Matkapuhelin MyPhone Maestro 2 32MB Dual SIM Gold

Tuotekoodi: 3477952
Dual-SIM:

Kertoo, onko puhelimessa 2 SIM-korttipaikkaa. Puhelin, jossa on kaksi SIM-korttipaikkaa, on kätevä vaihtoehto, jos haluat käyttää kahta puhelinnumeroa eri tarkoituksiin.

Pääkamera:

Matkapuhelimen takaosassa on sisäänrakennettu kamera (jopa 4 objektiivia), jolla voit ottaa valokuvia ja videoita. Yksi kameran tärkeimmistä ominaisuuksista on resoluutio. Mitä korkeampi resoluutio, sitä parempi kuvanlaatu.

Etukamera:

Matkapuhelimen etuosassa on sisäänrakennettu kamera, jonka avulla voit ottaa valokuvia ja videoita. Yksi kameran tärkeimmistä ominaisuuksista on resoluutio. Mitä korkeampi resoluutio, sitä parempi kuvanlaatu.

Ei
0.3 Mpx
Ei ole määritelty Mpx
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 032
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: MyPhone Maestro 2 32MB Dual SIM Gold

myPhone Maestro 2. Kotelo: Perusmalli. SIM-kortin kapasiteetti: Kaksois-SIM. Näytön halkaisija: 7,11 cm (2.8"), Näytön erottelutarkkuus: 240 x 320 pikseliä. Takakameran resoluutio (numeerinen): 0,3 MP. Bluetooth. FM-radio. Akkuteknologia: Litium polymeeri (LiPo), Akun kapasiteetti: 1000 mAh. Paino: 122 g. Tuotteen väri: Kulta

* Hobby Hall Suomi Oy ei ole vastuussa tuotteiden ohjelmistoista ja sen muutoksista.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

HONOR on tavaramerkki, jonka omistaa valmistaja HUAWEI. HONOR nimettiin alun perin yhdeksi vuonna 2011 julkaistuista HUAWEI-malleista, ja vuoden 2013 lopussa päätettiin erottaa HONOR itsenäiseksi valmistajaksi. Mielenkiintoista kyllä, vaikka Huawei yrittää mainostaa Honoria Huawei-tuoteperheenä, ja Baltiassa HONOR-puhelimet tunnetaan edelleen paremmin kuin Huawei Honor :) Tänään haluamme esitellä sinulle HONOR-älypuhelimen HONOR View 20.
HONOR View 20 -esitys keskittyi viiteen avainominaisuuteen tai teknologiaan, joita käytettiin ensimmäisen kerran brändin laitteessa: 48 megapikselin takakamera, 25 megapikselin etukamera ja 7nm "Kirin 980" AI -prosessori, kolminkertainen Wi-Fi-antenni ja nanokuvioitu kiiltävä pinta. Suuren kapasiteetin Honor 20 Pro -akun ansiosta olet hetkessä valmis itseilmaisuun, viihteeseen ja jokapäiväiseen toimintaan.
HONOR View 20 -älypuhelin on saatavana neljässä värissä: Saphire Blue, Phantom Blue, Phantom Red, Midnight Black.
HONOR View 20 on halvin älypuhelin, jossa on edistyksellinen Kirin 980 -prosessori. 

MyPhone Maestro 2 32MB Dual SIM Gold

Matkapuhelin eli kännykkä on langaton laite, jonka avulla käyttäjät voivat soittaa ja vastaanottaa puheluita. Aikaisempien sukupolvien matkapuhelimet pystyivät vain soittamaan ja vastaanottamaan puheluita, ja nykyiset matkapuhelimet tekevät paljon enemmän, koska niissä on verkkoselaimet, pelit, kamerat, videosoittimet ja navigointijärjestelmät. Lisäksi vaikka matkapuhelimet tunnettiin aiemmin "matkapuhelimina", nykyään niitä kutsutaan yleisemmin "älypuhelimiksi" niiden tarjoamien lisäpuhe- ja datapalvelujen vuoksi. Ensimmäiset matkapuhelimet olivat niin suuria, että niitä oli mahdotonta kantaa taskussa. Nämä puhelimet käyttivät primitiivisiä RFID- ja langattomia järjestelmiä kaapelin PSTN-signaaleille. Myöhemmin GSM-verkkoon (Global System for Mobile Communications) kuuluvat matkapuhelimet pystyivät lähettämään ja vastaanottamaan tekstiviestejä. Ajan myötä puhelinvalmistajat alkoivat suunnitella puhelimia koko Internetiin pääsyä varten, ja eri yritysten, valtion virastojen ja muiden verkkotunnusten omistajien verkkovastaavat alkoivat suunnitella verkkosivustoja, joille voi päästä matkapuhelimilla.
Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: MyPhone Maestro 2 32MB Dual SIM Gold

MyPhone Maestro 2 32MB Dual SIM Gold hinta ja tiedot | Matkapuhelimet | hobbyhall.fi
Tuotekoodi: 3477952
Kategoria: Matkapuhelimet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,18 x 0,15 x 0,13 m, 0,45 kg
Liettuan kieli: Ei
Tuotemerkki: MyPhone
Rungon tyyppi: Näppäinpuhelin
Puhelimen tyyppi: Peruspuhelin
Dual-SIM:

Kertoo, onko puhelimessa 2 SIM-korttipaikkaa. Puhelin, jossa on kaksi SIM-korttipaikkaa, on kätevä vaihtoehto, jos haluat käyttää kahta puhelinnumeroa eri tarkoituksiin.

Ei
Väri: Kultainen
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki MyPhone tuotteet

Viestintä ja tiedonsiirto

4G:

4G on neljännen sukupolven laajakaistayhteys, joka tarjoaa nopean ja vakaan Internetin. 4G-yhteyden avulla voit nauttia nopeista mobiili-internet-palveluista.

Ei ole määritelty
5G:

5G on mobiili- ja tietojenkäsittelyteknologian seuraavaa sukupolvi. Tämän langattoman laajakaistayhteyden avulla voit katsella teräväpiirtosisältöä ja siirtää suuria tietomääriä huippunopeuksilla.

Ei
NFC:

Near Field Communication on radioviestintään perustuva tiedonsiirtotekniikka. Sitä voidaan käyttää siirtämään pieniä määriä dataa lähellä oleviin laitteisiin.

Ei
Bluetooth: Kyllä

Kamera

Pääkamera:

Matkapuhelimen takaosassa on sisäänrakennettu kamera (jopa 4 objektiivia), jolla voit ottaa valokuvia ja videoita. Yksi kameran tärkeimmistä ominaisuuksista on resoluutio. Mitä korkeampi resoluutio, sitä parempi kuvanlaatu.

0.3 Mpx
Etukamera:

Matkapuhelimen etuosassa on sisäänrakennettu kamera, jonka avulla voit ottaa valokuvia ja videoita. Yksi kameran tärkeimmistä ominaisuuksista on resoluutio. Mitä korkeampi resoluutio, sitä parempi kuvanlaatu.

Ei ole määritelty Mpx

Muisti ja prosessori

RAM-muisti:

RAM-muisti vaikuttaa puhelimen nopeaan toimivuuteen ja siihen, kuinka monta tehtävää voit suorittaa kerralla. Mitä enemmän RAM-muistia puhelimessa on, sitä sujuvammin ja nopeammin matkapuhelimesi toimii.

32 MB
Sisäinen muisti:

Sisäinen muisti määrittää, kuinka paljon tietoa puhelimeen voidaan tallentaa.

0.032 GB

Akku

Akun kapasiteetti: 1000 mAh

Ohjelmisto

Käyttöjärjestelmä: Ei ole määritelty

Muut

Sormenjäljenlukija:

Sormenjälkien tunnistustekniikka avaa puhelimen lukituksen käyttämällä käyttäjän tallentamia sormenjälkiä. Voit käyttää tätä ominaisuutta myös maksujen valtuutukseen ja tiettyjen sovellusten avaamiseen.

Ei
Kosteudenkestävä:

Kuvaa matkapuhelimen kestävyyttä kosteudelle ja muille haitallisille ympäristöolosuhteille.

Ei
Malli:

Valmistajan laitteelle antama nimi.

Maestro 2
Langaton lataus:

Langattoman latauksen avulla voit ladata puhelimesi ilman johtoja tai sovittimia. Se on Qi-tekniikkaan perustuva induktiivinen lataus, jonka avulla voit ladata puhelimen yksinkertaisesti asettamalla sen tyynylle erityisten pehmusteiden (myydään erikseen) ansiosta.

Ei
Pikalataus:

Osoittaa, tukeeko puhelin pikalataustekniikkaa. Pikalataus lataa puhelimen akun nopeammin kuin tavallinen lataus.

Ei
Tuotteen kunto: Uusi
Pakkauksen sisältö * (* paketin sisältö voi muuttua):

Kuvaa tuotesarjaa.

Puhelin
Näytä: MyPhone, maestro 2 matkapuhelimet
Suosittelemme ostamaan yhdessä MyPhone Maestro 2 32MB Dual SIM Gold kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia