Patja Sleepwell Blue Pocket, 120x200 cm

(0)
Lisätiedot:
Kovuus: Kova
Korkeus: 19 cm
Tuotekoodi: 4085526

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Patja Sleepwell Blue Pocket, 120x200 cm

Sleepwell Blue Pocket on klassinen skandinaavinen kaksipuolinen patja 2 mm paksuilla Pocket-jousilla. Kummankin sivun pehmeä osa perustuu laadukkaaseen polyuretaanivaahdosta valmistettuun vuoraukseen. Irrotettava patjanpäällinen voidaan pestä kotitalouden pesukoneessa - tämä takaa korkeimman hygieniatason jokaiselle tämän patjan omistajalle!

Tämä patja on niille, jotka arvostavat mukavuutta, kestävyyttä ja rationaalisuutta. Tässä tapauksessa edullinen hinta takaa myös korkean laadun, jonka varmistaa valmistajan yli 70 vuoden kokemus.

Taskujousijärjestelmälle on ominaista kestävyys, vakaus ja pitkäikäisyys. Jousien laadun takaavat DIN EN ISO 9001 -sertifikaatti ja valmistajien vuosien kokemus.

Patjan valmistuksessa käytetyt puuvilla- ja peitekankaat ovat kansainvälisen Oeko-Tex 100 -standardin mukaisia ​​(valmistettu ympäristöystävällisesti, eikä ole käytetty ihmisille haitallisia aineita).

Patjavalmistaja - Hilding Anders Baltic AS on yksi Euroopan ja Aasian suurimmista patjavalmistajista - ruotsalainen konserni Hilding Anders AB, joka on toiminut vuodesta 1939.

Sleepwell

Sleepwell-tuotelinjaa on valmistettu naapurimaassamme Virossa vuodesta 2004 ja se on jo voittanut monien asiakkaiden luottamuksen – sen perustaja, Hilding Anders AB, tunnettu ruotsalainen yritys yli 80 vuoden kokemuksella vahvistaa erinomaiseen laatuun. Tämä merkki erottuu monimuotoisuudestaan ​​ja erittäin laajasta tuotevalikoimastaan. Tarjoamme erikokoisia patjoja, anatomisilla alueilla varustettuja patjoja, pehmusteita, tyynyjä, sohvia ja jopa sänkyjä. Kaikki mitä tarvitset mennäksesi nukkumaan. Kun valitset Sleepwellin, valitset skandinaavisen tuotemerkin, jonka lukemattomat asiakkaat ovat testanneet ja arvioineet yli 65 maassa ympäri maailmaa, joten voit olla varma, että tuotteet on valmistettu laadukkaimmista materiaaleista ja minimalistisesta designista. Sleepwellin tavoitteena on antaa kaikille mahdollisuus unohtaa unettomuus ja nauttia mukavasta yöunesta. Hobby Hall myy Sleepwell -tuotteita suoraan valmistajalta, joten laatu on taattu. Valitse mukavuus!

Patja Sleepwell Blue Pocket, 120x200 cm Sleepwell

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: Patja Sleepwell Blue Pocket, 120x200 cm

Tuotekoodi: 4085526
Kategoria: Patjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 2 x 1,2 x 0,18 m, 28,4 kg
Mitat: 120x200 cm
Leveys: 120
Pituus: 200
Patjan materiaali: Joustinpatjat
Näytä: Sleepwell, joustinpatjat patjat
Ominaisuudet: Irrottettava patjan suojus
Patjan päällinen: Irrotettava
Paino enintään: 100 kg
Alkuperämaa: Viro
Tyhjiöpakattu: Ei
Myyjä: Hobbyhall.fi
Kovuus: Kova
Korkeus: 19 cm
Tuotemerkki: Sleepwell
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Sleepwell tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tiedot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Patja Sleepwell Blue Pocket, 120x200 cm
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu