Kukka-alunen Eurofirany Donica, 22x22x74 cm

(0)
Lisätiedot:
Materiaali: Metalli
Korkeus, cm: 74 cm
Leveys, cm: 22 cm
Tuotekoodi: 5282051
9399
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

19. joulukuuta

000

Postin noutopiste

21. joulukuuta

599

Kotiinkuljetus

21. joulukuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Kukka-alunen Eurofirany Donica, 22x22x74 cm

  • Koristeellisen kukkatelineen leveys: 22 cm.
  • Mitat 22x22x74 cm, 22x53 cm, 22x64 cm
  • Väri: kullanvärinen
  • Materiaali: rauta,

Yksi suosituimmista tavoista istuttaa sisä- ja ulkokasveja on käyttää metalliruukkuja. Niitä on saatavana monenlaisia: eri ​​muotoja, kokoja ja malleja, joten ne on helppo sovittaa mihin tahansa kotiin tai puutarhaan. Materiaalina metallilla on monia esteettisiä ja käytännöllisiä ominaisuuksia, joita erityisesti kasvien ystävät ympäri maailmaa arvostavat. Tämän tyyppinen kukkaruukku voidaan valmistaa erityyppisistä metalleista, kevyistä ja painavista, ja siksi sillä on erilainen paino. Vaikka kevyitä ruukkuja käytetään usein kasvien järjestämiseen, raskaampia metallikappaleita tulisi harkita lisäämään massaa ja vakautta koti- tai ulkotiloihin. Metalliset ruukut säästävät myös tilaa, koska ne ovat usein korkeampia kuin tavalliset ruukut. Lisäksi niissä voi olla erityinen jalusta tai ne voidaan kiinnittää seinään. Valikoimastamme löytyy useita erilaisia metalliruukkuja: suorakaiteen, neliön tai soikean muotoisia ihania sisustuselementtejä. Ruukkua valittaessa on myös tärkeää ottaa huomioon, kuinka paljon vapaata tilaa sinulla on. Esimerkiksi pyöreät kukkaruukut vievät usein enemmän tilaa kuin neliömäiset, mutta tämä riippuu tietystä mallista, joten muista kiinnittää huomiota ruukun kokoon.

Yleiset tuotetiedot: Kukka-alunen Eurofirany Donica, 22x22x74 cm

Tuotekoodi: 5282051
Kategoria: Kukkaruukut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,3 x 0,3 x 0,8 m, 3 kg
Tilavuus: -
Myyjä: Hobbyhall.fi
Materiaali: Metalli
Korkeus, cm: 74 cm
Leveys, cm: 22 cm

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Kukka-alunen Eurofirany Donica, 22x22x74 cm
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu