Runkoallas Bestway Power Steel Wood 610x366x122 cm, suodattimella

Tuotekoodi: 2983373
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 696
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Runkoallas Bestway Power Steel Wood 610x366x122 cm, suodattimella

Ei ole mitään hauskempaa kuin oma takapiha, jossa on oma uima-allas! Bestway® Power Steel ™ -altaalle on ominaista kestävyys ja vakaus, joten voit nauttia kesän hauskuudesta monina vuodenaikoina.

Kestävä rakenne:

Bestway® Power Steel™, soikea kehystetty uima-allas, on erittäin helppo koota ja asentaa puutarhaan tai pihaan. Korroosionkestävä teräsrunko, jossa on tiiviste- ja lukitusjärjestelmä, joka takaa turvallisen putkiliitännän. Allasmateriaali Tritech ™ on valmistettu kestävästä, puhkeamattomasta materiaalista.

Lisäominaisuuksia:

Sarja sisältää suodatinpumpun, tikkaat, uima-altaan kannen ja ChemConnect™-annostelijan, jotka varmistavat puhtaan allasveden ja vakaan kloorimäärän tasaisesti jakautuneena koko uima-altaalle. Tikkaat voidaan kääntää ylösalaisin, jotta valvomaton lapsi ei pääse altaaseen..

Bestway® Power Steel -altaan avulla voit luoda paljon hauskoja muistoja!

Tiedot:

 • Altaan koko: 610 x 366 x 122 cm
 • Tilavuus: 20241 L
 • Tritech ™ kolmikerroksinen allasmateriaali on lävistyskestävä..
 • Korroosionkestävä teräsrunko, jossa on Seal & Lock System ™ -järjestelmä, joka takaa osien hyvän liitoksen..
 • Kolmikerroksinen teippi tarjoaa erityisen vahvan tuen.
 • Sisältää 5678 litran (1,500 gallonan) suodatinpumpun.
 • ChemConnect ™ -annostelija pitää veden puhtaana ja varmistaa vakaan klooritason, joka jakautuu tasaisesti koko altaaseen..
 • Vedensuodattimen kapasiteetti: 5678 l/h;
 • Sisäänrakennettu virtauksen säätöventtiili helpottaa veden tyhjennystä. Kiinnitetään puutarhaletkuun (sovitin mukana)..
 • Mukana tulee korjausliina..
 • Integroidut liittimet, jotka ovat yhteensopivia Flowclear ™ -suodatinpumppujen kanssa..
 • Sarja sisältää: uima-altaan, tikkaat, uima-altaan kannen, suodatinpumpun (yhteensopiva tyypin I patruunan kanssa), ChemConnect-annostelijan.

Bestway® Power Steel -altalle on ominaista korkealaatuinen ja kestävä rakenne. Allaskuviot eri kuvioilla tekevät puutarhasta tai pihasta entistä houkuttelevamman. Allas on erittäin helppo koota, ja Tritechin kestävät materiaalit ja korroosionkestävät teräsrunkoyksiköt antavat sinun nauttia altaasta monien vuosien ajan. Nauti kesän hauskuudesta!

Bestwayn visiona on luoda päivittäin hauska ja unohtumaton kokemus ihmisille ympäri maailmaa pelkällä viihteellä. Vuodesta 1994 lähtien Bestway on keskittynyt tutkimukseen, suunnitteluun ja nopeaan kehitykseen parantaakseen jatkuvasti. Laaja valikoima ja korkealaatuiset tuotteet.
Tällä hetkellä Bestway-brändi kattaa useita vesiurheilu- ja viihdekategorioita, ja tuotevalikoimassa on yli 1 100 tuotetta. Valikoimaan kuuluu erilaisia puhallettavia esineitä, kuten esimerkiksi uimapatjat ja uimarenkaat, huonekalut ja jopa leikkikentät perheen pienimmille. Tarjolla on myös erilaisia asusteita - liivit, uimalakit.
Bestway valmistaa myös erilaisia urheilu- ja vapaa-ajan tuotteita - veneitä ja melalautoja, retkeilyvarusteita - telttoja, makuupusseja, patjoja laukkuja ja reppuja sekä uima-altaita sekä niiden tarvikkeita. Nopeasti kasvava trendi - kannettavat kylpylät.
Bestway-brändi arvostaa kestävyyttä, edistää ja tukee vihreitä ratkaisuja, ja se tunnetaan vuodesta toiseen johtavana toimittajana, jolla on vankka ilmaston lämpenemisen vastainen ja kestävää kehitystä edistävä strategia.

Runkoallas Bestway Power Steel Wood 610x366x122 cm, suodattimella

CE -vaatimustenmukaisuusmerkki on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote täyttää siihen sovellettavien Euroopan komission direktiivien vaatimukset.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Runkoallas Bestway Power Steel Wood 610x366x122 cm, suodattimella

Tuotekoodi: 2983373
Kategoria: Uima-altaat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,615 x 0,525 x 1,53 m, 97,437 kg
Tuotemerkki: Bestway
Tyyppi: Metallirunkoiset uima-altaat
Halkaisija / pituus:

Kertoo uima-altaan halkaisijan/pituuden metreinä.

6.1 m
Korkeus: 122 cm
Kapasiteetti: 20241 l
Muoto: Suorakulmio
Sarja sisältää vesisuodattimen:

Osoittaa, sisältääkö allassarja vedenpuhdistussuodattimen, joka varmistaa veden puhtauden ja hygienian.

Kyllä
Näytä: Bestway, metallirunkoiset uima-altaat uima-altaat
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Bestway tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Runkoallas Bestway Power Steel Wood 610x366x122 cm, suodattimella kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia