Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!
Apple

Tabletti Apple iPad Pro 11" Wi-Fi + Cellular 2TB - Silver 3rd Gen MHWF3HC/A

Lisätiedot:
Näytön diagonaali: 11'' (~27.9 cm)
Suurin resoluutio: 2388 x 1668
Sisäinen muisti: 2 TB
Tuotekoodi: 2987788

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Apple iPad Pro 11" Wi-Fi + Cellular 2TB - Silver 3rd Gen MHWF3HC/A

Apple iPad Pro 11" Wi-Fi + Cellular 2TB - Silver 3rd Gen MHWF3HC/A on älykäs, moderni ja nykyaikainen kannettava tabletti, jota et voi kuvitella arkeasi ilman.

Planšetinis kompiuteris Apple iPad Pro 11" Wi-Fi 1TB - Space Gray 3rd Gen

Tekniset tiedot | Apple iPad Pro 11" Wi-Fi + Cellular 2TB - Silver 3rd Gen MHWF3HC/A on kolmannen sukupolven Apple iPad Pro 11" Wi-Fi 1TB, jossa on 16 Gt RAM-muistia, 11 tuuman läpimittainen Liquid Retina -näyttö ja Wi-Fi-yhteys. Apple iPad Pro 11" on kaikkien aikojen tehokkain ja edistyksellisin iPad-tuote, ja integroidun, Applen suunnitteleman M1-sirun ansiosta se tarjoaa tehoa, upeaa visuaalista kuvaa ja salamannopeita nopeuksia - mikä tekee iPad Prosta lajinsa nopeimman tabletin. Sen näytön tarkkuus on 2388x1668 pikseliä, ja siinä on liukumaton, parannetun kestävyyden omaava Liquid Retina -kosketusnäyttö, jossa on IPS ja oleofobinen pinnoite, joka pitää sormenjäljet poissa näytöltä.

Planšetinis kompiuteris Apple iPad Pro 11" Wi-Fi 1TB - Space Gray 3rd Gen internetu

Apple iPad Pro 11" -tabletissa on Apple Pencil 2 -tuen lisäksi yhteensä kolme kameraa: kaksi takakameraa, joissa kummassakin on 10 ja 12 megapikseliä Ultra Wide- ja Wide-kameraa (Ultra Wide: 125° katselukulma. Laajakulma: 2x optinen ja 5x digitaalinen zoom stillkuvia varten), 4K (Ultra HD) -videotallennus 24/25/30/60 kuvaa sekunnissa sekä 112 megapikselin Ultra Wide -etukamera, jossa on 122° katselukulma ja 1080p-videotallennus. Tabletin akun kesto on jopa 10 tuntia, ja siinä on seuraavat portit: USB-C, Smart Connector, magneettiliitin.

Planšetinis kompiuteris Apple iPad Pro 11" Wi-Fi 1TB - Space Gray 3rd Gen kaina

Hyödyt | Apple iPad Pro 11" Wi-Fi + Cellular 2TB - Silver 3rd Gen MHWF3HC/A on ammattimaiset kamerat, jotka voivat muuttaa tapasi nähdä todellisuus. Voit käyttää tätä tablettia koskettamalla sitä sormilla, kynällä tai kynsillä. 11 tuuman läpimittaisella näytöllä varustetussa iPad Prossa on uusi Liquid Retina -näyttö, joka antaa tälle tabletille poikkeuksellisen dynaamisen alueen ja tarjoaa upean visuaalisen kokemuksen, jossa yksityiskohdat ovat entistä elävämpiä. Apple iPad Pro 11" on uskomattoman helppo kuljettaa mukana optimaalisen kokonsa ja keveytensä ansiosta, ja tabletin akku on suunniteltu kestämään jopa 10 tuntia ilman latausta, joten käyttäjien ei tarvitse huolehtia siitä, missä he voivat ladata laitteensa sen käytön aikana.

Planšetinis kompiuteris Apple iPad Pro 11" Wi-Fi 1TB - Space Gray 3rd Gen atsiliepimai

* Hobby Hall Suomi Oy ei ole vastuussa tuotteiden ohjelmistoista ja sen muutoksista.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Apple

Applen tarina on samalla sen identiteetti. Se on olennainen osa brändin vahvuutta. Kahden Steven (Wozniak ja Jobs) perustamasta yrityksestä on tullut maailman arvokkain yritys.
Vuonna 2001 Apple toi markkinoille iPodin, ennennäkemättömän musiikkisoittimen. Tuotekehityksen aikana Jobs sanoi tiimilleen: ""Haluan ruudulla olevien kuvakkeiden näyttävän niin hyviltä, että asiakkaat haluavat nuolla niitä"", ja hänen tiiminsä ei tuottanut pettymystä. Vuonna 2007 Apple esitteli kaikkien aikojen menestyneimmän tuotteensa - iPhonen. TIME-lehti kutsui iPhonea ""Vuoden keksinnöksi"".
AESOP-tutkimuksessa, johon osallistui 1 530 ihmistä, Apple valittiin parhaaksi brittiläiseksi tuotemerkin kehittäjäksi, ennen muita brittiläisiä brändejä sekä suuria yhdysvaltalaisia brändejä, mukaan lukien McDonald's ja Coca-Cola.
Apple otti johtoaseman seitsemässä kymmenestä tutkimuskategoriasta, mukaan lukien ""tavaramerkit, joilla katsotaan olevan ainutlaatuinen luonne tai persoonallisuus"" ja ""tavaramerkit, joilla on selkeä suunta tai visio"".
Apple käyttää tarinoita mestarillisesti välittääkseen intohimoa luovuuteen ja luodakseen yhteyksiä paitsi ihmisten ja elektronisten laitteiden välillä, myös ihmisten itsensä välillä. Yrityksen ponnistelut ovat selvästi tuottaneet tulosta.

Apple iPad Pro 11

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: Apple iPad Pro 11" Wi-Fi + Cellular 2TB - Silver 3rd Gen MHWF3HC/A

Tuotekoodi: 2987788
Kategoria: Tabletit
Valmistajan koodi: MHWF3HC/A
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,25 x 0,15 x 0,15 m, 0,5 kg
Tuotemerkki: Apple
Näytön diagonaali: 11'' (~27.9 cm)
Näytä: Apple, 11'' (~27.9 cm) tabletit
Suurin resoluutio: 2388 x 1668
Näytön tyyppi: Liquid Retina
Sisäinen muisti: 2 TB
5G: Kyllä
4G: Kyllä
3G: Kyllä
Käyttöjärjestelmä: iPadOS
Pariston tyyppi: Li-Po
Takakamera: 12 + 10 MP
Etukamera: 12 MP
WiFi: On
GPS: On
Prosessorin tyyppi: Octa-core
Bluetooth: On
Random access -muisti (RAM): 16384 MB
Lapsille: Ei
Paino: 0.47 kg
Väri: Hopea
Yhteystyyppi: USB, DisplayPort
Akun kapasiteetti (mAh): 7538
Korkeus: 24.76 cm
Syvyys: 0.59 cm
Leveys: 17.85 cm
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Apple tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Apple iPad Pro 11" Wi-Fi + Cellular 2TB - Silver 3rd Gen MHWF3HC/A
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu