Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!
Christopeit

Kuntopyörä Ergometri Eco 1000

Lisätiedot:
Käyttäjän enimmäispaino: 150 kg
Vauhtipyörän paino: 10 kg
Ajosysteemi: Mekaaninen
Tuotekoodi: 4081146
Osta ja säästä! Lue ohjeet ->
55500
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  1800 /kk
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) 28. huhtikuuta (000 )
Toimitus kotiinkuljetuksella 3. toukokuuta (alkaen 3499 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Kuntopyörä Ergometri Eco 1000

ECO 1000 -kuntopyörän avulla koet aivan uuden ulottuvuuden kotona. Koska sieltä saat energianlähteesi.
Itsetuotetun energiansa ansiosta se toimii täysin ilman ulkoista virtalähdettä ja toimittaa varastoitua energiaa myös tietokoneeseen integroidun USB-portin kautta (esimerkiksi älypuhelimen tai tabletin lataaminen harjoituksen aikana). Itse tuotettu sähkö generaattoritekniikalla (ei virtalähdettä, ei tarvita akkua).
Sijainnista riippumatta
Tallennuskapasiteetti:
TorastaECO 1000:n lisäksi on olemassa generaattoritekniikka, joka tuottaa itsenäisesti sähköä laitteen käyttämiseksi ja tarjoaa myös latausvirtaa. Tietokoneen pistorasian ja USB-portin käyttäminen. Voit ladata älypuhelimen tai tabletin.
ECO 1000 -mallissa on 10 kg:n kulumaton magneettijarrujärjestelmä ja erittäin hiljainen hihnavaihteisto, joka takaa erittäin alhaisen melutason. Polkimen vastusta ohjataan tarkasti 24-nopeuden kuormanohjauksella näytöllä.
Taustavalaistu LCD-näyttö näyttää 7 arvoa kerrallaan. Selkeästi järjestettyjen hallintalaitteiden ansiosta sitä on erittäin helppo lukea ja käyttää. Yksilölliset harjoittelutavoitteet voidaan saavuttaa valitsemalla erilaisia ohjelmia. Erilaisia harjoituksia 12 pysyvästi tallennetulla harjoituksella, sykkeen ohjattuja harjoituksia 4 eri harjoituksella. Voit rakentaa omia harjoitusohjelmia 5 yksilöllisen harjoitusohjelman avulla, ja nopeudesta riippumattoman teho-ohjelman avulla voit suorittaa kohdennettua, tasaista harjoitusta haluamallasi rytmillä. Kuntotarkastusominaisuus arvioi suorituskykyäsi harjoittelun jälkeen kouluarvioinnin periaatteella.
Säädettävässä ohjauspyörässä olevia sykemittareita voidaan käyttää sykkeen seuraamiseen harjoituksen aikana. Pulssihihnan käyttö on valinnaista, sillä tietokoneessa on sisäänrakennettu vastaanotin koodaamattomille pulssihihnoille, joiden lähetystaajuus on 5,0-5,5 kHz. Mukavaa istuinta voidaan säätää vaaka- ja pystysuunnassa ja sitä voidaan myös kallistaa, jotta varmistetaan mukava harjoitusasento ja turvallinen jalkojen asento harjoituksen aikana. Etukuljetuspyörät helpottavat asennon vaihtamista, ja lattian epätasaisuuksien säätimet varmistavat, että laite pysäköidään turvallisesti.
Lisäksi ECO 1000:ssa on Kinomap -toiminto. Sen avulla voit harjoitella hauskalla ja vuorovaikutteisella tavalla Android- tai IOS-laitteilla ja tallentaa harjoitustiedot. Ilmaisen kokeilujakson jälkeen Kinomap-sovelluksen voi ostaa kuukausitilauksena.
ECO 1000 -ergometrin avulla voit suorittaa suorituskykyyn tähtäävää kuntoharjoittelua sekä kohdennettua sydän- ja verenkiertoharjoittelua tai kestävyysharjoittelua, mikä lisää harjoittelun nautintoa käyttämällä omaa energiantuottoa. Se voi nopeuttaa aineenvaihduntaa, vahvistaa käsien ja jalkojen lihaksia ja parantaa siten yleistä kuntoa.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Yleiset tuotetiedot: Kuntopyörä Ergometri Eco 1000

Tuotekoodi: 4081146
Kategoria: Kuntopyörät
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 1,02 x 0,66 x 0,28 m, 41 kg
Laitteen paino: 41 kg
Tavaramerkki: Christopeit
Käyttäjän enimmäispaino: 150 kg
Vauhtipyörän paino: 10 kg
Pyörät kuljetukseen: Kyllä
Ajosysteemi: Mekaaninen
Näytä: Christopeit, mekaaninen kuntopyörät
Kuormitustasot: 24
Pituus: 105 cm
Leveys: 55 cm
Korkeus: 140 cm
Tietokoneen näyttö näyttää: Nopeus, matka, watit, poltetut kalorit ja syke;
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Christopeit tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Kuntopyörä Ergometri Eco 1000
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu