Langattomat kuulokkeet Bose langattomat nappikuulokkeet QuietComfort Earbuds, stone blue 831262-0030

Tuotekoodi: 2981418

Tuotteen kuvaus: Bose langattomat nappikuulokkeet QuietComfort Earbuds, stone blue 831262-0030

OTA HILJAISUUS HALTUUN

Parempi ääni alkaa paremmasta hiljaisuudesta. Siksi kehitimme QuietComfort® Earbuds -kuulokkeet, joissa on maailman tehokkain taustaäänien poisto, erinomainen äänenlaatu ja huippumukavat StayHear™ Max -sovitteet. Kun poistat häiriötekijät, musiikki nousee esiin ja tunnelma kohoaa sen mukana. Rullaluistelussa. Maalaamisessa. Puutöissä. Kaikissa tilanteissa, jotka tekevät sinusta sinut. Tällaista kokemusta et saa muilla langattomilla nappikuulokkeilla. QuietComfort® Earbuds -kuulokkeet ovat nyt rajoitetun ajan saatavilla kahdessa trendikkäässä värissä – sininen ja sandstone – jotka saat vain Boselta. Jälleen yksi tapa erottua joukosta.

 

Pehmeät silikonisovitteet vaimentavat passiivisesti jonkin verran taustaääniä. Todellinen hiljaisuus syntyy kuitenkin Acoustic Noise Cancelling™ -teknologiallamme. Kuulokkeisiin piilotetut mikrofonit seuraavat ympäristön ääniä ja vaimentavat ne tuottamalla vastasignaalin. Olemme käyttäneet tämän teknologian kehittämiseen kymmeniä vuosia. Sinä saat sen nyt käyttöösi sekunnin murto-osassa.

 

Hiljaisuudesta läpikuuluvuuteen kaksoisnapautuksella.

Kun käytössä on täysi taustaäänien poisto, Acoustic Noise Cancelling™ -teknologiamme hiljentää ympäröivän maailman ja auttaa sinua kuulemaan – ja tuntemaan – musiikkisi kaikki yksityiskohdat. Joissakin tilanteissa on kuitenkin tärkeää kuulla, mitä ympärillä tapahtuu. Aware-tilaan siirtyminen käy nopeasti kaksoisnapauttamalla vasenta nappikuuloketta.

QuietComfort® Earbuds -kuulokkeissa on nyt ActiveSense™-teknologialla varustettu Aware-tila, jonka ansiosta kuulet samanaikaisesti musiikin ja ympäristön äänet. Jos ympäristön melu käy liian kovaksi, ActiveSense™ hiljentää sitä automaattisesti sopivalle tasolle. Näin kuulet kaiken, mitä sinun tarvitsee kuulla, miellyttävällä ja tasapainoisella äänenvoimakkuudella.

 

QuietComfort® Earbuds -kuulokkeiden mullistavat innovaatiot ja ainutlaatuinen akustinen arkkitehtuuri varmistavat, että äänenlaatu on erinomainen äänenvoimakkuudesta riippumatta. Se ei ole mikään pikku juttu. Useimmissa nappikuulokkeissa basso heikkenee matalilla äänenvoimakkuuksilla, jolloin musiikki kuulostaa heikolta ja ohuelta. Ratkaisimme ongelman Volume-optimized Active EQ -taajuuskorjainteknologiamme avulla. Se korostaa korkeita ja matalia ääniä niin, että musiikki kuulostaa tasapainoiselta kaikilla äänenvoimakkuuksilla.

 

Kaikki korvaa koskevat pinnat on valmistettu pehmeästä silikonista kovan muovin sijaan. Kun liikut, StayHear™ Max -sovitteet (mukana kolme kokovaihtoehtoa) pitävät kuulokkeet paikallaan. Sateenvarjon muotoinen pää jakaa paineen tasaisesti ympäri korvaa, pitää kuulokkeen luotettavasti ja mukavasti paikallaan ja toimii passiivisena melunvaimentimena. Ulkoinen siivekeosa asettuu korvan yläkaareen ja varmistaa istuvuuden.

 

Napautus-, kosketus- ja pyyhkäisyohjaus.

Kuulokkeita hallitaan helposti kapasitiivisen kosketusohjauksen avulla. Voit muuttaa äänenvoimakkuutta, vaihdella taustaäänien poiston ja Aware-tilan välillä ja vastata puheluihin pyyhkäisemällä tai napauttamalla kuuloketta. Kun lopetat kuuntelun, voit vain napata kuulokkeet korvista. QuietComfort Earbuds -kuulokkeet tunnistavat liikkeen ja keskeyttävät musiikin toiston automaattisesti.

 

Selkeämmät puhelut kaikkialla

Oikeaan kuulokkeeseen piilotetut pikkuruiset mikrofonit vaimentavat hälyä ja takaavat, että äänesi kuuluu selkeästi – olit sitten vilkkaalla kadulla tai perheesi kanssa kotona. Mikrofonit poimivat äänesi ja sulkevat pois valtaosan ympäristön äänistä ja tuulen suhinasta.

 

QuietComfort® Earbuds -kuulokkeet aktiivista elämäntapaa varten. Niillä on IPX4-suojaluokitus, ja niiden aukkoja peittävä akustinen verkko pitää kosteuden ja roskat poissa.

 

Kuuntele jopa kuusi tuntia yhdellä latauksella, minkä jälkeen saat kotelosta vielä kaksi täyttä latausta. Lopuksi lataa kotelo mukana toimitetulla USB-C-laturilla tai millä tahansa Qi-sertifioidulla langattomalla latausalustalla (ei sisälly pakkaukseen).

 

Akunkesto: jopa 6 tuntia

Kuulokkeiden akun latausaika: 2 tuntia

Latauskotelon akun latausaika: 3 tuntia

Pikalatausaika: 15 minuutin latauksella 2 tuntia virtaa

Akun lataustapa: USB-C-johto tai Qi-sertifioitu langaton latausalusta

 

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Langattomat kuulokkeet yhdistetään laitteeseen radio- tai infrapunasignaalilla, ja ne yhdistävät sisällönkuuntelun ja muun fyysisen toiminnan urheilussa, työssä ja muussa arkielämässä. Bluetoothin, kohinaneston ja kaiunpoiston ansiosta langattomissa kuulokkeissa on nykyisin erinomainen äänenlaatu, joissakin malleissa myös aktiivinen vastamelutoiminto. Bluetooth-yhteydellä langaton kontakti puhelimeen vapauttaa kädet ja lisää turvallisuutta muun muassa liikenteessä. Kuulokkeiden Bluetooth-taajuus on hyvin alhainen, eikä se ole vaarallista ihmisille – taajuutta on itse asiassa tuhat kertaa vähemmän kuin tavallisella matkapuhelimella. Lähes kaikissa langattomissa kuulokkeissa on latausteline, joten akun kestokaan ei ole mikään ongelma.


In-ear-nappikuulokkeita on sekä langallisia että langattomia. Molemmille ratkaisuille on etenkin huippubrändien osalta pikkuiset kuulokekotelot, joissa napit säilyvät tallessa, kulkevat kätevästi mukana ilman harmia johtovyyhdeistä – joissakin kotelo toimii samalla langattomien kuulokkeiden latausasemana. Kaikkein tiiviimmin korvakäytävään istuvat nappikuulokkeet eristävät ääntä tehokkaasti ja toistavat sisältöä korkealla äänenlaadulla. Toisaalta niiden kanssa tulee olla varovainen, ettet kuuntele musiikkia kuuloa vahingoittavalla äänenvoimakkuudella.

Yleiskäyttöön

Kuulokkeiden L- (vasen) ja R- (oikea) -merkinnöillä on tarkoituksensa, eikä kyse ole vain istuvuudesta korvakäytävään. Äänilähde - olipa se sitten puhelin, tietokone tai MP3-soitin - lähettää vasemman ja oikean kanavan äänet vastaaviin kuulokkeisiin. Vaikka tämä saattaa tuntua merkityksettömältä, se voi tehdä eron musiikin, elokuvien ja muiden videoiden kuuntelun epätasa-arvoisen kokemuksen välillä, sillä se yhdistää kuvan (videon tapauksessa) ja äänen siihen suuntaan, johon se on tarkoitettu kulkemaan. Yleiskuulokkeet - päättävät itse, mikä korva on missä ja lähettävät äänen kuhunkin kanavaan sen mukaisesti. Yleispätevissä kuulokkeissa on korvakappaleessa siru, joka määrittää, ovatko ne ulkoilmassa korvan etuosassa vai lähellä korvan takaosaa. Kun kuulokkeet tunnistavat, kumpi korva on vasen ja kumpi oikea, ääni ohjataan vasemman korvan vasempaan kanavaan ja oikean korvan oikeaan kanavaan. Toinen etu on se, että kun käyttäjä jakaa kuulokkeet ystävänsä kanssa, yleiskuulokkeet havaitsevat tilanteen ja lähettävät yhteisen signaalin vasemmalle ja oikealle. Tämä tarkoittaa, että kaikki ääni välittyy tasaisesti eikä suuntautuneesti.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Bose langattomat nappikuulokkeet QuietComfort Earbuds, stone blue 831262-0030

Tuotekoodi: 2981418
Kategoria: Kuulokkeet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,2 x 0,1 x 0,15 m, 0,3 kg
Tuotemerkki: Bose
Tyyppi: Langattomat kuulokkeet
Käyttötapa:

Kertoo, millainen kuuloke on ja miten kuulokkeita käytetään: korvan sisällä, korvan päällä tai ympärillä.

Nappikuulokkeet (In-Ear)
Tarkoitus:

Kertoo kuulokkeiden käyttötarkoituksen. Esimerkiksi töihin, pelaamiseen, urheiluun.

Yleiskäyttöön
Väri: Sininen
Liitännät:

Kertoo kuulokkeissa olevan liitännän, minkä kautta voit ladata kuulokkeita tai yhdistää kuulokkeet toisiin laitteisiin.

Bluetooth
Mikrofoni: On
Paketinsisältö:

Kuvaa tuotesarjaa.

Kuulokkeet
Suurin toiminta-alue (m):

Asettaa kuulokkeen suurimman toimintaetäisyyden metreinä yhdistetystä laitteesta

10 m
Maksimi käyttöaika, h:

Näyttää kuulokkeiden enimmäiskäyttöajan tunteina, kun ne on ladattu täyteen

6 tuntia
Melunvaimennus:

Osoittaa, onko melunvaimennustoiminto aktiivinen vai ei.

Kyllä
Näytä: Bose, langattomat kuulokkeet kuulokkeet
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Bose tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Bose langattomat nappikuulokkeet QuietComfort Earbuds, stone blue 831262-0030 kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia