Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!

LED-lamppu aurinkoparistolla

Tuotekoodi: 3486412
TOP TUOTE
Polttimoteho, W:
Lamppujen lukumäärä:
Lamppujen tyyppi:
-
1
LED
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 019
Rekisteröidy
1899
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: LED-lamppu aurinkoparistolla

Ainutlaatuinen aurinkovalaisin sopii täydellisesti esimerkiksi terassille tai puutarhaan. Ei vaadi erillisiä johtoja tai akun latausta. Mahdollisuus ripustaa

Lamppu syttyy automaattisesti ja sammuu valon voimakkuudesta riippuen..

  • Materiaali: hartsista.
  • Mitat: 22 cm x 22 cm x 23 cm.
  • 1 LED-kynttilällä.
  • Akku: 1 x NI-MH AA 1,2 V 300 mAh.
  • Aurinkokennon mitat: 4,5 cm x 4,5 cm.
  • Väri: ruskehtavan musta.

Jos etsit tapaa valaista patioasi tai terassia, voit valita riippuvalaisimen. Vaikka riippuvalaisimia on useita erilaisia, ​ulkovalaisimilla on kuitenkin omat ominaisuutensa. Riippuvalaisimet luovat kodikasta ilmettä pihallesi, mökillesi, terassillesi samalla kun ne suorittavat tärkeän valaistustehtävän. Ne auttavat valaisemaan pihaa ja tekevät siitä kutsuvamman ja mukavamman viettää iltaa ulkona pimeän tultua. Ulkovalaisimia valittaessa on kiinnitettävä huomiota valaisimen erityiseen kiinnitykseen ja esteettiseen tyyliin. On tärkeää valita väri, materiaali ja viimeistely, jotka näyttävät parhaiten valitsemassasi paikassa täydentäen maisemaa ja pihan sisustusta. Lopuksi sinun on harkittava valaistuksen yleistä sijoittelua ja sitä, minkä tyyppistä virtalähdettä ja kytkimiä käytät niiden kytkemiseen päälle. Älä unohda kiinnittää huomiota valaisimien IP-luokkaan (tämä on valaisimen suojausaste, joka osoittaa sen kestävyyden erilaisille ulkoisille tekijöille), vedenkestävyyteen jne. Saatavilla on erilaisia ​​vaihtoehtoja. Haluatko kattokruunun, joka roikkuu juuri terassipöydän yläpuolella, tai seppeleen, joka valaisee tiesi puutarhaan, vai pidätkö lyhtymaisista kattokruunuista? Laajasta valikoimasta löydät kaiken mitä tarvitset takapihasi suunnitteluun.


Ulkovalot ovat yksinkertaisesti välttämättömiä, varsinkin omakotitalossa, kun pitää avata ovi pimeän tullessa, ottaa vastaan ​​vieraita valoisalla pihalla tai istua mukavasti terassilla lämpimänä kesäiltana. Ulkovalaisimia ilman liiketunnistinta voidaan ohjata kytkimen painalluksella. Tämäntyyppinen valo on hyödyllinen, kun et halua heiluttaa kättäsi anturin ympärillä ollessasi ulkona saadaksesi valon syttymään uudelleen hetkeksi. Tämän tyyppisillä ulkovalaisimilla voit hallita täysin kotisi valaistusta auringon laskiessa.

Aurinko antaa meille päivänvaloa, mutta sen laskeessa joudumme luottamaan keinovalaistukseen, jotta voimme kävellä turvallisesti ja nähdä ympäristömme myös vuorokauden pimeimpinä aikoina. Lämpöä kestävät, tiiviit ja kestävät LED-ulkovalaisimet ovat täydellinen ratkaisu niille, jotka tarvitsevat valoa koko päivän. LEDit säästävät enemmän sähköä ja edistävät siten planeettamme suojelua. Nämä valaisimet kuluttavat jopa 80 % vähemmän sähköä kuin perinteiset halogeenivalot. LED-lamppujen käyttöikä on myös huomattavasti pidempi, joten jos valitset tämän valaistuksen, sinun ei tarvitse huolehtia lampunvaihdosta pitkään. Tämäntyyppinen valaisin on monipuolinen ja kestävä, joten voit valaista kätevästi ja turvallisesti ulkoalueita, kuten pihaa, polkuja tai ajotietä. Valo on korvaamaton osa jokaisen ihmisen elämää, ja käyttämällä vain laadukkaita, pitkäikäisiä ja taloudellisia LED-valaisimia ulkoalueensa valaistukseen, ne tervehtivät sinua mukavalla valolla, vaikka aurinko olisi jo laskenut.
Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: LED-lamppu aurinkoparistolla

Tuotekoodi: 3486412
Kategoria: Puutarha- ja ulkovalot
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,22 x 0,22 x 0,23 m, 0,4 kg
Tyyppi: Riippuva, Lattialle
Polttimoteho, W: -
Lamppujen lukumäärä: 1
Lamppujen tyyppi: LED
Jännite, V: 1.2 V
Väri: Musta
Materiaali: Hartsi
Mitat, cm: 22x22x23 cm
Liiketunnistin: Ei ole
IP-suojausluokka: Ei ole määritelty
Näytä: , riippuva puutarha- ja ulkovalot, , lattialle puutarha- ja ulkovalot
Suosittelemme ostamaan yhdessä LED-lamppu aurinkoparistolla kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia