White Shark

Pelikuulokkeet White Shark GH-2043 Coyote Langalliset pelikuulokkeet

Lisätiedot:
Tyyppi: Pelikuulokkeet
Tarkoitus: Pelaamiseen
Tuotekoodi: 495183
3199
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) 7. huhtikuuta (000 )
Toimitus Postin pakettiautomaattiin 13. huhtikuuta (599 )
Toimitus Schenkerin noutopisteeseen 13. huhtikuuta (599 )
Toimitus Postin noutopisteeseen 13. huhtikuuta (599 )
Toimitus kotiinkuljetuksella 13. huhtikuuta (1299 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: White Shark GH-2043 Coyote Langalliset pelikuulokkeet

Kuulokkeen tyyppi: Stereo 2.0
Kuulokkeiden vastus (ohmi): 32 +/- 15%
Johdon koko (mm): 50
Taajuusvaste (Hz): 20-20000
Kuulokkeiden herkkyys (dB): 99 +/- 3
Noutokuvio: Omni-directional
Mikrofonin mitat (mm): 6 x 2,7
Mikrofonin herkkyys (dB): -38 +/- 3
Mikrofonin impedanssi (oom): = 2200
Käyttöliittymä: 2 x 3,5 mm + USB (vain valoteho)
Punottu kaapeli: Kyllä
Materiaali: metalli (alumiini), muovi, ekonahka
Mitat (mm): 215x200x100
Kaapelin pituus (m): 2.2
Äänenvoimakkuuden säätö: in-line-säätimet
Paino: (g) 407
- Valaistus Kyllä 

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Sangalliset kuulokkeet voivat olla kevyitä ja pieniä tai muhkeita ja ylellisten materiaalien vuoksi tukevia ja hieman painavia. Suuret, tiivisti asettuvat ja pehmustetut kuulokkeet ovat hyvin äänieristetyt, tarjoavat syvän bassovasteen, ja toistavat äänet realistisemmin kuin vähemmän tiiviit ja kevyet kuulokkeet. Toisaalta pienemmät ja kevyemmät kuulokkeet sopivat esimerkiksi liikuntaan ja urheiluun massiivisia kuulokkeita kätevämmin. Isoja kuulokkeita valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, onko sanka tarpeeksi pehmustettu ja korvatyynyt itselle sopivat. Pienemmillä pehmusteilla varustetut kuulokkeet taittuvat ja vievät vähemmän tilaa, mutta niissä on pienempi akunkesto kuin isoilla kuulokkeilla. In-ear-nappikuulokkeita puolestaan on laaja valikoima eri tarpeisiin ja eri työnkuviin.

USB

Pidätkö musiikin kuuntelusta kaikkialla ja arvostatko erinomaista äänenlaatua? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan, sillä valikoimassamme on yli 700 USB-liitännällä varustettua kuuloketta, joiden avulla voit nauttia suosikkimusiikistasi, ohjelmien tallenteista tai käyttää kuulokkeita puheluihin vastaamiseen, missä ikinä matkustatkin. Voit valita tyylikkäästi suunnitellut langattomat, langalliset tai erityisesti PC-pelaamiseen suunnitellut kuulokkeet. Tarjoamme sinulle myös sopivimmat korvien päälle tulevat kuulokkeet (eng. On/Over-Ear) tai nappikuulokkeet (eng. In-Ear). Sisäänrakennetun mikrofonin avulla voit paitsi kuunnella kuulokkeiden kautta lähetettävää ääntä, myös puhua tai luoda äänitallenteita itse. Monissa nykyaikaisissa kuulokkeissa on sisäänrakennettu melunvaimennus, joten riippumatta siitä, kuinka kovaa haluat kuunnella musiikkiasi, tämä ominaisuus auttaa suojaamaan kuuloasi. Valikoimastamme löytyy tunnetuimpien merkkien kuulokkeet USB-liitännällä. Näitä ovat JBL, Xiaomi, Samsung, Philips, Sony ja muut.

Pelikuulokkeiden ominaisuuksista on hyötyä tietokonepelaajille. Ne on suunniteltu sulkemaan pois ympäristömelua ja auttamaan uppoutumista pelimaailmaan auditiivisesti. Ne tuovat pelimaailman tilaa määrittävän äänimaiseman pelaajalle. Tilaääni antaa suunnan tunteen siitä, mitä ympärillä tapahtuu – havaitset esimerkiksi lähestyvien askelten tulosuunnan ja voit reagoida pelissä nopeasti. Kuulokkeiden on istuttava tiiviisti, jotta pelaajana havaitset myös hienovaraiset äänisignaalit, suuntaamattomatkin. Mikrofonin kautta voit puhua muiden pelaajien kanssa.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: White Shark GH-2043 Coyote Langalliset pelikuulokkeet

Tuotekoodi: 495183
Kategoria: Kuulokkeet
Valmistajan koodi: COYOTE
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,2 x 0,1 x 0,15 m, 0,3 kg
Tuotemerkki: White Shark
Tyyppi: Pelikuulokkeet
Näytä: White Shark, pelikuulokkeet kuulokkeet
Käyttötapa: Sankakuulokkeet (On-ear/Over-ear)
Tarkoitus: Pelaamiseen
Väri: Musta
Liitännät: USB
Mikrofoni: On
Kalvon halkaisija (mm): 50 mm
Paino: 408 g
Melunvaimennus: Ei
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki White Shark tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

White Shark GH-2043 Coyote Langalliset pelikuulokkeet
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu