Pelikonsoli Nintendo Switch OLED - Pokémon Scarlet & Violet Edition

Tuotekoodi: 3482972
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 444
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Nintendo Switch OLED - Pokémon Scarlet & Violet Edition

Nintendo Switch Oled Pokémon Scarlet & Violet Edition kannettava pelikonsoli 17,8 cm (7") 64 GB Kosketusnäyttö Wi-Fi Monivärinen:

Nintendo Switch Oled Pokémon Scarlet & Violet Edition. Käyttöalusta: Nintendo Switch, Prosessorimalli: NVIDIA Custom Tegra. Tuotteen väri: Monivärinen, Ohjaustekniikka: Analoginen/Digitaalinen, Peliohjaimen toimintonäppäimet: Kotipainike, Virtapainike. Näyttö: OLED, Näytön halkaisija: 17,8 cm (7"), Näytön erottelutarkkuus: 1280 x 720 pikseliä. Sisäinen muisti: 64 GB, Yhteensopivat muistikortit: MicroSD (TransFlash), MicroSDHC, MicroSDXC, Suurin muistikortin koko: 2000 GB. Wi-Fi-standardit: 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac)

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Nintendo

Nintendon missiona on saada hymy jokaiselle, joka ostaa tuotemerkin tuotteita. Nintendo luo uusia kokemuksia, joista ihmiset ympäri maailmaa voivat nauttia yhdessä. Kuuluisan tuotemerkin matka alkoi vuonna 1889, kun yritykset alkoivat valmistaa hanafuda-pelikortteja Kiotossa, Japanissa. Nykyään Nintendon kehittäjillä on suuri kunnia ja kyky jakaa hahmonsa, ideansa ja maagiset maailmansa videopeli- ja viihdeteollisuudessa. Nintendo Co.Ltd perustettiin Yhdysvalloissa vuonna 1980, ja se on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen parhaat tuotteet ja palvelut sekä investoimaan maailmanlaajuiseen Nintendo-perheeseensä. Nintendo on kansainvälinen johtava interaktiivisen viihdeohjelmiston valmistaja, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi ohjelmistoja ja laitteistoja. Nintendo-pelit, pelikonsolit ja niiden järjestelmät luovat pelistandardeja, jotka on räätälöity tarpeisiisi. Halusitpa sitten pelata perheesi kanssa tai tien päällä, Nintendolla on tarjottavaa.

Nintendo Switch OLED - Pokémon Scarlet & Violet Edition Nintendo

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Nintendo Switch OLED - Pokémon Scarlet & Violet Edition

Tuotekoodi: 3482972
Kategoria: Pelikonsolit
Valmistajan koodi: 10009862
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,18 x 0,35 x 0,45 m, 4 kg
Tavaramerkki:

Se on merkki (sana, graafinen kuva tai molempien yhdistelmä), jonka päätarkoituksena on erottaa yhden myyjän tavarat toisen myyjän tavaroista. Tavaramerkki luokittelee tuotteen myös erottuvaksi, ainutlaatuiseksi ja rekisteröidyksi tavaramerkiksi.

Nintendo
Malli:

Valmistajan laitteelle annettu nimi.

Switch
Prosessorin tyyppi: NVIDIA Custom Tegra
Kiintolevyt:

Se on tärkein ja usein suurin tiedontallennuslaite tietokoneessa. Käyttöjärjestelmä, sovellukset ja muut tiedot tallennetaan tälle laitteelle. Mitä suurempi kiintolevy, sitä parempi.

64 GB
Paketinsisältö:

Kuvaa tuotesarjaa.

Konsoli
Bluetooth:

Bluetooth on langaton datayhteys mobiililaitteiden ja muiden laitteiden välillä.

On
Langaton verkkokortti (WLAN):

Kertoo, onko pelikonsolissa langaton verkkokortti (WLAN).

On
Käyttöliittymän tyyppi:

Niiden avulla voit yhdistää muita laitteita, siirtää tietoja tai ladata akkua.

HDMI, USB, 3.5 mm
WiFi:

Wi-Fi (Wireless Fidelity) on langaton tekniikka, jonka avulla voit siirtää tietoja ja muodostaa yhteyden Internetiin.

On
Näytä: Nintendo, switch pelikonsolit
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Nintendo tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Nintendo Switch OLED - Pokémon Scarlet & Violet Edition kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia