Langattomat kuulokkeet Langattomat kuulokkeet sisäänrakennetulla powerbankilla, Bluetooth 5.1 -äänentoisto- ja puhelutoiminnolla.

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Langattomat kuulokkeet
Tarkoitus: Urheiluun
Tuotekoodi: 5295261
1950
Lisää ostoskoriin
NOPEA TOIMITUS

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

Perjantai, 15. joulukuuta

000

Postin pakettiautomaatti

19. joulukuuta

599

Schenkerin noutopiste

19. joulukuuta

599

Postin noutopiste

19. joulukuuta

599

Kotiinkuljetus

19. joulukuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

 • 88% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Langattomat kuulokkeet sisäänrakennetulla powerbankilla, Bluetooth 5.1 -äänentoisto- ja puhelutoiminnolla.

Wireless Bluetooth LCD Headphones with Powerbank

 

 • USER-FRIENDLY - One of the biggest advantages of these wireless headphones is the convenience they offer. With no dangling or tangled cables, you can enjoy listening to music without restricting your movements. The built-in LCD display allows you to monitor the battery status in real-time.

 • EXTENDED BLUETOOTH 5.1 RANGE - These wireless in-ear headphones also come with a substantial Bluetooth range. You can stay up to 10 meters away from your phone and still enjoy excellent sound quality. This is especially useful when you don't want to be tied down to your phone, such as when cleaning your house.

 • EFFICIENT BATTERY - With just 2 hours of charging time, these wireless headphones can provide up to 6 hours of music playback on a full charge.

 • POWERBANK - The package includes a charging station with a power bank capacity of 2200mAh, which extends the usage time of the headphones and enhances their functionality.

SPECIFICATIONS:

 • Display: LCD
 • Connection: Bluetooth 5.1
 • Powerbank function in the case: Yes
 • Range: 10m
 • Headphone battery: 50mAh
 • Powerbank: 2200mAh
 • Charging time: 2 hours
 • Music playback time: 6 hours
 • USB port
 • MicroUSB port
 • Dimensions: 4.5/7.5/3 cm
 • Weight: 71g

 

INCLUDED IN THE PACKAGE:

 • Wireless Bluetooth headphones
 • Case with powerbank
 • 2 pairs of ear tips (smaller and larger)
 • USB to MicroUSB cable

 

Wireless headphones eliminate the hassle of tangled cables. One undeniable advantage of wireless headphones is the ability to play music from your phone without dealing with tangled wires. These in-ear wireless headphones connect to your phone via Bluetooth, ensuring excellent sound quality and long battery life on a full charge.

 

KEY FEATURES OF THE HEADPHONES:

 • Excellent sound quality
 • Button on each earbud
 • Case with powerbank
 • 2200mAh powerbank capacity

 

PERFECT FOR ACTIVE INDIVIDUALS:

Wireless in-ear headphones are particularly appreciated by active individuals who spend a lot of time on the move. They are suitable not only for running or engaging in sports activities but also for walks, trips, household chores, bus rides, or shopping.

 

ALMOST INVISIBLE WIRELESS IN-EAR HEADPHONES:

Compact dimensions and ergonomic design make these wireless headphones lightweight, comfortable, and secure in your ears, even during extended use. They are virtually invisible.

 

EFFICIENT BATTERY AND EXTENDED RANGE:

The battery can be fully charged in just 2 hours, and the wireless headphones allow uninterrupted music playback for up to 5 hours. The headphones also offer a significant Bluetooth range, allowing you to move freely up to 10 meters away from your phone. This is especially convenient for household chores.

 

LCD DISPLAY AND POWERBANK:

These practical wireless headphones feature an LCD display that allows you to monitor the battery usage in real-time. You no longer have to worry about running out of battery because the package includes a 2200mAh power bank, which serves as a charging station and allows you to charge the headphones on the go when they are not in use.

MICRO USB AND USB INPUT:

 • The cable input is protected by a rubber flap.

2 PAIRS OF REPLACEABLE EAR TIPS:

 • Includes small and large sizes.

GREAT GIFT IDEA:

 • These multifunctional headphones make an excellent gift for anyone. They will be appreciated by children, teenagers, and adults alike.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Langattomat kuulokkeet yhdistetään laitteeseen radio- tai infrapunasignaalilla, ja ne yhdistävät sisällönkuuntelun ja muun fyysisen toiminnan urheilussa, työssä ja muussa arkielämässä. Bluetoothin, kohinaneston ja kaiunpoiston ansiosta langattomissa kuulokkeissa on nykyisin erinomainen äänenlaatu, joissakin malleissa myös aktiivinen vastamelutoiminto. Bluetooth-yhteydellä langaton kontakti puhelimeen vapauttaa kädet ja lisää turvallisuutta muun muassa liikenteessä. Kuulokkeiden Bluetooth-taajuus on hyvin alhainen, eikä se ole vaarallista ihmisille – taajuutta on itse asiassa tuhat kertaa vähemmän kuin tavallisella matkapuhelimella. Lähes kaikissa langattomissa kuulokkeissa on latausteline, joten akun kestokaan ei ole mikään ongelma.

In-ear-nappikuulokkeita on sekä langallisia että langattomia. Molemmille ratkaisuille on etenkin huippubrändien osalta pikkuiset kuulokekotelot, joissa napit säilyvät tallessa, kulkevat kätevästi mukana ilman harmia johtovyyhdeistä – joissakin kotelo toimii samalla langattomien kuulokkeiden latausasemana. Kaikkein tiiviimmin korvakäytävään istuvat nappikuulokkeet eristävät ääntä tehokkaasti ja toistavat sisältöä korkealla äänenlaadulla. Toisaalta niiden kanssa tulee olla varovainen, ettet kuuntele musiikkia kuuloa vahingoittavalla äänenvoimakkuudella.

Urheiluun

Aktiivista elämäntapaa noudattavat ihmiset eivät voi kuvitella urheiluharjoittelua tai muuta fyysistä vapaa-ajan toimintaa ilman musiikkia. Kun harjoittelet julkisissa tiloissa tai omassa kodissasi, on tärkeää varmistaa, että sinulla on hyvät kuulokkeet. Jos haluat liikkua vapaasti treenin aikana, suosittelemme langattomia kuulokkeita. Koe täydellinen vapaus tiukasti istuvilla kuulokkeilla, joissa on erikokoiset korvakärjet, joten tunnet olosi mukavaksi myös kovassa treenissä. Jos etsit oikeita kuulokkeita päivittäiseen harjoitteluun, kuulokkeet (sekä langattomat että langalliset) ovat kätevä ja kompakti vaihtoehto. Niitä käytetään usein myös puheluihin, kun olet aktiivinen. On tärkeää, että urheilukuulokkeet ovat kosteudenkestävät, sillä intensiiviseen liikuntaan liittyy paljon hikoilua, jolloin myös urheiluvälineet kastuvat. Toinen hyödyllinen ominaisuus ovat ääntä johtavat kuulokkeet, jotka estävät sinua irtautumasta täysin ympäröivästä melusta, joten voit kuulla ohi ajavat ajoneuvot, ihmiset ja eläimet, kun hölkkäät tai pyöräilet. Harjoittele nyt intensiivisemmin ja vapaammin oikeilla kuulokkeilla.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Langattomat kuulokkeet sisäänrakennetulla powerbankilla, Bluetooth 5.1 -äänentoisto- ja puhelutoiminnolla.

Tuotekoodi: 5295261
Kategoria: Kuulokkeet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,17 x 0,17 x 0,14 m, 0,25 kg
Tuotemerkki: TWS
Käyttötapa: Nappikuulokkeet (In-Ear)
Väri: Musta
Liitännät: Bluetooth
Mikrofoni: On
Paketinsisältö: Kuulokkeet
Melunvaimennus: Kyllä
Myyjä: Magdalena Olszewska Omegisza
Tyyppi: Langattomat kuulokkeet
Näytä: TWS, langattomat kuulokkeet kuulokkeet
Tarkoitus: Urheiluun
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki TWS tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Langattomat kuulokkeet sisäänrakennetulla powerbankilla, Bluetooth 5.1 -äänentoisto- ja puhelutoiminnolla.
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu