Kevätmuoti 2023 - uudet kevätmallistot saapuneet! Hyödynnä myös ilmainen* pakettitoimitus!
PUKY

Puky Skyride 24-7 Alu Light, pinkin värinen lasten pyörä

Lisätiedot:
Suositeltava pituus: 125-150 cm
Rungon materiaali: Alumiini
Renkaan koko: 24
Vaihteiden lukumäärä: 7
Tuotekoodi: 4081846
68200
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  2200 /kk
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) 28. maaliskuuta (000 )
Toimitus kotiinkuljetuksella 30. maaliskuuta (1649 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Puky Skyride 24-7 Alu Light, pinkin värinen lasten pyörä

Runko: Alumiinia, madallettu, ja jauhemaalattu.
Haarukka: Alumiinia, jäykkää
OHJAUSTANKO: -1 1/8" (laakerit)
Etuvaihteisto. Lohko: 38T, alumiinia, 1 nopeus, kammen pituus: 152 mm.
Vaihteiden määrä: 7
Takavaihteisto: Shimano Nexus 7-vaihdetta, sisäiset vaihteet
Vaihdevivun kahvat: Shimano Nexus 7 vaihdetta
Jarrut: Edessä - V-BRAKE / takana - V-BRAKE ja jalkajarrut, ja ne jarruttavat polkiessaan taaksepäin
Keskittimet: Edessä - Shimano-dynamo / takana - Shimano Nexus 7 -vaihteet;
Renkaat: 24" alumiinista anodisoitu, vahvistettu - kaksoiseinä;
Renkaat: Schwalbe Big Apple, 24" x 1,75, puhallettava;
Polkimet: Muovi, laakeroitu, liukumaton pinta, heijastimilla.
JARRUKAHVAT: Säädettävä;
OHJAUSTANGON KAHVA: Mukava, suojaavat ohjaustangon kärjet;
Lisäosat: Kello, etu- ja takaheijastimet, ketjusuoja, lokasuojasarja SKS, ohjaustangon suojatyynyt, tuki, integroitu tavarateline, LED-valosarja;
Paino: 14 kg.

Pyörä myydään 85% koottuna Ostaja on vastuussa pyörän asianmukaisesta kokoamisesta ja käyttöönotosta. Jos tätä vaatimusta rikotaan, tuotteen takuu on ei ole voimassa. Suosittelemme, että otat yhteyttä asiantuntijaan polkupyörän kokoamisessa.

Cube

Cube on maailmankuulu ja yksi vahvimmista polkupyörävalmistajista. Cube aloitti toimintansa Baijerissa (Saksassa) jo vuonna 1993. Opiskelija Marcus Pürnerillä oli huonekalutehtaassaan 50 neliömetrin kulma polkupyörien kokoamista ja korjausta varten. Tällaisista polkupyöristä tuli nopeasti suosittuja ja työpajan pinta-ala kasvoi 55 000 m2. Tällä hetkellä polkupyöriä viedään 32 maahan ympäri maailmaa. Pyörävalikoimaan kuuluu yli 350 erikokoista modulaarista pyörää.
Cube-pyörät erottuvat muista laadullaan, kestävyydellään ja luotettavuudellaan. Ne on valmistettu korkealaatuisesta metalliseoksesta ja varustettu kestävillä osilla (vaihteet, jarrut yms.). Toinen tärkeä Cube-pyörien suosion perusta on niiden jatkuva ja huolellinen testaus. Näiden pyörien kestävyyttä ja pyöräilijöiden luottamusta arvostavat myös ammattiurheilijat (vuonna 2017 näitä pyöriä käytti Wanty-Groupe Gobert -pyöräilyjoukkue Tour de France -pyöräilykilpailussa). Cube-pyörät ovat suosittuja myös amatööriurheilijoiden ja aktiivisen vapaa-ajan viettäjien keskuudessa.
Polkupyörät on suunniteltu kaiken ikäisille ihmisille, lapsista vanhuksiin. Lapsille tarkoitetuissa Cube-pyörissä on tyylikäs ilme, runsaasti värejä ja mukavuutta. Lasten pyörät on valmistettu laadukkaasta materiaaleista eikä siinä käytetä olleenkaan muoviosia. Pyörät ovat suosittuja myös teinien keskuudessa, koska ne näyttävät tyylikkäiltä ja moderneilta. CUBE valmistaa myös sähköpyöriä - valmistaja aloitti työskentelyn saksalaisen BOSCH-yrityksen kanssa ja tarjoaa 5 erilaista sähköpyörää, joille kaikille on ominaista mukavuus, innovaatio ja laatu. Pyörien lisäksi Cube tarjoaa myös erilaisia pyöräilytarvikkeita (valaisimet, tietokoneet, pullot, pullotelineet yms.) ja pyöräilyvaatteita.

Puky Skyride 24-7 Alu Light, pinkin värinen lasten pyörä Cube

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

CE -vaatimustenmukaisuusmerkki

CE -vaatimustenmukaisuusmerkki on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote täyttää siihen sovellettavien Euroopan komission direktiivien vaatimukset.

Yksi suosituimmista polkupyörän rungon valmistuksessa käytetyistä materiaaleista on alumiini. Sen tärkein etu on sen paino. Modernin tekniikan ansiosta nykyisin suunnitellut alumiinirungot ovat erittäin vahvoja ja kestäviä. Niistä ei ole kuitenkaan tullut painavia, päinvastoin, modernit alumiinirungot ovat hyvin kevyeitä, mikä lisää ajomukavuutta ja helpottaa pyörien kuljettamista. Alumiinirunko on tällä hetkellä yleisin polkupyörien runkotyyppi. Ne ovat muun muassa käytössä lasten polkupyörissä, huippuluokan maastopyörissä (DH) sekä monissa muissa pyörissä. Alumiinirunkoiset pyörät ovat erittäin kustannustehokas ratkaisu, sillä niiden vahvat ja kestävät rungot yhdistyvät erinomaisesti suhteellisen alhaiseen hintaan, mikä tekee niistä pyöräilijöiden suosiman valinnan kaikkialla maailmassa.
Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Puky Skyride 24-7 Alu Light, pinkin värinen lasten pyörä

Tuotekoodi: 4081846
Kategoria: Polkupyörät
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 1,2 x 0,6 x 0,6 m, 14 kg
Suositeltava pituus: 125-150 cm
Polkupyörän tyyppi: Lasten pyörät
Näytä: PUKY, lasten pyörät polkupyörät
Tarkoitettu: Tytöille
Tuotemerkki: PUKY
Rungon materiaali: Alumiini
Rungon koko: 24
Paino: 14 kg
Polkimet: Muovi
Polkupyörän renkaat: 24x1.75
Vanteet: Alumiinilla vahvistettu
Renkaan koko: 24
Vaihteiden lukumäärä: 7
Takavaihde: Shimano Nexus
Etuvaihtaja: Ei
Vaihteenvaihteen nuppi: Shimano Nexus
Takaiskunvaimentimet: Ei ole määritelty
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki PUKY tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Puky Skyride 24-7 Alu Light, pinkin värinen lasten pyörä
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu