Kevätmuoti 2023 - uudet kevätmallistot saapuneet! Hyödynnä myös ilmainen* pakettitoimitus!
Polar

Älykello Polar Pacer Pro älykello PACERPRO-GRAY

Lisätiedot:
Vedeneristys: Kyllä
GPS: Kyllä
Tuotekoodi: 2983998
32990

Alle 5 kpl jäljellä

Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  1200 /kk
TOIMITUS YLIHUOMENNA

ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) keskiviikko, 22. maaliskuuta (000 )
Toimitus Postin pakettiautomaattiin torstai, 23. maaliskuuta (599 )
Toimitus Schenkerin noutopisteeseen torstai, 23. maaliskuuta (599 )
Toimitus Postin noutopisteeseen torstai, 23. maaliskuuta (599 )
Toimitus kotiinkuljetuksella torstai, 23. maaliskuuta (1299 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Polar Pacer Pro älykello PACERPRO-GRAY

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Polar on suomalainen elektroniikkalaitteiden valmistaja. Se tunnetaan parhaiten urheilu-älykellojen ja -rannekorujen (fitness trackers) ja muiden aktiiviseen vapaa-aikaan ja terveyteen tarkoitettujen laitteiden valmistajana.
Yritys perustettiin jo vuonna 1977 ja se tuli tunnetuksi innovatiivisten sykemittareiden valmistuksesta. Polarilla on uskomaton kokemus harjoittelusta ja urheiluvälineistä. Yhdistämällä tämän tiedon modernin elämäntavan ja psykologian vaatimuksiin Polar pyrkii aina tuomaan markkinoille korkealaatuisia tuotteita, jotka ovat teknisesti järkeviä ja täyttävät asiakkaiden odotukset. Yrityksen valikoimaan kuuluu erittäin laaja tuotevalikoima toimialoittain: Polar Ignite- ja Ugnite-linjat sopivat erityisesti kuntoharjoittelusta pitäville ja Vantage-tuotesarja paremmin juoksemiseen. Tuotelinjoja on saatavilla myös pyöräilijöille ja yleisvarusteita etsiville.
Polar-älyrannekorut ja -kellot on suunniteltu uudeksi harjoituskumppaniksi. Ne ovat täynnä harkittuja ominaisuuksia, ja tarjolla oleva käyttäjäystävällinen sovellus auttaa sinua saamaan kaiken irti harjoituksistasi. 

Polar Pacer Pro älykello PACERPRO-GRAY

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Uudet ja laadukkaat laitemallit ovat todella kosteuden ja roiskeiden kestäviä. Varoitamme, että näiden mallien käyttö ja luonnollisen kuluminen voivat vähentää laitteiden kestävyyttä kosteutta, roiskeita ja vaurioita vastaan.

Huomioimme myös, että tuotteiden kosteudenkestävyys määritettiin puhtaassa ja juoksevassa vedessä. Muissa tapauksissa jopa näiden laitteiden uudet mallit voivat olla vähemmän kestäviä kosteutta ja roiskeita vastaan, esim. jos kyseessä oleva kosteuslähde (juokseva tai roiskeet) on likainen.

Älä millään tavalla testaa kotona näiden mallien kestävyyttä kosteutta ja roiskeita vastaan. Vaikka nämä laitteet on suunniteltu kosteutta kestäviksi, tämä ei tarkoita, että näiden mallien laitteet olisivat 100 % vedenpitäviä. Huomioi, että kosteuden aiheuttamat vauriot eivät kuulu takuun piiriin.

Useimmissa nykyaikaisissa älykelloissa on sisäänrakennettu GPS. Mikä GPS-älykello oikein tarkoittaa? Älykellot, joissa on sisäänrakennettu GPS-vastaanotin, voivat käyttää maailmanlaajuista paikannusjärjestelmää sijaintisi paikallistamiseen ja seuraamiseen. Tämä on samanlainen kuin älypuhelimesi GPS, mutta tiedot ja paikannustulokset voivat vaihdella kellon satelliittijärjestelmän mukaan. Ensinnäkin globaali paikannusjärjestelmä käyttää satelliitteja kiertoradalta noin 12 000 mailia maanpinnan yläpuolella. Jokainen satelliitti kiertää maapallon kahdesti päivässä ennalta määrättyä reittiä ja lähettää mikroaaltosignaaleja älykellosi GPS-vastaanottimiin. Älykello kerää signaalidataa ja määrittää sijaintisi kolmiomittausmenetelmällä. GPS-vastaanottimen on havaittava vähintään kolme satelliittia leveys- ja pituusasteissa ja neljä satelliittia korkeuden mittaamiseksi. Lisäksi se laskee, milloin signaali lähetettiin satelliitista ja milloin se vastaanotettiin laitteessa. Tämän menetelmän avulla voit määrittää, kuinka kaukana satelliitti on sijainnistasi.

Älykello on tietokoneistettu asuste, jolla on monia älykkäitä ominaisuuksia. Kellonajan näyttämisen lisäksi monissa älykelloissa on myös Bluetooth-yhteys. Käyttäjä voi yhdistää kellon puhelimeen Bluetoothin kautta soittaakseen ja vastatakseen puheluihin matkapuhelimesta, lukea sähköposteja ja tekstiviestejä, saada säätiedotuksia, kuunnella musiikkia, sanella sähköposteja ja tekstiviestejä sekä esittää kysymyksiä digitaaliselle avustajalle. Älykellot toimivat myös itsenäisinä laitteina. Esimerkiksi jotkut älykellot keräävät tietoja käyttäjän terveydestä, esimerkiksi seuraamalla hänen sykettä. Toiset tarjoavat GPS (Global Positioning System) -tietoja, jotka antavat käyttäjälle tietoja kävelystä tai ajamisesta ja nykyisestä sijainnista. Älykellot yhdistetään yleensä pariksi käyttäjän älypuhelimen kanssa. Monet puhelimesi ominaisuuksista ja sovelluksista ovat käytettävissä kellossa, ja ne voidaan synkronoida sen kanssa.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Polar Pacer Pro älykello PACERPRO-GRAY

Tuotekoodi: 2983998
Kategoria: Älykellot
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,13 x 0,13 x 0,07 m, 0,2 kg
Tyyppi: Älykellot miehille
Tuotemerkki: Polar
Näytön koko, tuumaa: 1.2
Väri: Harmaa
Näytön tyyppi: Gorilla Glass
Näytön resoluutio: 240 x 240
Rannekkeen materiaali: Silikoni
Vedeneristys: Kyllä
Bluetooth: Kyllä
NFC: Ei
Wi-Fi: Kyllä
GPS: Kyllä
Yhteensopivuus: Android
Sykemittari (HR): Kyllä
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Polar tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Polar Pacer Pro älykello PACERPRO-GRAY
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu