Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!

Tuotteen kuvaus: Garmin quatix® 7 Multisport GPS-veneilyälykello, 010-02540-61

LUO OMA PARATIISISI MERELLÄ JA MAALLA

Quatix® 7 multisport GPS-älykellossa on kaikki ominaisuudet, joita tarvitset veneessäsi ja joita haluat käyttää myös muualla.

Laturi tuo lisäpainoa matkatavaroihin, joten älä ota sitä mukaan. Voit käyttää laitetta jopa 18 päivän ajan ilman, että sinun tarvitsee kytkeä sitä verkkovirtaan.

Jos sinulla on vene, haluat varmasti säilyttää yhteyden. Siinä tapauksessa tarvitset ehdottomasti quatix® 7 -kellon.

Kosketa tai napauta kelloa kuten haluat. Käytä tavallisia painikkeita tai uudenaikaista kosketusnäyttöä.

Mihin tahansa menetkin, rannikko- ja sisämaakarttojen avulla tiedät aina, missä olet.

Kajakki tai potkunyrkkeily, SUP-lauta tai sukset – quatix® 7:ssä on sisäänrakennetut aktiviteettiprofiilit, joista löydät varmasti oman lajisi.

Olet aina saavutettavissa – saat puhelimeesi tekstiviestit ja älykkäät hälytykset.

AUKUN KESTO

Sisäänrakennettu ladattava litiumakku tarjoaa jopa 18 päivän akkukeston älykellotilassa, 57 tuntia GPS-tilassa ja jopa 60 tuntia UltraTrac™-akkusäästötilassa.

TEHOKAS MUOTOILU

Kestävässä, elegantissa kellossa on suuri 1,3″:n aina käytössä oleva näyttö ja ruostumaton teräskehys. Kellon vesitiiviysluokitus on 10 ATM, eli se on vesitiivis enintään 100 metriin. Kellon vesitiiviysluokka on 10 ATM,eli se on vesitiivis enintään 100 metriin.

KOSKETUSNÄYTTÖ JA PAINIKKEET

Perinteisten, kaikissa ympäristöissä toimivien painikkeiden ohessa on herkästi reagoiva uudenaikainen kosketusnäyttö, jossa voit tehdä valintoja ja käyttää toimintoja nopeasti.

Ole päiväsi kapteeni.

KATTAVA YHTEYDET

quatix® 7 voi muodostaa yhteyden tiettyihin yhteensopiviin Garmin-karttaplottereihin, ja sillä käyttää etänä keskeisiä MFD-ominaisuuksia, kuten kartan zoomausta, asettelupikavalintaa, Fusion®-stereota ja automaattiohjausta.

AUTOMAATTIOHJAUS

Voit ohjata venettäsi myös silloin, kun et ole ruorissa. Käytä automaattisovellusta kurssin muuttamiseen, ohjausmallien käyttämiseen ja GPS-reittien seuraamiseen.

FUSION-LINK™-ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄ

Voit hallita veneen viihdejärjestelmää kellon sisäisellä Fusion-Link™ Lite -sovelluksella.

SUORATOISTODATAA,

Kun yhdistät quatix® 7 -laitteen yhteensopiviin laitteisiin veneessäsi, voit tarkistaa veden syvyyden, moottorin kierrosluvun, tuulitiedot, mukautetut tiedot ja paljon muuta suoraan ranteestasi.

VAROITUKSET JA HÄLYTYKSET

Ankkurin laahaushälytys: esiladattu ankkurisovellus näyttää, jos ankkurisi laahaa

REITTIPISTEIDEN MERKITSEMINEN

Sinun ei tarvitse palata ruoriin joka saaliin merkintää varten. Käytä omaa kelloasi ja merkitse karttaplotterin reittipisteet.

GARMIN SAILASSIST™ -OMINAISUUS

Kun purjehdit, voit asettaa alkamisajan ja luoda siitä myös visuaalisen yleiskuvan. Luo virtuaalinen lähtöviiva täydellistä aloitusta varten. Luovimisavustimen avulla näet lisäksi, nouseeko vai laskeeko vene.

Tiedä aina, missä olet.

BLUECHART® G3 -KARTAT

quatix® 7 tukee parhaita rannikkokarttoja, joihin on integroitu Navionics®-tiedot.

USEIDEN MAANOSIEN TOPO-KARTAT

Lataa TopoActive-kartat suoraan kelloosi. Sisäänrakennetun Wi-Fi®-yhteyden avulla voit helposti ladata ja päivittää karttoja ja ohjelmistoja ilman tietokonetta.

GOLFKENTTÄKARTAT

Käytä valmiiksi ladattuja CourseView-karttoja, jotka sisältävät yli 42 000 golfkenttää maailmanlaajuisesti, sekä kosketustähtäystä ja PlaysLike-etäisyyttä.

SKIVIEW™ KARTAT

Hiihtele rinteillä valmiiksi ladattujen SkiView-karttojen avulla ja näe rinteiden nimet ja vaikeusasteet yli 2000 hiihtokeskuksesta ympäri maailmaa.

MULTI-GNSS-TUKI

Tukee useita satelliittinavigointijärjestelmiä (GPS, GLONASS ja Galileo), mikä ansiosta paikantaminen on todella tarkkaa

ABC-ANTURIT

Navigoi seuraavalle reitillesi ABC-antureiden avulla, mukaan lukien korkeusmittari, ilmapuntari sään seuraamiseen sekä kolmiakselinen elektroninen kompassi.

Ansaitset kellon, joka pitää sinut ajan tasalla.

SISÄÄNRAKENNETUT URHEILUSOVELLUKSET

Valmiiksi ladatut lajiprofiilit (polku- ja ratajuoksu, uinti, pyöräily, patikointi, soutu, hiihto, golf, surffaus ja sisäkiipeily jne.)

SURFFAUSTOIMINNOT

Oletko valmis aalloille? quatix® 7:ssa toimii Surfline Sessions™ -sovelluksen kanssa, joka nauhoittaa videon jokaisesta aallosta, jonka valloitat Surfline® 2 -kameran edessä. Ota käyttöösi Surfline Sessions™ -sovellus ja voit katsoa myöhemmin, miten pärjäsit.

SUORITUSKYVYN MITTARIT

Tarkastele edistyneitä harjoittelutietoja, kuten juoksudynamiikkaa sekä lämpötilan ja korkeuden perusteella mukautettua maksimaalista hapenottokykyä, polkujuoksusuorituksen tietoja ja palautumisohjausta.

PALAUTUMINEN

Jokaisen harjoituksen jälkeen näytetty palautumisaika näyttää, milloin olet valmis uuteen kovaan harjoitukseen. Mittari ottaa huomioon myös liikunnan intensiteetin ja tekijät, kuten stressin, päivittäisen aktiivisuuden ja unen.

RANNESYKEMITTARI

Kello tarkkailee jatkuvasti sykettäsi, joten tiedät, kuinka paljon ponnistelet aktiviteettien aikana, jopa veden alla.

KATTAVA UNEN SEURANTA

Saat täydellisen yleiskuvan kevyen, syvän ja REM-unen vaiheista. Seuraa kaikkia indikaattoreita erillisellä widgetillä, joka sisältää unitiedot ja arvostelut.

TERVEYDEN SEURANTA

Kellon avulla voit seurata päivittäisiä biometrisiä ja hyvinvointitrendejäsi yhdellä silmäyksellä käyttämällä eri kehonseuranta-antureiden tietoja.

Pysy yhteydessä liikkeellä ollessasi.

ÄLYKKÄÄT ILMOITUKSET

Vastaanota sähköpostit, viestit ja ilmoitukset kelloosi, kun se on yhdistetty yhteensopivaan laitteeseen.

GARMIN PAY™“ -LÄHIMAKSUT

Pääset nopeasti kassajonojen läpi käyttämällä Garmin Pay -kontaktitonta maksua turvallisten palveluntarjoajien kanssa.

MUSIIKKISOVELLUKSET

Lataa musiikkikappaleita ja soittolistoja Spotify-, Deezer- tai Amazon Music -tileiltäsi (saattaa tarvita tilauksen). Voit kuunnella ilman puhelinta langattomilla kuulokkeilla (eivät sisälly toimitukseen).

TURVALLISUUSOMINAISUUS

Kun kello ja puhelin on yhdistetty, reaaliaikainen sijaintisi voidaan lähettää yhteystietoihin manuaalisesti tai – valittujen ulkoilma-aktiviteettien aikana – automaattisesti käyttämällä sisäänrakennettua tapahtumantunnistusominaisuutta4.

CONNECT IQ™ -TUKI:

Lataa erilaisia kellokuvia, lisää tietokenttiä ja hanki sovelluksia Connect IQ -kaupasta yhteensopivaan älypuhelimeesi.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Garmin

Garmin on kansainvälinen GPS- ja kannettavien älylaitteiden valmistaja, joka sijaitsee Yhdysvalloissa. Yritys perustettiin vuonna 1983 ProNav-nimellä kehittämään navigointijärjestelmää sotilaskäyttöön.
Garminin tuotevalikoimaan kuuluu älyrannekkeita ja älykelloja/aktiivisuusmittareita, joita jopa urheiluvalmentajat arvostavat suuresti. Yritys tarjoaa laajan valikoiman tuotteita eri alueille, joista suosituimmat ovat:
- Vivofit- ja Vivosmart-älyrannekkeet toiminnan seurantaan;
- Forerunner-älykellot, jotka vastaavat parhaiten juoksun harrastajien tarpeita;
- Vahvat Fenix- ja Quatix-vesiurheilukellot.
Perustamisestaan lähtien Garmin on tunnettu korkealaatuisten navigointilaitteiden valmistajana ja se tuottaa edelleen luokkansa parhaita GPS-laitteita jokapäiväiseen ja ammattikäyttöön.

Garmin quatix® 7 Multisport GPS-veneilyälykello, 010-02540-61 Garmin

Uudet ja laadukkaat laitemallit ovat todella kosteuden ja roiskeiden kestäviä. Varoitamme, että näiden mallien käyttö ja luonnollisen kuluminen voivat vähentää laitteiden kestävyyttä kosteutta, roiskeita ja vaurioita vastaan.

Huomioimme myös, että tuotteiden kosteudenkestävyys määritettiin puhtaassa ja juoksevassa vedessä. Muissa tapauksissa jopa näiden laitteiden uudet mallit voivat olla vähemmän kestäviä kosteutta ja roiskeita vastaan, esim. jos kyseessä oleva kosteuslähde (juokseva tai roiskeet) on likainen.

Älä millään tavalla testaa kotona näiden mallien kestävyyttä kosteutta ja roiskeita vastaan. Vaikka nämä laitteet on suunniteltu kosteutta kestäviksi, tämä ei tarkoita, että näiden mallien laitteet olisivat 100 % vedenpitäviä. Huomioi, että kosteuden aiheuttamat vauriot eivät kuulu takuun piiriin.


Useimmissa nykyaikaisissa älykelloissa on sisäänrakennettu GPS. Mikä GPS-älykello oikein tarkoittaa? Älykellot, joissa on sisäänrakennettu GPS-vastaanotin, voivat käyttää maailmanlaajuista paikannusjärjestelmää sijaintisi paikallistamiseen ja seuraamiseen. Tämä on samanlainen kuin älypuhelimesi GPS, mutta tiedot ja paikannustulokset voivat vaihdella kellon satelliittijärjestelmän mukaan. Ensinnäkin globaali paikannusjärjestelmä käyttää satelliitteja kiertoradalta noin 12 000 mailia maanpinnan yläpuolella. Jokainen satelliitti kiertää maapallon kahdesti päivässä ennalta määrättyä reittiä ja lähettää mikroaaltosignaaleja älykellosi GPS-vastaanottimiin. Älykello kerää signaalidataa ja määrittää sijaintisi kolmiomittausmenetelmällä. GPS-vastaanottimen on havaittava vähintään kolme satelliittia leveys- ja pituusasteissa ja neljä satelliittia korkeuden mittaamiseksi. Lisäksi se laskee, milloin signaali lähetettiin satelliitista ja milloin se vastaanotettiin laitteessa. Tämän menetelmän avulla voit määrittää, kuinka kaukana satelliitti on sijainnistasi.

Älykello on tietokoneistettu asuste, jolla on monia älykkäitä ominaisuuksia. Kellonajan näyttämisen lisäksi monissa älykelloissa on myös Bluetooth-yhteys. Käyttäjä voi yhdistää kellon puhelimeen Bluetoothin kautta soittaakseen ja vastatakseen puheluihin matkapuhelimesta, lukea sähköposteja ja tekstiviestejä, saada säätiedotuksia, kuunnella musiikkia, sanella sähköposteja ja tekstiviestejä sekä esittää kysymyksiä digitaaliselle avustajalle. Älykellot toimivat myös itsenäisinä laitteina. Esimerkiksi jotkut älykellot keräävät tietoja käyttäjän terveydestä, esimerkiksi seuraamalla hänen sykettä. Toiset tarjoavat GPS (Global Positioning System) -tietoja, jotka antavat käyttäjälle tietoja kävelystä tai ajamisesta ja nykyisestä sijainnista. Älykellot yhdistetään yleensä pariksi käyttäjän älypuhelimen kanssa. Monet puhelimesi ominaisuuksista ja sovelluksista ovat käytettävissä kellossa, ja ne voidaan synkronoida sen kanssa.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Garmin quatix® 7 Multisport GPS-veneilyälykello, 010-02540-61

Tuotekoodi: 2985533
Kategoria: Älykellot
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,16 x 0,12 x 0,11 m, 0,2 kg
Tyyppi: Älykellot miehille
Tuotemerkki: Garmin
Näytön koko, tuumaa: 1.3
Väri: Sininen
Näytön tyyppi: Gorilla Glass
Näytön resoluutio: 260 x 260
Rannekkeen materiaali: Silikoni
Vedeneristys:

Kertoo, onko älykello vesitiivis.

Kyllä
Bluetooth: Kyllä
NFC: Ei ole määritelty
Wi-Fi: Kyllä
GPS:

Näyttää, onko GPS saatavilla vai ei.

Kyllä
Yhteensopivuus: Bluetooth, Android
Sykemittari (HR): Kyllä
Pulssioksimetri:

Kertoo, onko älykellossa veren happipitoisuuden mittausominaisuus.

Kyllä
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Garmin tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Garmin quatix® 7 Multisport GPS-veneilyälykello, 010-02540-61 kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia