Motorola

Matkapuhelin Motorola Moto G41 -älypuhelin, 128 Gt, Dual SIM, Pearl Gold

Lisätiedot:
Dual-SIM: Kyllä
Näytön koko: 6.4
Pääkamera: 48 + 8 + 2 Mpx
Etukamera: 13 Mpx
Kosteudenkestävä: Ei
Tuotekoodi: 2986133

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Motorola Moto G41 -älypuhelin, 128 Gt, Dual SIM, Pearl Gold

* Hobby Hall Suomi Oy ei ole vastuussa tuotteiden ohjelmistoista ja sen muutoksista.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Motorola

Motorola on kansainvälinen matkapuhelinten, älylaitteiden ja muiden tietoliikennelaitteiden valmistaja. Yhdysvaltalainen valmistaja voi olla ylpeä lähes 100-vuotiaasta historiastaan, korkeasta tunnustuksestaan ja erinomaisesta laadustaan.
Motorola esitteli ensimmäisen matkapuhelimensa jo 1980-luvulla, mikä teki siitä edelläkävijän matkapuhelinmarkkinoilla, eikä se ole menettänyt johtavaa asemaansa pitkään aikaan. Motorola on myös luonut ensimmäisen taitettavan matkapuhelimen. Nykypäivän Motorola-puhelimissa on viehättävä muotoilu, luotettava kamera ja pitkä akunkesto.
Motorola valmistaa myös muita älylaitteita. Yritys tarjoaa digitaalisia itkuhälyttimiä, valvontajärjestelmiä, kannettavia älylaitteita ja erilaisia laitteita ulkokäyttöön. Motorola-tuotteille on ominaista innovatiivinen lähestymistapa teknologiaan, erittäin korkea laatu ja luotettavuus. Motorola-konserni lupaa jatkaa teknologian kehittämistä asiakkaiden hyödyksi.

Motorola Moto G41 -älypuhelin, 128 Gt, Dual SIM, Pearl Gold Motorola

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Älypuhelimien ja tavallisten matkapuhelimien välinen suurin ero on älypuhelimen käyttöjärjestelmä, jonka avulla voit lisätä puhelimeesi lukemattomia sovelluksia. Älypuhelin on pohjimmiltaan tietokone, joka kykenee muodostamaan yhteyden verkon tietoliikenteeseen. Markkinoilla olevien älypuhelinten valikoima on laaja.

Pikalatauksella voi ladata puhelimet jopa tunnissa. Laturin virta on parhaimmillaan 20 V vakiolatausjännitteellä 5 V. Lähes kaikki älypuhelinvalmistajat tukevat pikalatausstandardia. Esimerkiksi Qualcommin Quick Charge 3.0 -tekniikalla älypuhelin voi lähettää akun tilatietoja laturiin optimaalisen jännitteen säätämiseksi.

Jotkut matkapuhelimet tukevat kahden SIM-kortin käyttöä, jota kutsutaan dual SIM -toiminnaksi. Kun toinen SIM-kortti asetetaan paikoilleen, puhelin mahdollistaa käyttäjien manuaalisen vaihtamisen kahden erillisen matkapuhelinverkkopalvelun välillä, siinä on laitteisto, joka pitää molemmat yhteydet valmiina automaattista vaihtoa varten, tai siinä on erilliset lähetin-vastaanottimet, jotka tukevat molempia verkkoyhteyksiä. Kahden SIM-kortin puhelimia käytetään laajalti monissa maissa, joissa puhelimia myydään yleensä lukitsemattomina. Kaksois-SIM-kortit ovat suosittuja henkilökohtaisten ja yrityspuhelujen erottamiseen paikoissa, joissa puhelut soitetaan alhaisemmalla hinnalla saman palveluntarjoajan asiakkaiden välillä, joissa verkkokohtainen kattavuus saattaa puuttua, sekä matkustaessaan kansallisten ja alueellisten rajojen yli. Maissa, joissa kahden SIM-kortin puhelimet ovat yleisiä, ihmiset, jotka tarvitsevat vain yhden SIM-kortin, jättävät toisen SIM-paikan tyhjäksi. Kahden SIM-kortin puhelimissa on yleensä kaksi yksilöllistä IMEI-numeroa, yksi jokaiselle SIM-korttipaikalle. Myös enemmän kuin kahta SIM-korttia käyttäviä laitteita on jo kehitetty ja julkaistu.

Matkapuhelimet voivat käyttää kahdentyyppisiä syöttölaitteita. Perinteisissä matkapuhelimissa käytetään näppäimistötyyppistä laitetta, joka on asennettu erilleen matkapuhelimen näytöstä. Kosketusnäytöllisissä matkapuhelimissa sen sijaan kosketusnäyttö on matkapuhelimen näyttö, joka toimii myös syöttölaitteena. Kosketusnäytöt ovat paineherkkiä, käyttäjä on vuorovaikutuksessa mobiilisovellusten kanssa koskettamalla näytöllä olevia kuvia tai sanoja. Matkapuhelimissa käytettyihin kosketusnäyttötekniikoihin kuuluvat resistiiviset, kapasitiiviset ja pinta-aaltojärjestelmät. Vastusjärjestelmä koostuu tavallisesta lasilevystä, joka on päällystetty johtavilla ja resistiivisillä metallikerroksilla. Kaksi kerrosta on erotettu toisistaan ​​tiivisteillä ja naarmuuntumaton kerros asetetaan koko kokoonpanon päälle. Kun näyttö on toiminnassa, sähkö virtaa kahden kerroksen läpi. Kun käyttäjä koskettaa näyttöä, kaksi kerrosta koskettavat täsmälleen siinä kohdassa. Sähkökentän muutos kirjataan ja prosessori laskee koordinaatit. Kun koordinaatit ovat tiedossa, erityinen ajuri muuttaa kosketuksen käyttöjärjestelmälle ymmärrettäväksi, aivan kuten tietokoneen hiiriohjain muuttaa hiiren liikkeet napsautuksiksi tai vetämiseksi.
Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Motorola Moto G41 -älypuhelin, 128 Gt, Dual SIM, Pearl Gold

Tuotekoodi: 2986133
Kategoria: Matkapuhelimet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,2 x 0,1 x 0,08 m, 0,4 kg
Liettuan kieli: Ei ole määritelty
Tuotemerkki: Motorola
Rungon tyyppi: Kosketusnäyttö
Puhelimen tyyppi: Älypuhelin
Dual-SIM: Kyllä
Väri: Kultainen
4G: Kyllä
WiFi: On
NFC: Kyllä
Bluetooth: Kyllä
Bluetooth-versio: 5.0
Näytön tyyppi: AMOLED
Näytön koko: 6.4
Näytön resoluutio: 1080 x 2400
Pääkamera: 48 + 8 + 2 Mpx
Etukamera: 13 Mpx
Salama: LED
RAM-muisti: 4092 MB
Sisäinen muisti: 128 GB
Akun tyyppi: Li-Po
Akun kapasiteetti: 5000 mAh
Käyttöjärjestelmä: Android
Versio: 11
Sormenjäljenlukija: Kyllä
Kosteudenkestävä: Ei
Malli: Moto G41
Näytä: Motorola, moto g41 matkapuhelimet
Langaton lataus: Ei
Pikalataus: Kyllä
Tuotteen kunto: Uusi
Korkeus: 161.9 mm
Leveys: 73.9 mm
Syvyys: 8.3 mm
Paino: 178 g
Pakkauksen sisältö * (* paketin sisältö voi muuttua): Laturi, puhelin, ohjeet
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Motorola tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Motorola Moto G41 -älypuhelin, 128 Gt, Dual SIM, Pearl Gold
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu