Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!

Langattomat kuulokkeet Philips täysin langattomat in-ear kuulokkeet TAT1207BK/00

Tuotekoodi: 2987148
5/5
OSTAJIEN ARVIOT
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
1 asiakasarvio

Liittyvät tuotteet:

Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 026
Rekisteröidy
2649
OVH
3999
-33%
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot
Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Tuotteen kuvaus: Philips täysin langattomat in-ear kuulokkeet TAT1207BK/00

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Langattomat kuulokkeet yhdistetään laitteeseen radio- tai infrapunasignaalilla, ja ne yhdistävät sisällönkuuntelun ja muun fyysisen toiminnan urheilussa, työssä ja muussa arkielämässä. Bluetoothin, kohinaneston ja kaiunpoiston ansiosta langattomissa kuulokkeissa on nykyisin erinomainen äänenlaatu, joissakin malleissa myös aktiivinen vastamelutoiminto. Bluetooth-yhteydellä langaton kontakti puhelimeen vapauttaa kädet ja lisää turvallisuutta muun muassa liikenteessä. Kuulokkeiden Bluetooth-taajuus on hyvin alhainen, eikä se ole vaarallista ihmisille – taajuutta on itse asiassa tuhat kertaa vähemmän kuin tavallisella matkapuhelimella. Lähes kaikissa langattomissa kuulokkeissa on latausteline, joten akun kestokaan ei ole mikään ongelma.


In-ear-nappikuulokkeita on sekä langallisia että langattomia. Molemmille ratkaisuille on etenkin huippubrändien osalta pikkuiset kuulokekotelot, joissa napit säilyvät tallessa, kulkevat kätevästi mukana ilman harmia johtovyyhdeistä – joissakin kotelo toimii samalla langattomien kuulokkeiden latausasemana. Kaikkein tiiviimmin korvakäytävään istuvat nappikuulokkeet eristävät ääntä tehokkaasti ja toistavat sisältöä korkealla äänenlaadulla. Toisaalta niiden kanssa tulee olla varovainen, ettet kuuntele musiikkia kuuloa vahingoittavalla äänenvoimakkuudella.

Urheiluun

Aktiivista elämäntapaa noudattavat ihmiset eivät voi kuvitella urheiluharjoittelua tai muuta fyysistä vapaa-ajan toimintaa ilman musiikkia. Kun harjoittelet julkisissa tiloissa tai omassa kodissasi, on tärkeää varmistaa, että sinulla on hyvät kuulokkeet. Jos haluat liikkua vapaasti treenin aikana, suosittelemme langattomia kuulokkeita. Koe täydellinen vapaus tiukasti istuvilla kuulokkeilla, joissa on erikokoiset korvakärjet, joten tunnet olosi mukavaksi myös kovassa treenissä. Jos etsit oikeita kuulokkeita päivittäiseen harjoitteluun, kuulokkeet (sekä langattomat että langalliset) ovat kätevä ja kompakti vaihtoehto. Niitä käytetään usein myös puheluihin, kun olet aktiivinen. On tärkeää, että urheilukuulokkeet ovat kosteudenkestävät, sillä intensiiviseen liikuntaan liittyy paljon hikoilua, jolloin myös urheiluvälineet kastuvat. Toinen hyödyllinen ominaisuus ovat ääntä johtavat kuulokkeet, jotka estävät sinua irtautumasta täysin ympäröivästä melusta, joten voit kuulla ohi ajavat ajoneuvot, ihmiset ja eläimet, kun hölkkäät tai pyöräilet. Harjoittele nyt intensiivisemmin ja vapaammin oikeilla kuulokkeilla.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Philips täysin langattomat in-ear kuulokkeet TAT1207BK/00

Tuotekoodi: 2987148
Kategoria: Kuulokkeet
Valmistajan koodi: TAT1207BK/00
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,2 x 0,1 x 0,15 m, 0,3 kg
Tuotemerkki: Philips
Tyyppi: Langattomat kuulokkeet
Käyttötapa:

Kertoo, millainen kuuloke on ja miten kuulokkeita käytetään: korvan sisällä, korvan päällä tai ympärillä.

Nappikuulokkeet (In-Ear)
Tarkoitus:

Kertoo kuulokkeiden käyttötarkoituksen. Esimerkiksi töihin, pelaamiseen, urheiluun.

Urheiluun
Väri: Musta
Liitännät:

Kertoo kuulokkeissa olevan liitännän, minkä kautta voit ladata kuulokkeita tai yhdistää kuulokkeet toisiin laitteisiin.

Bluetooth
Mikrofoni: On
Melunvaimennus:

Osoittaa, onko melunvaimennustoiminto aktiivinen vai ei.

Ei
Näytä: Philips, langattomat kuulokkeet kuulokkeet
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Philips tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Philips täysin langattomat in-ear kuulokkeet TAT1207BK/00 kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kaikki arvostelut
5/5
Ostajien suositukset
100% tämän tuotteen ostaneista suosittelee tuotetta
100%
Ostajien arvostelut

Loukkaavia ja mainoksia sisältäviä kommentteja ei julkaista. Lue säännöt sisällön julkaisuun tästä. Tuotesivun arvostelut ovat Hobbyhall.fi:stä tuotteen ostaneiden asiakkaiden arvosteluita.

 • 5/5

  Tämä arvostelu on Hobbyhall.fi-verkkokaupan asiakkaan kirjoittama.

  Sanna M.
  10.12.2022
  Myyjä: Hobbyhall.fi
  Hyvän kokoiset korvaan ei niin isot kuin useammat muut. Hyvä äänen toisto.

Jatka ostoksia