High Peak Tent Kite 2, tummanvihreä

Tuotekoodi: 2782378
Tuotemerkki:
Henkilömäärä:

Huomioi kuinka monta aikuista voi nukkua mukavasti teltassa.

Vedenpitävyys:

Sateen määrä, jonka teltan ulkokerros kestää. Mitä suurempi luku, sitä suurempi sateenkestävyys. Teltta, jonka kosteudenkesto on vähintään 2000 - 3000 mm, kestää hyvin keskisateita.

2
3000 mm
Loppuunmyyty

Ilmoita minulle sähköpostitse kun tämä tuote tulee myyntiin.

Tuotteen kuvaus: High Peak Tent Kite 2, tummanvihreä

-Kevyessä tunneliteltassa on sääsuojattu sisäänkäynti ja eteinen tavaroiden säilytystä varten. -2-paikkainen teltta. -Tunnelin muotoinen rakenne antaa teltalle tuulenkestävyyden ja riittävän korkeuden. -Sisätelttaan kiinnitetyn käytävän lattiakangas ja mutavyöryt pitävät etupihan lattian puhtaana. -Ulkoteltan alareunaan on kiinnitetty punainen nauha, joka parantaa havaita iltahämärässä. Sisäinen teltta on varustettu hyönteisverkolla, joka auttaa pitämään ärsyttävät nastat makuutilassa ja tarjoaa myös hyvän ilmanvaihdon. -Leijan pituus 2 makuutila on 230 cm. -Myös pidemmät ihmiset tuntevat olonsa mukavaksi siellä. -Teltassa on lampunpidin ja sisätaskut. -Sisäinen teltta on irrotettava huoltoa varten. -Teltan mitat näkyvät piirustuksessa.

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: High Peak Tent Kite 2, tummanvihreä

Tuotekoodi: 2782378
Kategoria: Teltat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,15 x 0,52 x 0,15 m, 2,9 kg
Tuotemerkki: High Peak
Tyyppi: Leiriteltat
Henkilömäärä:

Huomioi kuinka monta aikuista voi nukkua mukavasti teltassa.

2
Vedenpitävyys:

Sateen määrä, jonka teltan ulkokerros kestää. Mitä suurempi luku, sitä suurempi sateenkestävyys. Teltta, jonka kosteudenkesto on vähintään 2000 - 3000 mm, kestää hyvin keskisateita.

3000 mm
Lumisuoja:

Määrittää, onko teltassa lumisuoja, joka estää lumen pääsyn telttaan. Määrittää soveltuuko teltta käytettäväksi voimakkaassa tuulessa ja lumikuormissa.

Ei
Hyttysverkko:

Määrittää, onko teltan sisäänkäynti ja muut avoimet aukot peitetty tiheällä verkolla. Verkot ovat hengittäviä, mutta estävät hyönteisten pääsyn sisään.

Kyllä
Ilmanvaihto:

Määrittää, onko olemassa erityisiä aukkoja ilman vapaata kiertoa varten. Mitä enemmän teltassa on aukkoja, sitä parempi on teltan ilmanvaihto.

Kyllä
Taskut:

Määrittää, onko teltassa ommeltu taskuja eri esineille.

Kyllä
Pituus: 330 cm
Leveys: 140 cm
Korkeus: 90 cm
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki High Peak tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä High Peak Tent Kite 2, tummanvihreä kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia