Lasten polkupyörä Aurella Smarty 204R 20", valkoinen.

Tuotekoodi: 2772503
TOP TUOTE
Suositeltava pituus:

Kertoo suositellun korkeuden senttimetreinä.

Rungon materiaali:
Renkaan koko:

Kertoo pyörän renkaiden halkaisijan tuumina.

20
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 189
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Lasten polkupyörä Aurella Smarty 204R 20", valkoinen.

-

DINO - yli 80 vuoden ajan tunnettu italialainen tuotemerkki, joka valmistaa lasten polkupyöriä. Turvallisuus, tuotteiden laatu ja joustavuus ovat valmistajan perusarvoja, jotta voit olla varma lapsesi turvallisuudesta. Pyörissä on lumoava, mielenkiintoinen muotoilu ja mikä tärkeintä - ihastuttavien Hello Kitty-, Spiderman-, Hot Wheels- tai Barbie-hahmojen kera

Tyttöjen polkupyörä Dino 204R 20"

--Tiedot:.

  • Renkaan koko: 20";
  • Jarrut - V-muotoinen;
  • Teräsrunko: HI TEN 20.
  • Teräsjalka: HI TEN 20
  • Alumiini pyörät
  • Paino: 13 kg.

Pyörä on valmistettu Italiassa.


Pyörää myydään 85% taitettuna (etupyörä, ohjauspyörä, satula, polkimet poistettu) Ostaja vastaa oikean polkupyörän kokoamisesta ja valmistamisesta Jos tätä vaatimusta rikotaan, takuu ei kata tuotetta Kokoonpanoa varten suosittelemme ottamaan yhteyttä polkupyörän asiantuntijoihin..

Pyörä myydään 85% koottuna Ostaja on vastuussa pyörän asianmukaisesta kokoamisesta ja käyttöönotosta. Jos tätä vaatimusta rikotaan, tuotteen takuu on ei ole voimassa. Suosittelemme, että otat yhteyttä asiantuntijaan polkupyörän kokoamisessa.

Cube

Cube on maailmankuulu ja yksi vahvimmista polkupyörävalmistajista. Cube aloitti toimintansa Baijerissa (Saksassa) jo vuonna 1993. Opiskelija Marcus Pürnerillä oli huonekalutehtaassaan 50 neliömetrin kulma polkupyörien kokoamista ja korjausta varten. Tällaisista polkupyöristä tuli nopeasti suosittuja ja työpajan pinta-ala kasvoi 55 000 m2. Tällä hetkellä polkupyöriä viedään 32 maahan ympäri maailmaa. Pyörävalikoimaan kuuluu yli 350 erikokoista modulaarista pyörää.
Cube-pyörät erottuvat muista laadullaan, kestävyydellään ja luotettavuudellaan. Ne on valmistettu korkealaatuisesta metalliseoksesta ja varustettu kestävillä osilla (vaihteet, jarrut yms.). Toinen tärkeä Cube-pyörien suosion perusta on niiden jatkuva ja huolellinen testaus. Näiden pyörien kestävyyttä ja pyöräilijöiden luottamusta arvostavat myös ammattiurheilijat (vuonna 2017 näitä pyöriä käytti Wanty-Groupe Gobert -pyöräilyjoukkue Tour de France -pyöräilykilpailussa). Cube-pyörät ovat suosittuja myös amatööriurheilijoiden ja aktiivisen vapaa-ajan viettäjien keskuudessa.
Polkupyörät on suunniteltu kaiken ikäisille ihmisille, lapsista vanhuksiin. Lapsille tarkoitetuissa Cube-pyörissä on tyylikäs ilme, runsaasti värejä ja mukavuutta. Lasten pyörät on valmistettu laadukkaasta materiaaleista eikä siinä käytetä olleenkaan muoviosia. Pyörät ovat suosittuja myös teinien keskuudessa, koska ne näyttävät tyylikkäiltä ja moderneilta. CUBE valmistaa myös sähköpyöriä - valmistaja aloitti työskentelyn saksalaisen BOSCH-yrityksen kanssa ja tarjoaa 5 erilaista sähköpyörää, joille kaikille on ominaista mukavuus, innovaatio ja laatu. Pyörien lisäksi Cube tarjoaa myös erilaisia pyöräilytarvikkeita (valaisimet, tietokoneet, pullot, pullotelineet yms.) ja pyöräilyvaatteita.

Lasten polkupyörä Aurella Smarty 204R 20

CE -vaatimustenmukaisuusmerkki

CE -vaatimustenmukaisuusmerkki on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote täyttää siihen sovellettavien Euroopan komission direktiivien vaatimukset.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Lasten polkupyörä Aurella Smarty 204R 20", valkoinen.

Lasten polkupyörä Aurella Smarty 204R 20", valkoinen. hinta ja tiedot | Polkupyörät | hobbyhall.fi
Tuotekoodi: 2772503
Kategoria: Polkupyörät
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

1,4 x 0,9 x 0,18 m, 13 kg
Suositeltava pituus:

Kertoo suositellun korkeuden senttimetreinä.

113-140 cm
Polkupyörän tyyppi: Lasten pyörät
Tarkoitettu: Tytöille
Tuotemerkki: Dino bikes
Näytä: Dino bikes, lasten pyörät polkupyörät
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Dino Bikes tuotteet

Tekniset tiedot

Rungon materiaali: Teräs
Rungon koko:

Kertoo polkupyörän rungon koon tuumina. Taulukon suositellusta rungon koosta löydät hyödyllisiä vinkkejä -osiosta.

20
Paino: 13 kg
Haarukka:

Haarukat jaetaan yleensä jäykiin ja iskuja vaimentaviin. Jäykät haarukat sopivat parhaiten ajamiseen tasaisilla, päällystetyillä teillä, mutta ne vaimentavat iskuja useilla epätasaisilla teillä tai maastossa.

Kova
Vanteet: Alumiini
Renkaan koko:

Kertoo pyörän renkaiden halkaisijan tuumina.

20

Kytkimet

Vaihteiden lukumäärä: 1
Takavaihde:

Tietoja takavaihtajasta, jos sellainen on.

Ei ole määritelty
Etuvaihtaja:

Tietoja etuvaihtajasta, jos sellainen on.

Ei ole määritelty
Vaihteenvaihteen nuppi:

Tietoja asennetusta vaihteistosta, jos sellainen on.

Ei ole määritelty

Jarrut

Jarrujärjestelmä:

Tietoja polkupyörän jarrujen tyypistä. Yleisimmät tyypit ovat pyörä tai levy. Pyörän jarrut ovat kevyempiä, halvempia, helpompia korjata tai vaihtaa. Levyissä on voimakkaampi jarrutus ja ne kestävät paremmin ulkoisia tekijöitä.

V-tyyppi

Iskunvaimentimet

Takaiskunvaimentimet:

Osoittaa, onko polkupyörässä takaiskunvaimentimet.

Ei
Suosittelemme ostamaan yhdessä Lasten polkupyörä Aurella Smarty 204R 20", valkoinen. kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia