Matto AKRYYLI PALACIO 1587 koriste väri norsunluu / valkoinen

(0)
Lisätiedot:
Pituus: 80 cm
Leveys: 150 cm
Materiaali: Polyesteri
Tuotekoodi: 5286481
7726
Myyjä: RugsX 4.9

Alle 5 kpl jäljellä

Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk
NOPEA TOIMITUS

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

Lauantai, 16. joulukuuta

000

Postin noutopiste

20. joulukuuta

599

Kotiinkuljetus

20. joulukuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: RugsX 4.9
  • 100% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Matto AKRYYLI PALACIO 1587 koriste väri norsunluu / valkoinen

▪ paksusti kudottu matto
▪ kokonaispaksuus: noin 8-9 mm
▪ kokonaispaino: noin 2,50 kg/m2 (+/- 5%)
▪ lankatyyppi: 100% Akryyli
Kauniita ja tyylikkäitä - PALACIO-malliston akryylimattoja.Ennen täydellisen maton valitsemista sisustukseen jokainen kysyy paljon kysymyksiä. Mikä matto kannattaa valita, jotta se pysyy kauniina monta vuotta? Mikä tuote on paras allergioista kärsiville? Missä tuotteessa yhdistyvät korkea laatu ja kaunis muotoilu? Vastaus kaikkiin näihin kysymyksiin on vain yksi - PALACIO-malliston akryylimatto.Modernien mattojen PALACIO-mallisto on luotu tuomaan ripauksen eleganssia, tyyliä ja arvovaltaa jopa vaatimattomaan huoneeseen. Herkät, erittäin muodikkaat kuviot antavat mille tahansa sisustukselle uudenlaisen luonteen. Akryyli yhtenä parhaista materiaaleista takaa, että tyytyväisyys työn laatuun ja kaunis muotoilu ilahduttavat sekä kodin jäseniä että vieraita.Akryylimatto on myös paras ratkaisu allergikoille. Synteettiset akryyliharjakset eivät herkistä ja estävät pölyn kertymistä. Tiheään kudotut kuidut ovat erittäin helppoja puhdistaa. Mikä on myös erittäin tärkeää allergioiden kohdalla, akryylin luonnollinen ominaisuus on, että siihen ei kehity pölypunkkeja, bakteereja, hometta tai sieniä.PALACIO-akryylimattojen ominaispiirteet:- Hillityt värit korostavat täydellisesti sisustuksen modernia luonnetta ja tuovat sisustukseen eleganssia;- Akryylikuitujen väri kestää haalistumista myös auringonvalolle altistettuna - matto voidaan sijoittaa mihin tahansa sisätiloihin, myös ikkunan lähelle;- Valmistuksessa käytetyllä akryylillä on antielektrostaattisia ominaisuuksia - joten maton päällä on erittäin miellyttävää kävellä paljain jaloin tai sukat jalassa;- Korkea laatu yhdistettynä materiaalin suureen kestävyyteen ja joustavuuteen tekevät tästä tuotteesta kauniin koristeen moneksi vuodeksi;- Ne toimivat erinomaisesti myös lattialämmitystä käytettäessä - ne pitävät lämpöä pidempään;- Kaikilla tämän malliston matoilla on OEKO-TEX-sertifikaatti, joka takaa turvallisen koostumuksen;- Akryylimatot voivat alussa hieman pölyttyä - tämä on materiaalin luonnollinen ominaisuus. Vakuutamme kuitenkin, että se ei ole millään tavalla häiritsevää tai haitallista.Tee sisustuksestasi kaunis ja tyylikäs vuosiksi! Akryylimatot ovat yhdistelmä korkealaatuista valmistusta, kauniita kuvioita ja turvallista käyttöä.Rakastuimme PALACIO-malliston akryylimattoihin. Tarkista, kuinka kauniilta ne näyttävät kodissasi!


 
 

Yksiväriset

Maton valinnassa on tehtävä monia päätöksiä: maton tyyli, kuidun tyyppi, kuvio, laatu ja lopuksi väri. Värin valinta on usein se vaikein päätös maton valinnassa. Värinmuutos voi vaikuttaa dramaattisesti sisustukseen, ja joskus maton värin muuttaminen on pelottavaa. Jos et ole varma, millä värillä aloittaa, harkitse tavallista, yksiväristä mattoa. Maton väri voi muuttaa koko huoneen tunnelmaa, joten valitse väri huolellisesti ja viisaasti. Mieti, kuinka trendit voivat muuttua vuosien varrella, ja varmista, että tänään valitsemasi väri vetoaa sinuun myöhemminkin. Yksiväriset matot ovat todellisia klassikkoja, joista voi tulla moderni yksityiskohta huoneen sisustuksesta riippuen. Yksiväriset matot sopivat yleensä hyvin yhteen erilaisten huonekalujen ja seinien värien kanssa, sillä kyseessä on vain kodikkuutta ja viihtyisyyttä tuova sisustuselementti.

Yleiset tuotetiedot: Matto AKRYYLI PALACIO 1587 koriste väri norsunluu / valkoinen

Tuotekoodi: 5286481
Kategoria: Isot matot
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,8 x 0,2 x 0,2 m, 3 kg
Tyyppi: Modernit matot, Yksiväriset
Näytä: Rugsx, modernit matot isot matot, Rugsx, yksiväriset isot matot
Tuotemerkki: Rugsx
Väri: Valkoinen
Myyjä: RugsX
Pituus: 80 cm
Leveys: 150 cm
Materiaali: Polyesteri
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Rugsx tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tiedot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Matto AKRYYLI PALACIO 1587 koriste väri norsunluu / valkoinen
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu