Kevätmuoti 2023 - uudet kevätmallistot saapuneet! Hyödynnä myös ilmainen* pakettitoimitus!
iWear

Langattomat kuulokkeet iWear BITS melua vaimentava taitettava Bluetooth 5.0 langaton kuulokemikrofoni FM-radio / MP3 Mico SD ja puhelinsoitto, valkoinen

Lisätiedot:
Tyyppi: Langattomat kuulokkeet
Tarkoitus: Yleiskäyttöön
Tuotekoodi: 3483177
999
Lisää ostoskoriin
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) 29. maaliskuuta (000 )
Toimitus Postin pakettiautomaattiin 31. maaliskuuta (599 )
Toimitus Schenkerin noutopisteeseen 31. maaliskuuta (599 )
Toimitus Postin noutopisteeseen 31. maaliskuuta (599 )
Toimitus kotiinkuljetuksella 31. maaliskuuta (1299 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: iWear BITS melua vaimentava taitettava Bluetooth 5.0 langaton kuulokemikrofoni FM-radio / MP3 Mico SD ja puhelinsoitto, valkoinen

Tuottaja: Bemi

Tuotekoodi: IWEA-BIT-WH

Väri: valkoinen.

iWear BITS kokoontaitettavat Bluetooth-kuulokkeet ääneneristystekniikalla. Se tarjoaa laadukkaan, turvallisen äänen, josta et pidä älylaitteita käyttäessäsi ja televisiota katsellessa, ja varmistaa kotisi mukavuuden. Niissä on FM-radio ja muistikorttipaikka, jonka avulla sitä voidaan käyttää kuunneltaessa lasten satuja, kirjoja paikoissa, joissa Internetiä ei ole saatavilla.

Korkealaatuinen.
Nopea Bluetooth-yhteys, saapuviin puheluihin vastaaminen, handsfree, erinomainen yhteensopivuus, korkealaatuinen stereo-surround-ääni.

Taitettava kannettava muotoilu
Sen kokoontaitettava, kannettava muotoilu tekee siitä helpon ottaa mukaan seuraavalle lomalle tai työmatkalle tai säilyttää työpöytäsi laatikossa työkäyttöä varten.

Säädettävä pääpanta
Kuulokkeet eivät tarjoa vain tyylikästä muotoilua ohuella profiililla, vaan myös säädettävän muotoillun sangan, joka mahdollistaa täydellisen asennon päässäsi.

Kuulokkeita on helppo hallita
Voi vapaasti ohjata edellisen ja seuraavan raidan vaihtoa, taukoa, vastata puheluihin, lopettaa puheluita, hylätä saapuvan puhelun, valita viimeiseen numeroon, säätää äänenvoimakkuutta.

Toimii Bluetoothin kanssa tai ilman
Ei vain langattomia, niitä voidaan käyttää myös langallisina kuulokkeina (tarjoaa yksinkertaisen 3,5 mm:n langallisen yhteyden useisiin laitteisiin).

Asetukset:

  • kokoontaitettava runko
  • äänieristystekniikka
  • Langaton Bluetooth 5.0 -tekniikka, joka takaa 15 metrin kantaman.
  • FM-radio:.
  • Micro SD -muistikorttipaikka, jonka avulla lapset voivat kuunnella satuja, kirjoja ja musiikkia matkustaessasi ilman Internetiä.

Tekniset tiedot:

  • Bluetooth: 5.0 + EDR
  • Akku 350mah
  • Latausliitäntä: Micro USB, kaapeli mukana
  • Vähimmäislatausvirta USB: 1A
  • Protokollat: HFP / HSP / A2DP / AVRCP / APTX

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Sangalliset kuulokkeet voivat olla kevyitä ja pieniä tai muhkeita ja ylellisten materiaalien vuoksi tukevia ja hieman painavia. Suuret, tiivisti asettuvat ja pehmustetut kuulokkeet ovat hyvin äänieristetyt, tarjoavat syvän bassovasteen, ja toistavat äänet realistisemmin kuin vähemmän tiiviit ja kevyet kuulokkeet. Toisaalta pienemmät ja kevyemmät kuulokkeet sopivat esimerkiksi liikuntaan ja urheiluun massiivisia kuulokkeita kätevämmin. Isoja kuulokkeita valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, onko sanka tarpeeksi pehmustettu ja korvatyynyt itselle sopivat. Pienemmillä pehmusteilla varustetut kuulokkeet taittuvat ja vievät vähemmän tilaa, mutta niissä on pienempi akunkesto kuin isoilla kuulokkeilla. In-ear-nappikuulokkeita puolestaan on laaja valikoima eri tarpeisiin ja eri työnkuviin.

Langattomat kuulokkeet yhdistetään laitteeseen radio- tai infrapunasignaalilla, ja ne yhdistävät sisällönkuuntelun ja muun fyysisen toiminnan urheilussa, työssä ja muussa arkielämässä. Bluetoothin, kohinaneston ja kaiunpoiston ansiosta langattomissa kuulokkeissa on nykyisin erinomainen äänenlaatu, joissakin malleissa myös aktiivinen vastamelutoiminto. Bluetooth-yhteydellä langaton kontakti puhelimeen vapauttaa kädet ja lisää turvallisuutta muun muassa liikenteessä. Kuulokkeiden Bluetooth-taajuus on hyvin alhainen, eikä se ole vaarallista ihmisille – taajuutta on itse asiassa tuhat kertaa vähemmän kuin tavallisella matkapuhelimella. Lähes kaikissa langattomissa kuulokkeissa on latausteline, joten akun kestokaan ei ole mikään ongelma.

Yleiskäyttöön

Kuulokkeiden L- (vasen) ja R- (oikea) -merkinnöillä on tarkoituksensa, eikä kyse ole vain istuvuudesta korvakäytävään. Äänilähde - olipa se sitten puhelin, tietokone tai MP3-soitin - lähettää vasemman ja oikean kanavan äänet vastaaviin kuulokkeisiin. Vaikka tämä saattaa tuntua merkityksettömältä, se voi tehdä eron musiikin, elokuvien ja muiden videoiden kuuntelun epätasa-arvoisen kokemuksen välillä, sillä se yhdistää kuvan (videon tapauksessa) ja äänen siihen suuntaan, johon se on tarkoitettu kulkemaan. Yleiskuulokkeet - päättävät itse, mikä korva on missä ja lähettävät äänen kuhunkin kanavaan sen mukaisesti. Yleispätevissä kuulokkeissa on korvakappaleessa siru, joka määrittää, ovatko ne ulkoilmassa korvan etuosassa vai lähellä korvan takaosaa. Kun kuulokkeet tunnistavat, kumpi korva on vasen ja kumpi oikea, ääni ohjataan vasemman korvan vasempaan kanavaan ja oikean korvan oikeaan kanavaan. Toinen etu on se, että kun käyttäjä jakaa kuulokkeet ystävänsä kanssa, yleiskuulokkeet havaitsevat tilanteen ja lähettävät yhteisen signaalin vasemmalle ja oikealle. Tämä tarkoittaa, että kaikki ääni välittyy tasaisesti eikä suuntautuneesti.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: iWear BITS melua vaimentava taitettava Bluetooth 5.0 langaton kuulokemikrofoni FM-radio / MP3 Mico SD ja puhelinsoitto, valkoinen

Tuotekoodi: 3483177
Kategoria: Kuulokkeet
Valmistajan koodi: IWEA-BIT-WH
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,5 x 0,3 x 0,2 m, 0,1 kg
Tuotemerkki: iWear
Tyyppi: Langattomat kuulokkeet
Näytä: iWear, langattomat kuulokkeet kuulokkeet
Käyttötapa: Sankakuulokkeet (On-ear/Over-ear)
Tarkoitus: Yleiskäyttöön
Väri: Valkoinen
Liitännät: Bluetooth
Mikrofoni: On
Melunvaimennus: Ei
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki iWear tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

iWear BITS melua vaimentava taitettava Bluetooth 5.0 langaton kuulokemikrofoni FM-radio / MP3 Mico SD ja puhelinsoitto, valkoinen
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu