestävä ratkaisu kotiisi.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Ekokevyt ulkovalaisin aurinkopaneelilla Sreet, 8W 4000K

Tuotekoodi: 189898
Kategoria: Puutarha- ja ulkovalot
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,6 x 0,225 x 0,375 m, 2,1 kg
Tyyppi: Riippuva
Tavaramerkki: Eko-Light
Polttimoteho, W: 8 W
Lamppujen lukumäärä: -
Lamppujen tyyppi: LED
Jännite, V: 3.7 V
Väri: Musta
Materiaali: Ei ole määritelty
Mitat, cm: 19.3x5x35.1 cm
Liiketunnistin: On
IP-suojausluokka: IP44
Näytä: Eko-Light, riippuva puutarha- ja ulkovalot
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Eko-Light tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Ekokevyt ulkovalaisin aurinkopaneelilla Sreet, 8W 4000K kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia