Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!
Philips

Langattomat kuulokkeet Philips täysin langattomat in-ear kuulokkeet TAT4556WT/00

Lisätiedot:
Tyyppi: Langattomat kuulokkeet
Tarkoitus: Urheiluun
Tuotekoodi: 2987158
Osta ja säästä! Lue ohjeet ->
7499

OVH

9999
-25%
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) 13. huhtikuuta (000 )
Toimitus Postin pakettiautomaattiin 17. huhtikuuta (599 )
Toimitus Schenkerin noutopisteeseen 17. huhtikuuta (599 )
Toimitus Postin noutopisteeseen 17. huhtikuuta (599 )
Toimitus kotiinkuljetuksella 17. huhtikuuta (1299 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Philips täysin langattomat in-ear kuulokkeet TAT4556WT/00

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Langattomat kuulokkeet yhdistetään laitteeseen radio- tai infrapunasignaalilla, ja ne yhdistävät sisällönkuuntelun ja muun fyysisen toiminnan urheilussa, työssä ja muussa arkielämässä. Bluetoothin, kohinaneston ja kaiunpoiston ansiosta langattomissa kuulokkeissa on nykyisin erinomainen äänenlaatu, joissakin malleissa myös aktiivinen vastamelutoiminto. Bluetooth-yhteydellä langaton kontakti puhelimeen vapauttaa kädet ja lisää turvallisuutta muun muassa liikenteessä. Kuulokkeiden Bluetooth-taajuus on hyvin alhainen, eikä se ole vaarallista ihmisille – taajuutta on itse asiassa tuhat kertaa vähemmän kuin tavallisella matkapuhelimella. Lähes kaikissa langattomissa kuulokkeissa on latausteline, joten akun kestokaan ei ole mikään ongelma.

In-ear-nappikuulokkeita on sekä langallisia että langattomia. Molemmille ratkaisuille on etenkin huippubrändien osalta pikkuiset kuulokekotelot, joissa napit säilyvät tallessa, kulkevat kätevästi mukana ilman harmia johtovyyhdeistä – joissakin kotelo toimii samalla langattomien kuulokkeiden latausasemana. Kaikkein tiiviimmin korvakäytävään istuvat nappikuulokkeet eristävät ääntä tehokkaasti ja toistavat sisältöä korkealla äänenlaadulla. Toisaalta niiden kanssa tulee olla varovainen, ettet kuuntele musiikkia kuuloa vahingoittavalla äänenvoimakkuudella.

Urheiluun

Aktiivista elämäntapaa noudattavat ihmiset eivät voi kuvitella urheiluharjoittelua tai muuta fyysistä vapaa-ajan toimintaa ilman musiikkia. Kun harjoittelet julkisissa tiloissa tai omassa kodissasi, on tärkeää varmistaa, että sinulla on hyvät kuulokkeet. Jos haluat liikkua vapaasti treenin aikana, suosittelemme langattomia kuulokkeita. Koe täydellinen vapaus tiukasti istuvilla kuulokkeilla, joissa on erikokoiset korvakärjet, joten tunnet olosi mukavaksi myös kovassa treenissä. Jos etsit oikeita kuulokkeita päivittäiseen harjoitteluun, kuulokkeet (sekä langattomat että langalliset) ovat kätevä ja kompakti vaihtoehto. Niitä käytetään usein myös puheluihin, kun olet aktiivinen. On tärkeää, että urheilukuulokkeet ovat kosteudenkestävät, sillä intensiiviseen liikuntaan liittyy paljon hikoilua, jolloin myös urheiluvälineet kastuvat. Toinen hyödyllinen ominaisuus ovat ääntä johtavat kuulokkeet, jotka estävät sinua irtautumasta täysin ympäröivästä melusta, joten voit kuulla ohi ajavat ajoneuvot, ihmiset ja eläimet, kun hölkkäät tai pyöräilet. Harjoittele nyt intensiivisemmin ja vapaammin oikeilla kuulokkeilla.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Philips täysin langattomat in-ear kuulokkeet TAT4556WT/00

Tuotekoodi: 2987158
Kategoria: Kuulokkeet
Valmistajan koodi: TAT4556WT/00
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,2 x 0,1 x 0,15 m, 0,3 kg
Tuotemerkki: Philips
Tyyppi: Langattomat kuulokkeet
Näytä: Philips, langattomat kuulokkeet kuulokkeet
Käyttötapa: Nappikuulokkeet (In-Ear)
Tarkoitus: Urheiluun
Väri: Valkoinen
Liitännät: Bluetooth
Mikrofoni: On
Melunvaimennus: Kyllä
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Philips tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Philips täysin langattomat in-ear kuulokkeet TAT4556WT/00
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu