Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Puinen vaja Timbela M205 - A199 x 146 x 348 cm / 3.64 m2

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Puukatokset
Materiaali: Puu
Väri: Ruskea
Tuotekoodi: 7806287
Ilmainen toimitus
64440
71600
-10%
Myyjä: Timbela
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  2100 /kk

Kotiinkuljetus

2. toukokuuta

Ilmainen toimitus
alkaen 000

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: Timbela

Tuotteen kuvaus: Puinen vaja Timbela M205 - A199 x 146 x 348 cm / 3.64 m2

Puinen vaja on käytännöllinen ratkaisu suuren polttopuumäärän varastointiin. Se soveltuu myös roskasäiliöiden suojaamiseen tuulelta ja epäsuotuisilta sääolosuhteilta. Klassisen suunnittelun ansiosta polttopuut sopivat täydellisesti minkä tahansa tontin maisemaan.

  • Tuotannossamme käytetään vain korkealaatuista kuivattua ja höylättyä FSC® C110730 -sertifioitua mäntyä/kuusta. Puun korkealle laadulle on ominaista pieni ja hieno haarautuminen, sileä ja vaalea puun väri.
  • Kaltevan katon ansiosta polttopuut ovat suojassa sateelta ja lumelta, ja säleseinät mahdollistavat ilman vapaan kierron.
  • Tämä polttopuu on loistava ratkaisu polttopuiden varastoinnin lisäksi myös roskakorien ja polkupyörien sijoittamiseen ja suojaamiseen epäsuotuisilta sääolosuhteilta.
  • Polttopuun rakenne perustuu lautojen "risteyttämisen" periaatteeseen, jonka kokoaminen kestää hieman kauemmin, mutta antaa polttopuulle lisää lujuutta ja kestävyyttä. Uuden puuvajan kokoaminen on todellinen ilo jokaiselle tee-se-itse-harrastajalle.
  • Kaikki puuosat toimitetaan luonnollisessa kunnossa ja ne on käsiteltävä!
  • Valmistettu Liettuassa! Sitä myy valmistaja, minkä seurauksena tarjotaan täydellinen ja laadukkain palvelu. Ongelmatilanteissa ongelmat ratkaistaan nopeasti, ajallaan ja joustavasti.
  • Kattopäällyste, puuruuvit ja kaikki asennukseen tarvittavat osat sisältyvät kokonaispakettiin.

                                       

                                             

Ulkoiset mitat:

H199 x 146 x 348 cm

Sisäiset mitat:

118 x 332 cm

Polttopuiden pinta-ala:

2.54 + 1.1 m2

Polttopuiden paino:

193 kg

Seinälevyjen paksuus:

19 mm

Katto:

OSB-3 (12 mm) + pilka bituminė danga

Lattialautojen paksuus:

Myydään ilman lattiaa.

HUOMAUTUS:

-  Käytetty puu on maalaamatonta, joten puulaudat kannattaa kyllästää 2 kertaa ennen talon kokoamista ja talon kokoamisen jälkeen maalata välittömästi ympäristötekijöiden suojaamiseksi.

- Mitat voivat vaihdella 1-2 mm puun luonnollisista ominaisuuksista johtuen.

- Toimitus suurilla raskailla koneilla talon sisäänkäyntiin.

Polttopuukatos on välttämätön ratkaisu niille, jotka tarvitsevat mukavan tilan paitsi polttopuiden varastointiin, myös suojaamaan niitä huonolta säältä. Puukatoksia on monia eri tyyppejä, värejä ja muotoja eri käyttötarkoituksiin. Niiden koko riippuu siitä, kuinka paljon polttopuuta haluat varastoida samanaikaisesti. Ne voidaan asentaa myös yksittäin tai yhdistelmänä. Tämä suojarakennus voi toimia myös katoksena, jonka voit kiinnittää johonkin talon seinästä ja joka säästää tilaa pihalla. Usein polttopuut on sijoitettu erilleen päärakennuksesta, sen laitamille. Nykyaikaiset puuvajaat ovat usein monikäyttöisiä: polttopuiden säilytyspaikka, tavaroiden varasto tai jopa puutarhamökki. Ne voivat olla varustettu hyllyillä, seinillä, kuistilla ja monilla muilla lisävarusteilla. Katto on välttämätön suojaamaan polttopuita sateelta, kosteudelta tai häikäisältä auringonvalolta. Itse puuvajan runko on yleensä puinen ja mahdollistaa polttopuiden turvallisen ja siistin säilytyksen. Tämän rakennuksen valinta riippuu tarpeistasi, joten valitse huolella!

Yksi pihan tai puutarhan eduista on autotalli, johon voit pysäköidä kaikki ajoneuvosi. Valikoimastamme löytyy puisia autotalleja, jotka sopivat puutarhaympäristöön kuin valettu ja täyttävät kaikki laatu- sekä turvallisuusvaatimukset. Meiltä löydät esimerkiksi sekä autolle että polkupyörälle tarkoitetut hallit, joissa voit turvallisesti säilyttää ajoneuvosi. Lisäksi näitä piharakennuksia voidaan käyttää varastona ja erilaisia ​​puutarhalaitteiden, trimmereiden, ruohonleikkureiden yms. säilyttämiseen. Pyörätallit on valmistettu laadukkaasta kyllästetystä puusta, joten ne kestävät hyvin haitallisia ympäristötekijöitä, kuten sadetta tai kovaa tuulta. Rakennuksen mallista riippuen katto voidaan peittää bitumihuovalla, joka suojaa sen sisätilaa kosteudelta. Erikoisvalmisteiset pariovet eivät aiheuta hankaluuksia polkupyörään sisään taluttamiselle. Isommat puiset autotallit näyttävät erityisen esteettisiltä puutarhaympäristössäsi. Ne ovat riittävän tilavia ja soveltuvat paitsi autojen, myös muiden tarvikkeiden ja tavaroiden säilyttämiseen.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Puinen vaja Timbela M205 - A199 x 146 x 348 cm / 3.64 m2

Tuotekoodi: 7806287
Kategoria: Piharakennukset
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 2,28 x 0,8 x 0,45 m, 193 kg
Paino, kg: 193 kg
Tuotemerkki: Timbela
Pituus: 332 cm
Leveys: 118 cm
Korkeus: 199 cm
Myyjä: Timbela
Tyyppi: Puukatokset
Näytä: Timbela, puukatokset
Materiaali: Puu
Väri: Ruskea
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Timbela tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Puinen vaja Timbela M205 - A199 x 146 x 348 cm / 3.64 m2
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu