70mai auto DVR A810-2

(0)
Lisätiedot:
Näytön koko: 2 "
Videotallenteen resoluutio: Ei ole määritelty
Tuotekoodi: 8122282
21579
Myyjä: Digizone 4.6

1 kpl jäljellä

Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  900 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

Lauantai, 27. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

2. toukokuuta

599

Postin noutopiste

2. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

2. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

2. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

2. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: Digizone 4.6
  • 88% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: 70mai auto DVR A810-2

Läpimurto 4K-visuaaleissa
Koe ennennäkemätön 4K-katselu huippuluokan 4K A810:llä, jossa on vallankumouksellinen Sony Starvis 2 IMX678 -anturi ja itse kehitetty HDR-algoritmi. 4K A810 nostaa päivä- ja yönäkökyvyn rajat uusiin korkeuksiin. Nauti kristallinkirkkaista kuvista, tarkasta väritarkkuudesta ja täydellisestä tasapainoisesta valotustasosta kuin koskaan ennen.
  • IMX678: Sonyn luokkansa paras kuvasensori
  • MaiColor Vivid+ Solution™️: 70main itse kehittämä väriratkaisu
  • 60 FPS: Suurin videon lähetyskehysnopeus
  • HDR Dual-Channel: Todellinen kuvanlaatu
  • 70mai Night Owl Vision™️: uskomaton kirkkaus hämärässä + yksityiskohtien kuvaus
  • F1.8 Aukko: Paljon selkeämpi kuva pimeässä

Aidon 4K:n huippukuvanlaatu
Täyttää edistynyt 8 megapikselin 4K UHD -kenno, joka tallentaa neljä kertaa enemmän pikseliä kuin Full HD -resoluutio. Pysähdy ja lähennä. Kaikki on yksityiskohdissa.

Sony Starvis 2 IMX678
4K A810 tarjoaa parannetun etuosan 4K-tarkkuuden Sonyn uusimman STARVIS 2 IMX678 CMOS -anturin ansiosta, joka osoittaa herkkyyttä ihmissilmän ulkopuolella sekä erinomaiset hiljaiset ominaisuudet. 1/1,8" anturin sirun koko kasvaa 68 %, pikselin valoherkkä alue 90 % ja se kaksinkertaistaa tehokkuuden hämärässä.

HDR-kaksikanavainen tallennus
Edessä 4K HDR ja takana 1080P HDR antavat maksimaalisen kattavuuden tielle tarjoten erinomaisen kuvan selkeyden, paremman väritarkkuuden ja huomattavasti paremman valotustasojen tasapainon.

AI-liikkeentunnistus
Varustettu tekoälyn liikkeentunnistusalgoritmilla, joka laskee lähellä olevan henkilön etäisyyden ja tarkoituksen, aktivoi tallennuksen, kun se tunnistaa jonkun mahdolliseksi uhkaksi ja säilyttää lujat todisteet murtoista tai muista ihmisen aiheuttamista hätätilanteista.

Super-Sensing ADAS
Laajennetut turvallisuusvaroitukset, mukaan lukien jalankulkijoiden/pyöräilijöiden varoitus, kaistavahti, etutörmäysvaroitus ja liikkuvan liikenteen varoitus.

Sisäänrakennettu GPS
Tarjoa tärkeitä turvaominaisuuksia, kuten nykyinen aika, nopeus ja koordinaatit, ja seuraa tarkkaa onnettomuuden sijaintia, jos sellainen sattuu. Se tarjoaa myös reitinseurantakartan, jonka avulla voit seurata matkaasi paremmin.

Sovelluksen hallinta
A810 muodostaa yhteyden 70mai-sovellukseen kojelautakameran WiFin kautta, jolloin käyttäjät voivat käyttää reaaliaikaista materiaalia, ottaa valokuvia, ladata valokuvia/videoita puhelimeen tai jakaa ne suoraan sosiaalisessa mediassa. Käyttäjät voivat myös säätää asetuksia, kuten resoluutiotasoa, tallennusaikaa, G-sensorin herkkyyttä jne.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Yleiset tuotetiedot: 70mai auto DVR A810-2

Tuotekoodi: 8122282
Kategoria: Autokamerat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,2 x 0,18 x 0,17 m, 2 kg
Tuotemerkki: 70mai
Katselukulma: - °
Sopivat muistikortit: Micro SD
Myyjä: Digizone
Näytön koko: 2 "
Videotallenteen resoluutio: Ei ole määritelty
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki 70mai tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

70mai auto DVR A810-2
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu