Huippudiilit odottavat! Kuumat hintahulinat jopa -45%* 

Taitettava puutarhakeinu Patio Milano, harmaa / valkoinen

Lisätiedot:
Syvyys: 134 cm
Tyyppi: Puutarhakeinut
Leveys: 220 cm
Väri: Harmaa, Valkoinen
Tuotekoodi: 3068638

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Taitettava puutarhakeinu Patio Milano, harmaa / valkoinen

 • Tyylikäs taitettava keinu;
 • 4 paikkaa;
 • Putken paksuus: 42 x 1,2 mm
 • Istuinosan mitat: leveys - 170 cm, syvyys - 50 cm, korkeus - 55 cm;,
 • Keinun mitat:korkeus - 157 cm, leveys - 220 cm, syvyys - 134 cm;
 • Mukana 2 istuintyynyä, mitat: leveys - 175 cm, syvyys - 54 cm, korkeus - 8/10 cm;
 • Katoksen mitat: pituus - 217 cm, leveys - 121 cm,
 • Enimmäiskuorma - 300 kg;
 • Väri: harmaa / valkoinen;
 • Keinun runko on valmistettu teräksestä, pehmustemateriaali - puuvillaa ja polyesteriä;
 • Runko on pulverimaalattu, mikä myös suojaa terästä korroosiolta;
 • Tuote toimitetaan kokoamattomana.

Tämä on loistava keinu pihallesi edulliseen hintaan! Voit pitää hauskaa ulkona ystävien ja perheen kanssa.

Niille, jotka haluavat luoda mukavan ja toimivan tilan kotiin, sopivat käytännölliset huonekalut. Tämä tyyli heijastaa hienovaraista tunnelmaa, joka ei vaadi paljon huomiota ja voidaan luoda käytännössä mihin tahansa huoneeseen.

Käytännöllinen on se, mikä toimii, joten tämän tyylisissä huonekaluissa on myös monia hyödyllisiä ominaisuuksia ja erikoisominaisuuksia. Jos huonekalulla on useampi kuin yksi tehtävä, sitä voidaan kutsua käytännölliseksi! Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet voidaan mukauttaa erikokoisiin ja -asetelmiin huoneisiin ja käyttää muuhunkin kuin päätarkoitukseensa.

Kompaktit ja käytännölliset huonekalut on helppo nostaa ja siirtää. Joskus se voidaan koota, mikä vapauttaa vielä enemmän tilaa. Tästä syystä on mahdollista luoda minimalistinen ja ergonominen ympäristö, jossa on tilaa muille suunnitteluratkaisuille ja mukavalle käsittelylle. Toisin sanoen Taitettava puutarhakeinu Patio Milano, harmaa / valkoinen sopii helposti luotavaan ympäristöön eikä häiritse viime hetken päätöksiä.

Toinen käytännöllisten huonekalujen ominaisuus on helppohoitoisuus - se on valmistettu materiaaleista, jotka estävät lian kertymisen tai peittää sen täydellisesti. Viimeistelyyn valitaan monipuolisimmat värit: jos materiaali likaantuu helposti käytetään kirjavia kuvioita tai neutraaleja sävyjä, mutta jos pinta on helppo huoltaa, kirkkaat värit hallitsevat. Tämä tasapaino varmistaa että huonekaluja ei tarvitse suojata jatkuvasti.

Kalusteiden käytännöllisessä tyylissä ei ole erityisiä yksityiskohtia joten se on helppo yhdistää muihin suunnitteluratkaisuihin. Toinen avainsana huonekaluissa on monipuolisuus, joten valitsemalla tämän huonekalun löydät helposti sopivan paikan kotiisi.

Taitettava puutarhakeinu Patio Milano, harmaa / valkoinen

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Ne, jotka haaveilevat mukavista ja kodikkaista huonekaluista, haluaisivat kudotun maton. Tämä kangas on tunnettu kestävyydestään, se on valmistettu eri sävyisistä langoista. Aiemmin sana kuvakudos yhdistettiin kirkkailla piirroksilla koristeltuihin kuvakudoksiin, mutta tekniikan kehittyessä sitä käytettiin huonekalujen viimeistelyyn. Tämä ratkaisu on edelleen suosittu tänään.

Tämän materiaalin pituussuuntaiset langat ovat paksumpia, mutta harvinaisempia kuin kudelangan, joten pinnassa näkyy varsin havaittavia värisekoituksia, jotka näyttävät leikkauksilta. Tämä lisää näille tuotteille ainutlaatuisuutta. Lisäksi tämä kirjainkuvio piilottaa lian paremmin, joten Taitettava puutarhakeinu Patio Milano, harmaa / valkoinen on käytännöllinen vaihtoehto.

Nykyaikaisen tekniikan ansiosta kuvakudoksia voidaan käyttää kotisi sisustamiseen eri väreillä ja alkuperäisillä koriste-elementeillä - tästä syystä tämä huonekalu näyttää alkuperäiseltä ja siitä tulee katseenvangitsija. Tällaisten huonekalujen valikoima on erityisen laaja, joten se on helppo mukauttaa mihin tahansa sisustukseen - mukavuus on taattu!

Monet olisivat samaa mieltä siitä, että kuvakudoshuonekaluissa on miellyttävä istua - se on yksi suurimmista arvoista huonekalujen viimeistelyssä. Tärkeää on kuitenkin tietää, että kangas on huollettava säännöllisesti kalusteen pitkäikäisyyden varmistamiseksi, on suositeltavaa puhdistaa se pölynimurilla tai harjalla ja estää nesteen pääsy kankaalle ja olla asentamatta huonekaluja suorassa auringonpaisteessa. Jos noudatat näitä vinkkejä, kodikkaat ja miellyttävät kuvakudoskalusteet sisustavat kotiasi vuosiksi eteenpäin.

Taitettava puutarhakeinu Patio Milano, harmaa / valkoinen

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Taitettava puutarhakeinu Patio Milano, harmaa / valkoinen

Tuotekoodi: 3068638
Kategoria: Puutarhakeinut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,35 x 0,81 x 2,2 m, 46,5 kg
Materiaali: Kuvakudos, Metalli
Näytä: Patio, kuvakudos puutarhakeinut, Patio, metalli puutarhakeinut
Tuotemerkki: Patio
Tyyli: Käytännöllinen
Korkeus: 157 cm
Syvyys: 134 cm
Alkuperämaa: EU
Huonekalumallisto: Milano
Myyjä: Hobbyhall.fi
Tyyppi: Puutarhakeinut
Leveys: 220 cm
Väri: Harmaa, Valkoinen
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Patio tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tiedot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Taitettava puutarhakeinu Patio Milano, harmaa / valkoinen
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu