Ulkoinen kovalevy Western Digital Black P50 Game Drive

Tuotekoodi: 1036663
Levyn tyyppi:

Arvo, joka ilmaisee erityyppistä ulkoista kiintolevyä.

Levyn koko tuumina:

Asettaa ulkoisen kiintolevyn (SSD, HDD) koon tuumina.

SSD
Loppuunmyyty

Ilmoita minulle sähköpostitse kun tämä tuote tulee myyntiin.

Tuotteen kuvaus: Western Digital Black P50 Game Drive

WD Black P50 Game Drive SSD Kompakti SSD suorituskyvyn muokkaama Salainen aseesi Battle testattu Voita ilman huolta Kompakti SSD suorituskyvyn muokkaama WD_Black ™ P50 -peliaseman SSD tarjoaa sinulle ja tietokoneellesi tai konsolillesi työkalut, joita tarvitset pelin pelaamiseen haluamallasi tavalla. Jos lukunopeus on jopa 2000 Mt / s2 ja jopa 2 Tt1 tallennustilaa, vietät vähemmän aikaa odottellessa ja enemmän aikaa pelatessa. Pelintekijöitä ajatellen suunniteltu WD_Black ™ P50 Game Drive SSD on innovatiivisesti suunniteltu ja SuperSpeed ​​USB (20Gb / s) -liitännällä, jotta se olisi täysin yhteensopiva uusien pelikomponenttien kanssa, jotka on julkaistu samalla yhteydellä. Salainen aseesi WD_BLACK ™ P50 Game Drive SSD tarjoaa täydellisen nopeuden ja suorituskyvyn tasapainon. WD_BLACK ™ P50: n Game Drive SSD: n edistyksellinen SSD-tekniikka parantaa järjestelmän yleistä reagointikykyä ja vähentää latausaikoja. Se antaa tietokoneellesi tai konsolillesi uskomattomia käyttötehoja, joita tarvitaan pelaamiseen pelin huipulla. WD_BLACK ™ P50 Game Drive SSD: ssä on myös SuperSpeed ​​USB 20 Gt / s (USB 3.2 Gen 2x2) , joka on erityisesti suunniteltu markkinoilla oleville pelaajille, joten asema on yhteensopiva uusien laitteistojen, komponenttien ja lisävarusteiden kanssa tulevina vuosin Battle testattu Jopa 2TB1 lisättyä tallennustilaa, sinun ei tarvitse tyhjentää tilaa kiintolevyltäsi uusille peleille - nyt voit pitää vanhat suosikkisi rakentaessasi ihanteellista pelikirjastoa. WD_BLACK ™ P50 Game Drive SSD -laitteessa on kannettava muotokerroin, joka kestää taistelukentät kestävän ja iskunkestävän rakenteensa vuoksi. Voita ilman huolta WD_BLACK ™ rikkoo muottia, kun on kyse ensiluokkaisesta säilytyslaajennuksesta ja suorituskyvystä. Pelintekijöille suunniteltu WD_BLACK ™ P50 Game Drive SSD antaa konsolillesi tai tietokoneellesi luotettavan suorituskyvyn ja tarvittavan kapasiteetin, joten vietät vähemmän aikaa huolehtiaksesi laitteistasi ja enemmän aikaa voittaa. Tekniset tiedot Liitäntä: USB 3.2 Gen 2x2 Liitin: USB-C Yhteensopivuus: Windows® 8.1, 10 macOS 10.11+ PlayStation™ 4 Pro or PS4, jonka ohjelmistoversio on 4.50 tai uudempi Xbox One™ Koko: 11.8 x 6.2 x 1.4 Pakkauksessa WD_BLACK™ P50 Game Drive SSD USB tyyppi-C - Tyyppi-C johto USB tyyppi-C - Typpi-A johto Pika-asennusopas

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

SSD

Kun maailma astui tietokoneiden aikakauteen ja tietoja tuli tallentaa loputtomiin, niitä tallennettiin useita vuosikymmeniä mekaanisille kiintolevyille. Nämä levyt käyttäytyivät ihan kuin ne olisivat liikkuvia osia. Esimerkiksi kirjoitus/lukujalka, joka liikkuu suurella nopeudella ja on siksi valitettavasti tietokoneen yleisimmin vaurioitunut osa. Jonkin ajan kuluttua keksittiin paljon nykyaikaisempi ja kätevämpi ratkaisu. SSD (Solid-State-Drive) -asema käyttää erityistä sirua tietojen tallentamiseen, joten siinä ei ole lainkaan liikkuvia osia. SSD-levyjä alettiin käyttää 1950- ja 1960-luvuilla, mutta harvoilla oli tuolloin varaa tämän tason teknologiaan, koska ne maksoivat tuhansia. Modernin tekniikan kehittyessä SSD-levyjä alettiin integroida kotitietokoneisiin 1980-luvulla. Tuolloin ne eivät kuitenkaan olleet vielä yhtä luotettavia ja palvelivat vain noin 10 vuotta tai jopa vähemmän. Useat teknologiayritykset etsivät pitkään ratkaisuja tähän ongelmaan, mutta onnistuivat sen löytämään vasta 2000-luvun alussa. Nykyään solid-state-asemat ovat erittäin luotettavia ja niillä ei ole aikarajoituksia.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Western Digital Black P50 Game Drive

Tuotekoodi: 1036663
Kategoria: Ulkoiset kovalevyt
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,12 x 0,07 x 0,03 m, 0,2 kg
Tavaramerkki:

Se on merkki (sana, graafinen kuva tai molempien yhdistelmä), jonka päätarkoituksena on erottaa yhden myyjän tavarat toisen myyjän tavaroista. Tavaramerkki luokittelee tuotteen myös erottuvaksi, ainutlaatuiseksi ja rekisteröidyksi tavaramerkiksi.

WD
Levyn tyyppi:

Arvo, joka ilmaisee erityyppistä ulkoista kiintolevyä.

SSD
Kapasiteetti:

Arvo, joka ilmaisee tuotteen kapasiteettia.

500 GB
Levyn koko tuumina:

Asettaa ulkoisen kiintolevyn (SSD, HDD) koon tuumina.

Ulkoiset asemat
Kosteudenkestävä:

Määrittää, ovatko ulkoiset kiintolevyt (SSD-levyt, HDD:t) kosteudenkestäviä vai eivät.

Ei ole määritelty
Käyttöliittymän tyyppi: USB 3.2
Väri:

Ilmoita tuotteen värin.

Musta
Korkeus:

Tämä parametri määrittää laitteen korkeuden.

14 mm
Leveys:

Tämä parametri määrittää laitteen leveyden.

62 mm
Syvyys:

Tämä parametri määrittää laitteen syvyyden.

118 mm
Paino:

Arvo, joka ilmaisee tuotteen painon

0.115 kg
Näytä: WD, ulkoiset asemat ulkoiset kovalevyt
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki WD tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Western Digital Black P50 Game Drive kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia