Ducati

Sähköskootteri Ducati Pro III

Lisätiedot:
Nimellisteho: 350 W
Käyttäjän enimmäispaino: 100 kg
Renkaan halkaisija: 10" (25.4 cm)
Tuotekoodi: 3582457

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Sähköskootteri Ducati Pro III

Ducati Pro-III -sähköskootteri sopii erinomaisesti työmatkoihin, kouluun tai kaupungin keskustaan. Kevyen kokoontaitettavan rakenteensa ansiosta sähköskootteri on helppo kuljettaa mukana, kuljettaa auton tavaratilassa tai julkisilla kulkuneuvoilla. 

10 tuuman puhallettavat renkaat ja kaksoisjarrujärjestelmä (levyjarrut takana ja sähköjarrut edessä) lisäävät ajomukavuutta. Lisäksi selvästi näkyvät taka- ja etuvalaisimet takaavat turvallisuuden pimeässä ajettaessa.

Sähköpotkulaudan tekniset ominaisuudet:

 • Rungon materiaali: magnesiumseos;
 • Ohjauspaneeli. 3,2'' LED-näyttö USB-liitännällä;
 • Ajotilat L1 - noin 6 km/h, L2 - noin 15 km/h, L3 - noin 20 km/h, L4 - noin 25 km/h;
 • Renkaat: letkuttomat, 10'';
 • Huippunopeus: jopa 25 km / h;
 • Suurin kaltevuus: 20%
 • Ajomatka täydellä akulla: jopa 5 0 km nopeudesta ja maastosta riippuen;
 • Moottorin teho: 350 W.
 • Akun teho: 36V 13Ah 468Wh;
 • Laturi:. EU-standardi DC 2.1, 42V 1.5A;
 • Latausaika noin 9 tuntia. 
 • Suurin kantavuus: 100 kg;
 • Skootterin paino: 17,5 kg.
 • Jarrujärjestelmä: takalevyjarrut ja sähköiset etujarrut;
 • Kootun skootterin mitat: leveys - 48 cm, korkeus - 117,5 cm, pituus - 112 cm;
 • Taitettavan skootterin mitat: leveys - 48 cm, korkeus - 50,5 cm, pituus - 112 cm;
 • -Kosteudenkestävyys: IPX4.
 • Valot: LED edessä ja takana;
 • Bluetooth: yhteys älypuhelinsovelluksella.

Turvallisuusvaatimukset: a. Sähkökäyttöisiä skoottereita saavat käyttää vain yli 14-vuotiaat henkilöt niille osoitetuilla alueilla tieliikennelain mukaisesti b. Käytä skootteria vain sen käyttötarkoitukseen ja noudata turvallisen käytön ja käsittelyn sääntöjä. c. Älä muuta skootterin teknisiä tietoja itse (jos sellaisia on, älä irrota nopeudenrajoitinta, älä korjaa sitä valtuuttamattomassa huoltoliikkeessä, älä tee laitteeseen muita muutoksia). d. Älä irrota akkua, käytä sitä vain turvallisen käytön oppaassa kuvatulla tavalla. e. Älä jätä ladattavaa laitetta ilman valvontaa. f. Älä jätä laitetta latautumaan yön yli. g. Jos huomaat laitteen olevan teknisesti epäkunnossa, älä koskaan käytä sitä ja ota välittömästi yhteyttä lähimpään valtuutettuun huoltoliikkeeseen. h. Älä käytä skootteria erittäin huonolla säällä (esim. myrskyn tai ukkosen aikana) tai vedessä. i. Hävitä laite ja akku määräysten mukaisesti ja siihen tarkoitetuissa paikoissa,

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Kolmen veljeksen, Adrianon, Marcellon ja Bruno Ducatin, matka alkoi Bolognasta Italiasta, mutta he eivät pysähtyneet siihen vaan matka jatkui ympäri maailmaa. Loputon halu parantaa merkin kilpailukykyä on johtanut laajentumiseen markkinoilla ja nykyaikaisten sähköskootterien markkinoilla.
Ducatilla on tällä hetkellä kymmenen tytäryhtiötä, jotka edustavat yhtiötä maailmanlaajuisesti. Kukin tytäryhtiö vastaa kohdemarkkinansa kehittämisestä ja laajan myynti- ja asiakaspalveluverkoston koordinoinnista 93 maassa – yhteensä 746 toimipistettä ja palvelupistettä.
Ducati-tuotemerkin idea uskottiin yhdelle veljistä, Miguel Gallucille, vuonna 1992, ja hän loi kokeellisen moottoripyörämallin. Vain muutamassa päivässä suunnittelijaryhmä kehitti tämän prototyypin. Yrityksen silloinen johtaja oli siihen erittäin tyytyväinen, joten hän sai idean uskoa nimen Miguelille.
Ajatus nimestä tuli hänelle yksinkertaisesti katsellessaan lastensa innostusta kumisten "hirviöiden" keräämiseen ja jatkuvasti kuunnellen rukouksia ostaakseen niitä lisää. Ja kuka voisi sanoa tänään, että tämä nimi ei kuulosta alkuperäiseltä?

Sähköskootteri Ducati Pro III

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: Sähköskootteri Ducati Pro III

Tuotekoodi: 3582457
Kategoria: Sähköpotkulaudat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 1,18 x 0,2 x 0,53 m, 20,5 kg
Tuotemerkki: Ducati
Nimellisteho: 350 W
Käyttäjän enimmäispaino: 100 kg
Renkaan halkaisija: 10" (25.4 cm)
Istuttava: Ei
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Ducati tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Sähköskootteri Ducati Pro III
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu