Puutarhalaukku 35l Maan 6778

Tuotekoodi: 381388
5/5
OSTAJIEN ARVIOT
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
1 asiakasarvio
Tyyppi:
Tarkoitus:
Tavaramerkki:
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 007
Rekisteröidy
700
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Puutarhalaukku 35l Maan 6778

Tilavuus 35 l;

Kuokat ja harat ovat välttämättömiä maanmuokkaustyökaluja, joita käytetään ennen istutusta tai rikkakasvien torjuntaan. Niitä käytetään maan muokkaukseen, kitkemiseen, maaperän kosteuden säätelyyn, siementen kylvämiseen sekä taimien istuttamiseen. Keväästä syksyyn käytettyinä niillä voi olla erilaisia tehtäviä, mikä johtaa eroihin materiaalissa, koossa, korkeudessa ja leveydessä. Puusta tai muovista valmistetut kahvat, lyhyet tai pitkät - jokaiselle löytyy jotakin. Kiinnityskoukut ovat levyn korkeutta leveämpiä, mikä tekee niistä yksinkertaisia ​​ja helppoja käsitellä. Kaivukuokassa on noin 3-5 piikkiä, jotka ovat hyödyllisiä paitsi kaivamisessa, myös rikkaruohojen vetämisessä. Tukevat, kevyet ja ergonomiset työkalut on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista kauniin ja toimivan puutarhan luomiseksi.


Puutarhassa tai maatilalla työskennellessä yksi työvälineiden tärkeimmistä ominaisuuksista on niiden helppo liikuteltavuus (eli niiden helppo siirrettävyys paikasta toiseen). Yleensä kestävästä ja kevyestä synteettisestä materiaalista valmistettuja puutarhakasseja voidaan käyttää puutarhajätteen keräämiseen ja ne ovat helppo kuljettaa myöhemmin toiseen paikkaan kätevien kahvojen ansiosta. Väliaikaiseen käyttöön sopivat monikäyttöiset taitettavat puutarhakorit, jotka voidaan asentaa pyörille. Lisäksi, jos etsit pysyvää säilytyspaikkaa, puutarhalaatikko on erittäin kätevä, ja sen koko vaihtelee pienestä erittäin suureen. Tällaiset laatikot ovat käteviä erilaisten puutarhaesineiden säilyttämiseen.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Puutarhalaukku 35l Maan 6778

Tuotekoodi: 381388
Kategoria: Puutarhatyökalut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,5 x 0,5 x 0,3 m, 0,99 kg
Tyyppi: Laukut, laatikot
Tarkoitus: Universaali
Tavaramerkki: Maan
Näytä: Maan, laukut, laatikot puutarhatyökalut
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Maan tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Puutarhalaukku 35l Maan 6778 kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kaikki arvostelut
5/5
Ostajien suositukset
100% tämän tuotteen ostaneista suosittelee tuotetta
100%
Ostajien arvostelut

Loukkaavia ja mainoksia sisältäviä kommentteja ei julkaista. Lue säännöt sisällön julkaisuun tästä. Tuotesivun arvostelut ovat Hobbyhall.fi:stä tuotteen ostaneiden asiakkaiden arvosteluita.

 • 5/5

  Tämä arvostelu on Hobbyhall.fi-verkkokaupan asiakkaan kirjoittama.

  Joonas R.
  17.09.2022
  Myyjä: Hobbyhall.fi
  Hyvä kori, jota voi käyttää myös polttopuiden kantamiseen. Ostin monta koria ja nämä saa myös pinottua kätevästi päällekkäin käytön jälkeen.

Jatka ostoksia