Yllätysmuna Zuru Robo Alive

Tuotekoodi: 3472317
Tyyppi:
Ikäsuositus alkaen:
Tuotemerkki:
3
Loppuunmyyty

Ilmoita minulle sähköpostitse kun tämä tuote tulee myyntiin.

Tuotteen kuvaus: Yllätysmuna Zuru Robo Alive

Avaa Robo Alive Dino Surprise ja voit löytää upeita ainutlaatuisia fossiililöytöjä. Kaiva dinosaurusten luita kivistä, hiekasta ja limasta kuin oikea paleontologi ja kerää luuranko. Mutta tämä fossiili on erilainen kuin muut - sen silmät loistavat ja se karjuu!

Toimitetaan 3 x LR44-paristolla.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Lelu ei sovellu alle 36 kuukauden ikäisille lapsille. Varo pieniä osia, jotka voivat irrota tai joita lapsi voi laittaa suuhunsa, sillä lapsi voi tukehtua niihin! Kaikki pakkausmateriaalit ja komponentit eivät ole osa lelua, ja aikuisen on poistettava ne ennen lelun antamista lapselle. Käytä vain aikuisen valvonnassa.


Akun paneeli on suojattava kannella. Vain aikuinen saa vaihtaa paristot. Aseta paristo määritetyn napaisuuden (+/-) mukaisesti. Älä lataa ei-ladattavia akkuja. Ladattavat akut (jos ne on poistettu) tulee ladata vain aikuisen valvonnassa. Ladattavat akut on poistettava lelusta ennen lataamista. Älä sekoita erityyppisiä paristoja tai uusia paristoja käytettyjen paristojen kanssa. On suositeltavaa käyttää vain samantyyppisiä tai vastaavia paristoja. Käytetyt paristot on poistettava lelusta. Teholiittimet eivät saa aiheuttaa oikosulkua. Älä hävitä käytettyjä paristoja tavalliseen roskakoriin, vaan niille varattuun paikkaan. Noudata menettelyä.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Yllätysmuna Zuru Robo Alive

Tuotekoodi: 3472317
Kategoria: Poikien lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,17 x 0,14 x 0,23 m, 1 kg
Tyyppi: Dinosaurukset
Ikäsuositus alkaen: 3
Tuotemerkki: Zuru
Paristokäyttöinen: Kyllä
Vaaditut paristot: Ei ole määritelty
Älyominaisuus: Ei
Näytä: Zuru, dinosaurukset poikien lelut
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Zuru tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Yllätysmuna Zuru Robo Alive kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia