Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Suuri paristokäyttöinen rc-hämähäkki, valkoinen

(0)
Lisätiedot:
Ikäsuositus alkaen: 8 v
Tyyppi: Robotit ja interaktiiviset lelut
Tuotekoodi: 8516172
2932
3935
-25%
Myyjä: ABC lelut 4
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

25. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

29. huhtikuuta

599

Postin noutopiste

29. huhtikuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

29. huhtikuuta

599

Matkahuollon noutopiste

29. huhtikuuta

599

Kotiinkuljetus

29. huhtikuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: ABC lelut 4
  • 78% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Suuri paristokäyttöinen rc-hämähäkki, valkoinen

Esittelyssä poikkeuksellinen leikkikaveri, kauko-ohjattava hämähäkki, joka vie lasten mielikuvituksen aivan uudelle tasolle! Jokainen yksityiskohta on suunniteltu huolellisesti. Hämähäkkimme on enemmän kuin pelkkä kauko-ohjattava lelu - se on mukaansatempaava, moniulotteinen kokemus, joka viihdyttää ja opettaa.Kahdeksan taipuisaa jalkaa, terävät etuhampaat ja futuristinen kuori saavat hämähäkin näyttämään siltä kuin se olisi toisesta ulottuvuudesta. Sitä on intuitiivinen ohjata edistyksellisellä kaukosäätimellä, ja eri liiketilat, kuten eteen- ja taaksepäin, antavat lapsille täyden hallinnan ystävästään.Tutustu pelin entistäkin innovatiivisempaan puoleen ja hämmästyttäviin efekteihin kaatamalla vettä setissä olevalla erikoisastialla. Hämähäkki alkaa päästää realistista savua, mikä antaa koko toiminnalle poikkeuksellisen tunnelman. Hehkuvat punaiset silmät lisäävät jännitystä, ja hämähäkin liikkeen ääniä jäljittelevät äänitehosteet tekevät hauskuudesta entistäkin realistisempaa.Kaukosäädin mahdollistaa tarkan ohjauksen ja avaa tien luovalle tutkimukselle. Se ei ole pelkkä kaukosäädin - se on matka lumoavaan viihdemaailmaan, joka stimuloi mielikuvitustasi ja antaa sinulle unohtumattomia hetkiä.Anna lapsesi kokea maagisia seikkailuja kauko-ohjattavan hämähäkkimme kanssa. Tilaa nyt ja avaa portit loputtomaan hauskanpitoon!Hämähäkki toimii AA 1,5V x3 paristoilla, jotka eivät sisälly toimitukseen.Kaukosäätimen virtalähteenä toimivat AA 1,5 V x2 paristot, jotka eivät sisälly sarjaan.Hämähäkki mitat:29 cm x 22 cm x 9 cm x 9 cm.Kaukosäätimen mitat:11,5 cm x 6,5 cm x 2,5 cm.CE-sertifioitu ja EN71-standardin mukainen. Sopii yli 8-vuotiaille lapsille.  

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Akun paneeli on suojattava kannella. Vain aikuinen saa vaihtaa paristot. Aseta paristo määritetyn napaisuuden (+/-) mukaisesti. Älä lataa ei-ladattavia akkuja. Ladattavat akut (jos ne on poistettu) tulee ladata vain aikuisen valvonnassa. Ladattavat akut on poistettava lelusta ennen lataamista. Älä sekoita erityyppisiä paristoja tai uusia paristoja käytettyjen paristojen kanssa. On suositeltavaa käyttää vain samantyyppisiä tai vastaavia paristoja. Käytetyt paristot on poistettava lelusta. Teholiittimet eivät saa aiheuttaa oikosulkua. Älä hävitä käytettyjä paristoja tavalliseen roskakoriin, vaan niille varattuun paikkaan. Noudata menettelyä.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Robotit ja interaktiiviset lelut

Älykkään teknologian jatkuvan kehityksen myötä lapsille on mahdollista löytää huippumoderneja leluja, joista heidän vanhempansa olisivat voineet vain uneksia aiemmin. Erilaiset lelurobotit ovat olennainen osa nykyaikaista lasten leikkiä. Vuorovaikutteisia robotteja voidaan ohjelmoida, ne voivat puhua, ampua, liikkua, tanssia ja tehdä monia muita asioita. Näitä leluja on monen kokoisia ja -tyyppisiä, joten eri-ikäisille ja -luonteisille lapsille on helppo löytää sopiva lelu. On syytä huomata, että interaktiiviset robotit on suunnattu lähinnä hieman vanhemmille lapsille, sillä ne auttavat heitä kehittämään sosiaalisia taitojaan ja ovat loistava viihdetoiminta. Nämä lelut eivät ainoastaan viihdytä lapsia, vaan myös edistävät heidän kehitystään kehittämällä heidän mielikuvitustaan, luovuuttaan ja erilaisia taitojaan. Monet interaktiiviset robotit pystyvät vastaamaan kysymyksiin ja käymään vuoropuhelua, mikä auttaa lapsia kehittämään viestintä- ja kirjoitustaitojaan. Lasta kannustetaan tutkimaan ympäröivää maailmaa vuorovaikutteisen robottiystävänsä avulla.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Suuri paristokäyttöinen rc-hämähäkki, valkoinen

Tuotekoodi: 8516172
Kategoria: Poikien lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,12 x 0,07 x 0,03 m, 1 kg
Paristokäyttöinen: Kyllä
Vaaditut paristot: AA
Alkuperämaa: Kiina
Älyominaisuus: Ei
Myyjä: ABC lelut
Tuotemerkki: Lean Toys
Ikäsuositus alkaen: 8 v
Tyyppi: Robotit ja interaktiiviset lelut
Näytä: Lean Toys, robotit ja interaktiiviset lelut poikien lelut
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Lean Toys tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Suuri paristokäyttöinen rc-hämähäkki, valkoinen
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu