Joulun huippudiilit jopa -40%*! Lahjaideoita koko perheelle!

Älykello Fitbit Versa 3 FB511GLNV

5 (1)
Lisätiedot:
Akun kesto: 144 tuntia
Vedeneristys: Kyllä
GPS: Kyllä
Tuotekoodi: 826823
14999

OVH

19995
-24%
Muiden myyjien tarjoukset (4):
17592
-
26829
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk
NOPEA TOIMITUS

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

Perjantai, 1. joulukuuta

000

Postin pakettiautomaatti

Tiistai, 5. joulukuuta

599

Schenkerin noutopiste

Tiistai, 5. joulukuuta

599

Postin noutopiste

Tiistai, 5. joulukuuta

599

Kotiinkuljetus

Tiistai, 5. joulukuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Muiden myyjien tarjoukset
W-Warehouse
26549

Tuotteen kuvaus: Fitbit Versa 3 FB511GLNV

Fitbit Versa 3 -älykello mittaa tarkasti sykkeesi, aktiivisuutesi ja unesi, sekä tarjoaa useita ominaisuuksia urheilun ystäville. Siinä on jopa 6 päivää kestävä akku, ja voit käyttää sitä esimerkiksi musiikin toistamiseen tai sovellusten lataamiseen.

24/7 aktiivisuus-, syke- ja uniseuranta
GPS, Wi-Fi 4, Bluetooth 5.0
Kestää vettä 50 m vedensyvyyteen

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Tarina alkoi vuonna 2007. Perustajat Eric ja James ymmärsivät, että langaton tekniikka on saavuttanut huippunsa. Sitten tajuttiin, että voitaisiin luoda kannettava laite korvaamaan meidän kaikkien liikkeet.
Ensimmäinen julkaistu tuote oli Fitbit Tracker -älyrannekoru, joka julkaistiin vuonna 2014 ja voitti heti monia sydämiä. Älykäs ranneke on auttanut tehokkaasti muokkaamaan terveellisiä tapoja, motivoimaan, kannustamaan liikkumaan ja tarjoamaan hyödyllisiä, objektiivisesti tietoisia neuvoja.
Jos Fitbit liittyy monille älyranneke, on aika tutustua uusiin tuotteisiin: Fitbit Ionic -kello, jossa on monia muita ominaisuuksia. Ionic on ilmentänyt kaikkea, mitä Fitbit on luonut parhaiten, ja siitä on tullut vahva kilpailija. Ionic-älykello on tähän päivään asti paras jokapäiväinen tarkkailijasi ja tuloskorttisi. Kalorienpolton tarkka seuranta, sykkeen arviointi ja yksilöllisen rytmin tunnistaminen harjoituksen tai levon aikana, hengitysharjoitukset kehossa, kun stressin merkkejä havaitaan.
Kello on pitkään ylittänyt alkuperäisen toimintansa vaatimukset. FitBit Ionicin avulla olet aina ajan tasalla - motivoiva tyylikäs asuste, joka on mukana jokaisessa harjoituksessa, antaa arvokasta tietoa fyysisestä kunnostasi ja varmistaa, että inspiroiva musiikki ja muu viihde ovat aina käsillä. 

Fitbit Versa 3 FB511GLNV

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Uudet ja laadukkaat laitemallit ovat todella kosteuden ja roiskeiden kestäviä. Varoitamme, että näiden mallien käyttö ja luonnollisen kuluminen voivat vähentää laitteiden kestävyyttä kosteutta, roiskeita ja vaurioita vastaan.

Huomioimme myös, että tuotteiden kosteudenkestävyys määritettiin puhtaassa ja juoksevassa vedessä. Muissa tapauksissa jopa näiden laitteiden uudet mallit voivat olla vähemmän kestäviä kosteutta ja roiskeita vastaan, esim. jos kyseessä oleva kosteuslähde (juokseva tai roiskeet) on likainen.

Älä millään tavalla testaa kotona näiden mallien kestävyyttä kosteutta ja roiskeita vastaan. Vaikka nämä laitteet on suunniteltu kosteutta kestäviksi, tämä ei tarkoita, että näiden mallien laitteet olisivat 100 % vedenpitäviä. Huomioi, että kosteuden aiheuttamat vauriot eivät kuulu takuun piiriin.

Useimmissa nykyaikaisissa älykelloissa on sisäänrakennettu GPS. Mikä GPS-älykello oikein tarkoittaa? Älykellot, joissa on sisäänrakennettu GPS-vastaanotin, voivat käyttää maailmanlaajuista paikannusjärjestelmää sijaintisi paikallistamiseen ja seuraamiseen. Tämä on samanlainen kuin älypuhelimesi GPS, mutta tiedot ja paikannustulokset voivat vaihdella kellon satelliittijärjestelmän mukaan. Ensinnäkin globaali paikannusjärjestelmä käyttää satelliitteja kiertoradalta noin 12 000 mailia maanpinnan yläpuolella. Jokainen satelliitti kiertää maapallon kahdesti päivässä ennalta määrättyä reittiä ja lähettää mikroaaltosignaaleja älykellosi GPS-vastaanottimiin. Älykello kerää signaalidataa ja määrittää sijaintisi kolmiomittausmenetelmällä. GPS-vastaanottimen on havaittava vähintään kolme satelliittia leveys- ja pituusasteissa ja neljä satelliittia korkeuden mittaamiseksi. Lisäksi se laskee, milloin signaali lähetettiin satelliitista ja milloin se vastaanotettiin laitteessa. Tämän menetelmän avulla voit määrittää, kuinka kaukana satelliitti on sijainnistasi.

Älykello on tietokoneistettu asuste, jolla on monia älykkäitä ominaisuuksia. Kellonajan näyttämisen lisäksi monissa älykelloissa on myös Bluetooth-yhteys. Käyttäjä voi yhdistää kellon puhelimeen Bluetoothin kautta soittaakseen ja vastatakseen puheluihin matkapuhelimesta, lukea sähköposteja ja tekstiviestejä, saada säätiedotuksia, kuunnella musiikkia, sanella sähköposteja ja tekstiviestejä sekä esittää kysymyksiä digitaaliselle avustajalle. Älykellot toimivat myös itsenäisinä laitteina. Esimerkiksi jotkut älykellot keräävät tietoja käyttäjän terveydestä, esimerkiksi seuraamalla hänen sykettä. Toiset tarjoavat GPS (Global Positioning System) -tietoja, jotka antavat käyttäjälle tietoja kävelystä tai ajamisesta ja nykyisestä sijainnista. Älykellot yhdistetään yleensä pariksi käyttäjän älypuhelimen kanssa. Monet puhelimesi ominaisuuksista ja sovelluksista ovat käytettävissä kellossa, ja ne voidaan synkronoida sen kanssa.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Fitbit Versa 3 FB511GLNV

Tuotekoodi: 826823
Kategoria: Älykellot
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,16 x 0,12 x 0,11 m, 0,2 kg
Tyyppi: Älykellot miehille, Älykellot naisille
Tuotemerkki: Fitbit
Näytön koko, tuumaa: 3.4
Väri: Kultainen, Sininen
Näytön tyyppi: Ei ole määritelty
Näytön resoluutio: Ei ole määritelty
Rannekkeen materiaali: Silikoni
Vedenkestävyystaso: 5 ATM
Bluetooth: Kyllä
NFC: Kyllä
Wi-Fi: Kyllä
Yhteensopivuus: Android, iOS
Älykkäät ominaisuudet: Askelmittari, Fyysisen aktiivisuuden ja unirytmin seuranta, Gyroskooppi anturi, Herätyskello, Ilmoitukset puheluista ja tekstiviesti-ilmoituksista, Kaiutin, Korkeusmittari, Laskee kuljetun matkan, Mikrofoni, Musiikin kaukosäädin, Poltettujen kalorien laskeminen, Sää, Sähköposti-ilmoitukset, Sosiaalisen verkoston viestit, Tärinä, Toimintamuistutukset
Sykemittari (HR): Kyllä
Myyjä: Hobbyhall.fi, Prime Line, OÜ, Galador Grupp, OÜ, CloudScale, OÜ, W-Warehouse
Akun kesto: 144 tuntia
Vedeneristys: Kyllä
GPS: Kyllä
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Fitbit tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (1)

Fitbit Versa 3 FB511GLNV
5

(1 asiakasarvio)

5 tähteä
(1)
4 tähteä
(0)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)

100%

asiakkaista suosittelee tätä tuotetta

Arvostele tämä tuote

Lisätiedot ja säännöt

Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.

Kirjoita arvostelu
Jatta N.
24.06.2023

Myyjä: Hobbyhall.fi

Kelkka vankkaa tekoa, mutta kelkkailukypärä ehdottomasti päähän,kyydistä tippuu

Muiden myyjien tarjoukset (4)

*Myyjä on vastuussa kaikista tavaroiden sisältämistä tiedoista (mukaan lukien hinta).

(11 asiakasarviota)
NOPEA TOIMITUS

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

Lauantai, 2. joulukuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot
(24 asiakasarviota)

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

7. joulukuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot
NOPEA TOIMITUS

Kotiinkuljetus

Maanantai, 4. joulukuuta

1299
Toimitustapavaihtoehdot
(11 asiakasarviota)

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

9. joulukuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot