Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!
Lenovo

Kannettava tietokone Lenovo Legion 5-15ITH 82JH00BGPB

Lisätiedot:
Prosessorin tyyppi: Intel Core i7
SSD-levyn koko: 512 Gt
Näppäimistö: Englanti (ENG)
Tuotekoodi: 3474587

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Lenovo Legion 5-15ITH 82JH00BGPB

* Hobby Hall Suomi Oy ei ole vastuussa tuotteiden ohjelmistoista ja sen muutoksista.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Lenovo

Lenovo on kansainvälinen elektroniikkavalmistaja, joka kehittää ja valmistaa tietokoneita, tabletteja, älypuhelimia ja televisioita sekä kaupallisia ohjelmistoja.
Yritys on toiminut yli 30 vuotta ja on maailman suurin henkilökohtaisten tietokoneiden myyjä. Brändi valmistaa noin kolmanneksen maailman henkilökohtaisista ja pöytätietokoneista. Kiinalainen valmistaja Lenovo suunnittelee ja valmistaa elektroniikkaa jakelukeskuksissa yli 60 maassa hyödyntääkseen eri maiden vahvuuksia ja tarjotakseen parasta asiakkailleen.
Vuonna 2005 Lenovo osti IBM:in toisen teknologiajättiläisen, mikä vauhditti entisestään sen pääsyä kansainvälisille markkinoille ja nosti PC-tietokoneidensa ja tablettien laadun uusiin korkeuksiin. Lenovon tuotteita myydään tällä hetkellä yli 180 maassa ympäri maailmaa.
Lenovo on tavaramerkki, joka liittyy luotettavaan ja edulliseen työtietokoneeseen.

Lenovo Legion 5-15ITH 82JH00BGPB Lenovo

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Lenovo Legion 5-15ITH 82JH00BGPB Näytön kiilto voi olla erittäin häiritsevä. Jos käytät tietokonetta töissä, kannattaa harkita mattapintaista näytönsuojaa. Tämä ratkaisu varmistaa, että näet näytöllä juuri sen, mitä tarvitset ja vältät silmiä rasittavia valon heijastuksia. Matta näytönsuoja - bisnesluokan tietokonestandardi, mutta suositellaan myös yksityiskäyttäjille.

Lenovo Legion 5-15ITH 82JH00BGPB

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Lenovo Legion 5-15ITH 82JH00BGPB Nauti korkearesoluutioisesta multimediasta! Full HD -näyttö tarjoaa korkeimpaa perusohjelmaa. Elokuvat, pelit ja valokuvat kannettavan tietokoneen näytöllä ovat vielä hauskempia. Full HD -resoluutio paljastaa täyteläiset värit ja todelliset yksityiskohdat.

Lenovo Legion 5-15ITH 82JH00BGPB

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Lenovo Legion 5-15ITH 82JH00BGPB HDMI-liitännän avulla voit liittää tietokoneesi televisioon tai lisänäyttöön. Valokuvat tai elokuvat suurella näytöllä antavat sinulle enemmän hyviä tunteita. Digitaalisen HDMI-liitännän avulla voit lähettää tietoja nopeasti ja jatkuvasti.

Lenovo Legion 5-15ITH 82JH00BGPB

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Lenovo Legion 5-15ITH 82JH00BGPB Näyttö, jossa on sopiva lävistäjä, on tärkeä edellytys laitteen helpolle käytölle. Laitteen liikkuvuus ja helppokäyttöisyys riippuvat tästä parametrista. Näytön koko annetaan tuumina (1 tuuma on 2,54 cm).

Lenovo Legion 5-15ITH 82JH00BGPB

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Pelikannettava eli pelaamiseen optimoitu läppäri on ehdoton valinta, haluat maksimaalisen tehon, toimivuuden ja liikkuvuuden. Laitteet eroavat tavallisista tietokoneista paitsi ulkonäöltään myös teknisiltä parametreilta. Ne ovat tehokkaampia, niissä on parempi resoluutio, korkeampi grafiikka, tehokkaampi prosessori ja enemmän työmuistia - ominaisuuksia, jotka tukevat erikoistehosteita ja realistisia grafiikoita. Hyvä pelikannettava tarvitsee tehokkaan prosessorin ja tehokkaan ilmanvaihdon, jotta se ei ylikuumene intensiivisen erän aikana. Näytönohjain, oikea läpimitta (suosituin on 38 senttimetriä) ja ääni ovat myös. tärkeitä.

Lenovo Legion 5-15ITH 82JH00BGPB Prosessori vaativille käyttäjille, jotka etsivät tehokasta ratkaisua uusimpiin peleihin ja ammattiohjelmiin. Kaksi- tai neliytiminen versiot, joissa on Turbo Boost -tila, joka nopeuttaa suorittimen suorituskykyä, sekä integroitu HD Graphics -näytönohjain, kun erillisiä näytönohjaimen resursseja ei tarvita, johtavat pidemmän akun käyttöiän. Intel Core i7 hoitaa kaikki tehtäväsi: valokuvien ja grafiikan käsittelyn, elokuvien tai verkkosivustojen katselun ja useiden ohjelmien suorittamisen kerralla.

- Prosessori niille, jotka etsivät tehokasta piirisarjaa pelaamiseen ja ammattiohjelmien parissa työskentelemiseen.

-Nämä ovat kalleimpia Intel Core -piirisarjoja, joissa on Turbo Boost -tila.

Prosessori Ydin Välimuistin koko Hyper-Threading -tekniikka Turbo Boost -tila Grafiikka Hinta
Celeron 2 3 MB Ei Ei Matala Matala
Pentium 2 2–3 MB Ir Nav Zema Zema
“Core i3” 2 3–4 MB Kyllä Ei Matala Matala
“Core i5” 2–4 3–6 MB Kyllä Kyllä Korkea Korkea
“Core i7” 2–4 4–8 MB Kyllä Kyllä Korkein Korkea

Lenovo Legion 5-15ITH 82JH00BGPB Nopea ja turvallinen USB 3.0 -liitäntä mahdollistaa jopa kymmenen kertaa nopeamman tiedon kopioinnin kuin tavallinen USB-liitäntä. Suuret tiedostot, valokuvat, elokuvat tai asiakirjat liikkuvat salamannopeasti. USB 3.0 tarjoaa luotettavat liitännät ulkoisiin laitteisiin.

Lenovo Legion 5-15ITH 82JH00BGPB

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

NVIDIA GeForce RTX 3060

Näytönohjain on pääasiassa vastuussa kuvan muodostamisesta. Se vaikuttaa siihen, miten kuva muodostuu näytöllä. Näytönohjaimen parametreja ohjattaessa on tärkeää ottaa huomioon, käytetäänkö kannettavaa tietokonetta useammin työhön, sähköpostiin, tiedon etsimiseen Internetistä vai monimutkaisiin peleihin, ohjelmointiin, joissa kuvan luominen on paljon monimutkaisempaa. Jos halutaan erittäin korkearesoluutioisia, yksityiskohtaisia ja hienojakoisia kuvia, näytönohjaimen tulee täyttää korkeimmat vaatimukset ja tarjota vaadittu suorituskyky. Kuvan luomisen lisäksi näytönohjain voi myös vaikuttaa prosessorin käsittely- ja laskentanopeuteen. Esimerkiksi valokuvien ottaminen, animaatioiden luominen ja muokkaaminen, videon, äänen muuntaminen ja erilaisten asiakirjojen arkistointi. NVIDIA GeForce RTX 3060 -näytönohjain on älykkäin ja edistynein ratkaisu, joka antaa kannettavalle tietokoneellesi rajattomat mahdollisuudet. Se on ihanteellinen paitsi teknisesti vaativaan kuvankäsittelyyn, vaan myös niille, jotka haluavat viettää vapaa-aikaansa pelaamalla uusimpia pelejä korkealla grafiikalla tai katsomalla erittäin laadukasta sisältöä. Tämä näytönohjain on integroitu suosituimpiin kannettaviin tietokoneisiin, kuten Dell, MSI, Asus, Lenovo ja useat muut.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Lenovo Legion 5-15ITH 82JH00BGPB

Tuotekoodi: 3474587
Kategoria: Kannettavat tietokoneet
Valmistajan koodi: 82JH00BGPB
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,5 x 0,35 x 0,15 m, 3 kg
Tietokoneen tyyppi: Pelaamiseen
Näytä: Lenovo, pelaamiseen kannettavat tietokoneet
Tuotemerkki: Lenovo
Prosessorin tyyppi: Intel Core i7
HDD-kovalevyn koko: Ei ole määritelty
SSD-levyn koko: 512 Gt
SSD M.2 PCle -levyn koko: Ei ole määritelty
Levy SSD M.2: - Gt
RAM-muisti: 16 GB
Käyttöjärjestelmä: Windows 11 Home
Kosketusnäyttö: Ei ole määritelty
Matta näyttö: Kyllä
Näytön resoluutio: 1920 x 1080
Näytön diagonaali: 15.6" (~40 cm)
Prosessori: Intel Core i7-11800H
Näytönohjain: NVIDIA GeForce RTX 3060
HDMI: On
USB 2.0: Ei ole määritelty
USB 3.0: 4
USB-C: Ei ole määritelty
Optinen asema: Ei
Näppäimistö: Englanti (ENG)
Taustavalaistu näppäimistö: Ei
Integroitu web-kamera: On
Tuotteen kunto: Uusi
Väri: Musta
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Lenovo tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Lenovo Legion 5-15ITH 82JH00BGPB
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu