Kevätmuoti 2023 - uudet kevätmallistot saapuneet! Hyödynnä myös ilmainen* pakettitoimitus!

Christopeit TM550S -juoksumatto

Tuotekoodi: 59053
5/5
OSTAJIEN ARVIOT
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
1 asiakasarvio
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 587
Rekisteröidy
58700
OVH
1 19900
-51%
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Christopeit TM550S -juoksumattoTekniset tiedot: • 9 treeniohjelmaa, mukaan lukien 6 nopeustasoa ja 15 kaltevuustasoa • Moottori 1,25 hp (huipputeho: 2,5 hp) • Nopeus: 1-18 km/h • Mahdollisuus asettaa tavoitteet • Helppokäyttöinen taustavalaistu LCD-näyttö kertoo: aika, nopeus, matka, kalorit, syke • Yhteensopiva Christopeit-sykekellon kanssa • Laitteeseen voi kytkeä MP3-soittimen • Mahdollisuus muuttaa nopeutta ja treeniohjelman alkua/loppua kahvoista • Integroidut siirtopyörät • Kokoontaitettava rakenne • Käyttäjän enimmäispaino: 130 kg • Laitteen paino: 54 kg • Juoksuala: 130 x 40 cm • Mitat: 165 x 75 x 133 cm • Mitat (kokoontaitettuna): 85 x 75 x 150 cm • Valmistettu GS-vaatimusten mukaisesti, testattu TÜV-laboratoriossa. Toimituskulut 29,99

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Christopeit TM550S -juoksumatto

Tuotekoodi: 59053
Kategoria: Juoksumatot
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

1,7 x 0,35 x 0,75 m, 70 kg
Tuotemerkki: Christopeit
Moottorin teho:

Näyttää moottorin tehon hevosvoimaina (hv). Moottorin teho ei vain määritä juoksumaton nopeutta, vaan myös saadun kuormituksen tason. Moottorit 3 hevosvoimasta ylöspäin tulisi valita intensiiviseen juoksuun ja raskaaseen painoharjoitteluun.

1.86 kW
Kokoontaitettava:

Kertoo, onko juoksumatto mahdollista taittaa kasaan säilytystä varten.

Kyllä
Käyttäjän enimmäispaino: 130 kg
Laitteen paino: 60 kg
Näytön tyyppi: LCD
Harjoitusohjelmien määrä:

Juoksumaton tietokoneeseen asennettujen harjoitusohjelmien lukumäärä. Mitä laajempi valikoima ohjelmia, sitä helpompi laitteen käyttö on mukauttaa käyttäjän yksilöllisiin tarpeisiin.

9
Siirtopyörät:

Kertoo, onko juoksumatossa laitteen liikuttamista helpottavat pyörät.

Kyllä
Korkeuden säätö:

Ilmaisee, voidaanko juoksumaton alustan korkeutta säätää.

Kyllä
Leveys: 40 cm
Korkeus: 133 cm
Pituus:

Juoksumaton pituus senttimetreinä. Optimaalinen pituus juoksumatolle on 125-140 cm. Lyhyemmät juoksumatot sopivat kävelyyn, mutta eivät sovellu juoksemiseen.

130 cm
Pakkauksen mitat:

Kertoo pakkauksen koon senttimetreinä.

170 x 75 x 35 cm
Näytön lukemat: Aika, nopeus, matka, kalorit, syke
Voimansiirto:

Juoksumatto voi olla sähköinen tai mekaaninen. Useimmat juoksumatot ovat sähkökäyttöisiä, ja soveltuvat juoksemiseen ja kävelyyn. Nopeutta voidaan säätää harjoituksen aikana helposti harjoitusta keskeyttämättä. Mekaaninen juoksumatto liikkuu lihasvoimalla, se ei tarvitse sähköä ja on melko yksinkertainen, mutta ei sovellu juoksemiseen.

Sähköinen
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Christopeit tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Christopeit TM550S -juoksumatto kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kaikki arvostelut
5/5
Ostajien suositukset
100% tämän tuotteen ostaneista suosittelee tuotetta
100%
Ostajien arvostelut

Loukkaavia ja mainoksia sisältäviä kommentteja ei julkaista. Lue säännöt sisällön julkaisuun tästä. Tuotesivun arvostelut ovat Hobbyhall.fi:stä tuotteen ostaneiden asiakkaiden arvosteluita.

 • 5/5

  Tämä arvostelu on Hobbyhall.fi-verkkokaupan asiakkaan kirjoittama.

  Marko J.
  19.11.2022
  Myyjä: Hobbyhall.fi
  Tämä on juuri sellainen mitä etsin. Kun minä olen iso mies ja painoa on 120+ niin tämä on tarpeeksi vahvarakenteinen kantamaan painoni. Tässähän on maksimi paino 130 KG! Olen vasta aloittanut tämän käytön mutta jo ensi tuntumalla huomaa että on "Made in Germany"!! Vahvarakenteinen, monipuolinen ohjelmisto mistä löytää sopivia harjoitusohjelmia jokaiseen makuun. Itse aloitin ihan kävelyllä niin että syke nousee rasvanpolttotasoille! Näin rasva lähtee kehosta pois. Suosittelen tätä kyllä kaikille ja varsinkin painaville kavereille. Hinta/laatusuhde on kyllä kohdallaan. Jos jotain negatiivista pitää kertoa niin juoksumatto voisi olla leveämpi esimerkiksi 50 cm. Nythän se on 40 cm. Itse kävelen vähän ankkamaisesti joten joskus ottaa lenkkarit reunoihin kiinni helposti kun en ole hoikka poika. Joutuu opettelemaan kävelytyylin uudestaan :)