Kevätmuoti 2023 - uudet kevätmallistot saapuneet! Hyödynnä myös ilmainen* pakettitoimitus!

Suojakotelo Apple Smart Folio iPad minille MM6H3ZM/A

Tuotekoodi: 2987778
TOP TUOTE
Tarkoitettu:

Osoittaa, mitkä mallit tableteista tai e-kirjanlukijoista on tarkoitettu lompakkoon.

Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 069
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Apple Smart Folio iPad minille MM6H3ZM/A

Pridėkite apsaugą ir papildomas funkcijas naudodami šį juodą „Apple Smart Folio“, skirtą „iPad mini“ (6 -oji karta). „Smart Folio“ patogiai pritvirtinamas prie „iPad mini“ magnetiškai, apsaugant planšetinio kompiuterio priekį ir galą nuo įbrėžimų ir kitų atsitiktinių pažeidimų. Atidarius magnetinį dangtelį, jis iš karto pažadina „iPad mini“, o uždarant jį vėl užmigdo. Kai atidarytas, galite sulankstyti dėklą į kelias konfigūracijas kaip stovą, kad galėtumėte žiūrėti vaizdo įrašus, skambinti „FaceTime“, rašyti, skaityti ir dar daugiau.

Apple

Applen tarina on samalla sen identiteetti. Se on olennainen osa brändin vahvuutta. Kahden Steven (Wozniak ja Jobs) perustamasta yrityksestä on tullut maailman arvokkain yritys.
Vuonna 2001 Apple toi markkinoille iPodin, ennennäkemättömän musiikkisoittimen. Tuotekehityksen aikana Jobs sanoi tiimilleen: ""Haluan ruudulla olevien kuvakkeiden näyttävän niin hyviltä, että asiakkaat haluavat nuolla niitä"", ja hänen tiiminsä ei tuottanut pettymystä. Vuonna 2007 Apple esitteli kaikkien aikojen menestyneimmän tuotteensa - iPhonen. TIME-lehti kutsui iPhonea ""Vuoden keksinnöksi"".
AESOP-tutkimuksessa, johon osallistui 1 530 ihmistä, Apple valittiin parhaaksi brittiläiseksi tuotemerkin kehittäjäksi, ennen muita brittiläisiä brändejä sekä suuria yhdysvaltalaisia brändejä, mukaan lukien McDonald's ja Coca-Cola.
Apple otti johtoaseman seitsemässä kymmenestä tutkimuskategoriasta, mukaan lukien ""tavaramerkit, joilla katsotaan olevan ainutlaatuinen luonne tai persoonallisuus"" ja ""tavaramerkit, joilla on selkeä suunta tai visio"".
Apple käyttää tarinoita mestarillisesti välittääkseen intohimoa luovuuteen ja luodakseen yhteyksiä paitsi ihmisten ja elektronisten laitteiden välillä, myös ihmisten itsensä välillä. Yrityksen ponnistelut ovat selvästi tuottaneet tulosta.

Apple Smart Folio iPad minille MM6H3ZM/A Apple

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Apple Smart Folio iPad minille MM6H3ZM/A

Tuotekoodi: 2987778
Kategoria: Tablettien kotelot ja muut tarvikkeet
Valmistajan koodi: MM6H3ZM/A
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,35 x 0,32 x 0,03 m, 0,2 kg
Tuotemerkki:

Se on merkki (sana, graafinen kuva tai molempien yhdistelmä), jonka päätarkoituksena on erottaa yhden myyjän tavarat toisen myyjän tavaroista. Tavaramerkki luokittelee tuotteen myös erottuvaksi, ainutlaatuiseksi ja rekisteröidyksi tavaramerkiksi.

Apple
Kiinnitystyyppi:

Tietoja kotelotyypeistä tai koteloon saatavilla olevista lisävarusteista. Koteloissa voi olla pohja tai suljettava kotelo, e-lukijoissa vakio- ja suljettavat kotelot.

Suojakotelo
Tarkoitettu:

Osoittaa, mitkä mallit tableteista tai e-kirjanlukijoista on tarkoitettu lompakkoon.

iPad Mini 6th generation
Materiaali: Muovi
Diagonaali:

Viittaa tablettien, e-lukijoiden näytön kokoon. Mitä vähemmän tuumaa, sitä kevyempi tabletti, e-lukijon lukulaite.

8.3 "
Näytä: Apple, ipad mini 6th generation tablettien kotelot ja muut tarvikkeet
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Apple tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Apple Smart Folio iPad minille MM6H3ZM/A kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia