Tuoli 4living rottinki, ruskea

Tuotekoodi: 2976253
Loppuunmyyty

Ilmoita minulle sähköpostitse kun tämä tuote tulee myyntiin.

Tuotteen kuvaus: Tuoli 4living rottinki, ruskea

  • Tyylikäs punottu puutarhatuoli
  • Mitat:leveys - 80 cm, korkeus, - 89 cm, syvyys - 66 cm.
  • Ilman pehmustetta.
  • Väri: ruskea.
  • Valmistettu rottingista.
  • Enimmäispaino: 120 kg.
  • Klassinen ja luonnollisen näköinen tuoli pihallesi tai puutarhaan.
  • Tuote toimitetaan koottuna.

4Living Collection tarjoaa asiakkaillemme loputtomasti luovia ideoita kodin, pihan ja parvekkeen monipuoliseen suunnitteluun ja sisustukseen. Laaja valikoima, tuotteiden korkea laatu ja skandinaavisen tyylin tunne. Tämä tuotemerkki on luotu Suomessa, jossa tärkeintä on korkein tarkkuus, tuotteen eheys ja toimivuus. Kaikki tuotevalikoiman tuotteet on kehitetty uusimpien trendien pohjalta ja niitä päivitetään jatkuvasti vuosittain uusien mallistojen myötä.

Koti on maailman tärkein paikka. Valitse huonekalut, jotka luovat viihtyisyyttä paitsi kotiisi, myös sydämeesi.

Tuoli 4living rottinki, ruskea

Niiden, jotka etsivät luotettavaa ja käytännöllistä viimeistelyä ulko- tai terassikalusteille, tulisi rakastaa rottinkituotteita. Nämä tropiikissa kasvavat kasvit ovat kovia ja helppoja käsitellä. Rottinkikalusteet yllättävät laadullaan ja kestävyydellä.

Tämäntyyppiset huonekalut tunnetaan pitkäikäisyydestään, joten emme erehdy sanoessamme, että voit siirtää huonekalut sukupolvelta toiselle. Koska tämä kasvi kasvaa kosteassa ja kuumassa ilmastossa, se kestää lämpötilaa ja tarvitsee jopa hieman kosteutta - tällaiset ominaisuudet sopivat täydellisesti maamme ilmastoon. Huonekalut tulee kuitenkin suojata rankkasateelta ja erittäin matalilta lämpötiloilta: tämä pidentää huonekalun käyttöikää. Rottinkikalusteet eivät pelkää kuumaa aurinkoa tai mekaanisia vaurioita - kaikki nämä edut huomioon ottaen huonekalujen hinta on myös varsin edullinen.

Tuoli 4living rottinki, ruskea on tyytyväinen monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Vaikka näitä huonekaluja käytetään usein ulkona, rottinkikalusteet voivat löytää paikkansa myös tyylikkäässä sisustuksessa. Herkkä kudontamenetelmä antaa kalusteille elegantin viehätyksen, ja universaalit sävyt sopivat helposti muihin elementteihin kadulla tai huoneessa.

Tämä huonekalu on helppo huoltaa - voit puhdistaa sen tavallisella liinalla ja käyttää tarvittaessa kohtalaista puhdistusainetta. Ympäristöystävällisestä rottinkista valmistetut tuotteet eivät ole raskaita, joten niitä voi tarvittaessa siirtää mukavasti.

Tämän materiaalin haittana on sen kova ja ei kovin mukava pinta, mutta tämä ongelma voidaan helposti ratkaista asettamalla pehmeä peitto tai tyyny huonekalujen päälle. Jos arvostat monipuolisuutta ja käytännöllisyyttä, rottinkikalusteiden pitäisi kiinnittää huomiosi!

Tuoli 4living rottinki, ruskea

Klassinen sisustus ei ole toistaiseksi menettänyt viehätysvoimaansa. Se on ajaton tyyli, jota käytetään laajasti myös huonekalujen valmistuksessa. Tällaiset tuotteet sopivat erityisesti niille, jotka haluavat luoda tyylikkään ilmapiirin kotiin, eivät välttele mielenkiintoisia ratkaisuja ja etsivät alkuperäisiä sisustuselementtejä.

Klassiset huonekalut eroavat tummista ja täyteläisistä väreistä, jotka sopivat paljon vaaleampiin sävyihin luoden siten miellyttävän ja mukaansatempaavan tunnelman. Kuvioita ei käytännössä ole (tai vain erittäin hienovaraisia vivahteita). Pääpaino on muodossa. Maanläheisiä ja luonnollisia värejä käytetään usein täyttämään huone viihtyisyydellä, joten eleganttien huonekalujen alla on paljon lämpimämpää designia.

Minimalismi kannattaa unohtaa klassiseen tyyliin ylellisillä yksityiskohdilla koristelluissa huonekaluissa, löytyy monia kaarevia muotoja ja muita edistyksellisiä ratkaisuja. Näitä huonekaluja luotaessa kaikki vivahteet harkitaan huolellisesti, joten tarkkaan katsomalla huomaat ylellisiä yksityiskohtia ja alkuperäisiä yksityiskohtia. Tämä on yksi syistä, miksi klassisen tyylin huonekaluista on tulossa sisustuksen merkittävin yksityiskohta. Halutessasi Tuoli 4living rottinki, ruskea voi sulautua kotisi tunnelmaan täsmälleen samalla tavalla.

Vaikka tämä huonekalu on melko siro, se säilyttää oikeat geometriset muodot, joten löydät helposti sopivan paikan kotiisi. Materiaalit hallitsevat puuta, mutta myös nahka-, lasi- tai metallituotteita löytyy. Klassisten huonekalujen tärkein ehto on korkea laatu, minkä vuoksi se kestää vuosia. Se sopii täydellisesti ajattomaan sisustukseen.

Tuoli 4living rottinki, ruskea

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Tuoli 4living rottinki, ruskea

Tuotekoodi: 2976253
Kategoria: Puutarhatuolit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,8 x 0,66 x 0,89 m, 5 kg
Tyyppi: Taitettavat tuolit
Materiaali: Rottinki
Väri: Ruskea
Tuotemerkki: 4living
Tyyli: Klassinen
Leveys: 80 cm
Korkeus: 89 cm
Syvyys: 69 cm
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki 4living tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Tuoli 4living rottinki, ruskea kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia