Kevätmuoti 2023 - uudet kevätmallistot saapuneet! Hyödynnä myös ilmainen* pakettitoimitus!

Poreallas Bestway Lay-Z-Spa Honolulu AirJet, 196x71 cm

Tuotekoodi: 2983313
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 521
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Poreallas Bestway Lay-Z-Spa Honolulu AirJet, 196x71 cm

Pitkän ja kiireisen päivän jälkeen ei ole mitään parempaa kuin rentoutua lämpimässä kuplivassa vedessä. Lay-Z-Spa® AirJet™ -poreallas tarjoaa erinomaisen rentouttavan hieronnan. Siihen mahtuu enintään 6 henkilöä kerrallaan. Nopea kokoonpano ja asennus - kiinnitä vain pumppu ja allas täytetään ilmalla.

Rentouttava hieronta:

Air Jet järjestelmä 140 vesisuihkua, jotka tuottavat vesikuplat. Tällä tavoin syntyy vesivirtoja, jotka rentouttavat miellyttävästi kehosi lihaksia.

Kestävä rakenne:

Porealtaiden seinät on valmistettu kestävästä DuraPlus™ -materiaalista, joka kestää puhkaisuja ja muodonmuutoksia. Sisäänrakennettu automaattinen Freeze Shield™ -vesilämmitystoiminto, joka estää jäätymisen alhaisissa lämpötiloissa. Näin voit nauttia porealtaasta minä tahansa vuodenaikana - henkilökohtainen kylpyläsi.

Pakkauksessa:

Mukana on pumppu, joka täyttää altaan nopeasti ilmalla, lämmittää, suodattaa ja ohjaa hierontajärjestelmää. Pumppuun pääsee helposti altaasta ja siinä on kuppi- ja välipalapidikkeet. Pakkaus sisältää ChemConnect ™ -annostelijan, joka varmistaa altaan veden puhtauden ja tasaisen kloorin jakautumisen ja määrän. Lisäksi siinä on kansi, joka auttaa pitämään altaan lämpimänä, kun sitä ei käytetä, ja suojaa sitä lialta.

Tiedot:

 • Altaan koko: 196 x 71 cm;
 • Helppo pääsy pumpun digitaaliseen ohjauspaneeliin;
 • Vesisuihkut luovat lämpimän ilman ja ympäröivät sinut rentouttavalla hieronnalla;
 • DuraPlus ™ -materiaalille on ominaista kestävyys;
 • Freeze Shield ™ -automaattinen lämmitystoiminto suojaa pumppua ja poreallasta vaurioilta matalissa ulkolämpötiloissa;
 • Energiaa säästävän ajastimen avulla voit säätää altaan lämpötilaa jopa 40 päiväksi;
 • Mukana tulee kansi, joka pitää altaan lämpimänä, kun sitä ei käytetä vähään aikaan;
 • Integroitu vedensuodatusjärjestelmä;
 • Lisänä ChemConnect ™ -annostelija, joka hajottaa kloorin tasaisesti;
 • Nopea ja helppo asennus kiinnitetyn allaspumpun ansiosta;
 • Pumpun pidikkeet kupeille ja muille tavaroille;
 • Se mahtuu 4-6 aikuista kerrallaan;
 • Tilavuus: 916 L
 • Sisäinen koko: 146 cm;
 • Vedellä täytetyn altaan paino on 954 kg;
 • Veden virtausnopeus 1,325 l / h (350 gal./h);
 • Lämmitysjärjestelmä:  1.5-2.0˚C/h;
 • Veden maksimilämpötila: 40˚C (104˚F);
 • Suurin veden syvyys: 52 cm;
 • Rentouttava 140 vesisuihkun AirJet™
 • Sarja sisältää: poreallas, kansi, pumppu, ChemConnect-annostelija, suodatinpatruuna (VI), korjauspaikka,  AirJet-järjestelmä.

Bestway® -poreallas on kuin kannettava kylpylä. Luo allasalue pihallesi tai puutarhaan ja nauti rentouttavista hetkistä kaikkina vuodenaikoina.

Bestwayn visiona on luoda päivittäin hauska ja unohtumaton kokemus ihmisille ympäri maailmaa pelkällä viihteellä. Vuodesta 1994 lähtien Bestway on keskittynyt tutkimukseen, suunnitteluun ja nopeaan kehitykseen parantaakseen jatkuvasti. Laaja valikoima ja korkealaatuiset tuotteet.
Tällä hetkellä Bestway-brändi kattaa useita vesiurheilu- ja viihdekategorioita, ja tuotevalikoimassa on yli 1 100 tuotetta. Valikoimaan kuuluu erilaisia puhallettavia esineitä, kuten esimerkiksi uimapatjat ja uimarenkaat, huonekalut ja jopa leikkikentät perheen pienimmille. Tarjolla on myös erilaisia asusteita - liivit, uimalakit.
Bestway valmistaa myös erilaisia urheilu- ja vapaa-ajan tuotteita - veneitä ja melalautoja, retkeilyvarusteita - telttoja, makuupusseja, patjoja laukkuja ja reppuja sekä uima-altaita sekä niiden tarvikkeita. Nopeasti kasvava trendi - kannettavat kylpylät.
Bestway-brändi arvostaa kestävyyttä, edistää ja tukee vihreitä ratkaisuja, ja se tunnetaan vuodesta toiseen johtavana toimittajana, jolla on vankka ilmaston lämpenemisen vastainen ja kestävää kehitystä edistävä strategia.

Poreallas Bestway Lay-Z-Spa Honolulu AirJet, 196x71 cm

CE -vaatimustenmukaisuusmerkki on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote täyttää siihen sovellettavien Euroopan komission direktiivien vaatimukset.


Uima-altaassa uiminen on loistavaa ajanviettoa lämpimänä vuodenaikana yhdessä perheen tai kaveriporukan kanssa. Erimuotoisista ja -kokoisista runkoaltaista tulee kiinteä osa kesän hauskanpitoa, jossa voit paitsi virkistäytyä kuumana päivänä, myös uida, sukeltaa ja pelata erilaisia ​​vesipelejä perheen tai ystävien kanssa. Ympäristöystävällisistä ja kestävistä materiaaleista valmistetut runkoaltaat voivat palvella ja ilahduttaa monta vuotta, ne ovat yksinkertaisia ​​ja helppokäyttöisiä. Runkoaltaat on helppo koota, joskus jopa ilman lisätyökaluja. Lisäksi tämäntyyppinen allas on aina turvallinen valinta, varsinkin, jos sen mukana tulee kätevät tikkaat, joissa on irrotettavat portaat, jotta lapset eivät pääsisi uima-altaaseen ilman aikuisen valvontaa. Niiden avulla on helppo kiipeä uima-altaaseen ja sieltä pois sekä lastata puhallettavia leluja tai muita tarpeellisia esineitä. Ainutlaatuisesti muotoillut runkoaltaat ovat usein varustettu monitoimisella läpinäkyvällä katolla, jonka avulla voit nauttia vedestä ja uimisesta säällä kuin säällä. Runkoaltaan moderni muotoilu ei vain selviä tehtävästä, vaan sopii myös täydellisesti mihin tahansa puutarhaan.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Poreallas Bestway Lay-Z-Spa Honolulu AirJet, 196x71 cm

Tuotekoodi: 2983313
Kategoria: Uima-altaat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,55 x 0,76 x 0,78 m, 45 kg
Tuotemerkki: Bestway
Tyyppi: Porealtaat
Halkaisija / pituus:

Kertoo uima-altaan halkaisijan/pituuden metreinä.

1.96 m
Korkeus: 71 cm
Kapasiteetti: 916 l
Muoto: Pyöristää
Sarja sisältää vesisuodattimen:

Osoittaa, sisältääkö allassarja vedenpuhdistussuodattimen, joka varmistaa veden puhtauden ja hygienian.

Kyllä
Näytä: Bestway, porealtaat uima-altaat
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Bestway tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Poreallas Bestway Lay-Z-Spa Honolulu AirJet, 196x71 cm kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia