Automaalit

(6)
Suodata

Automaalit tulevat apuun, kun auton maalipinta kaipaa pientä naarmujen korjausta. Myös auton penkkien pinnan saa uudistettua sopivilla automaaleilla. Korjaa auton maalipintoja tai sisätiloja nopeasti helppokäyttöisellä automaalilla. Spraymaalit auton ulkopinnoille ja sisäpinnoille löydät valikoimistamme edulliseen hintaan. Ostaessasi maalia netistä, on tärkeää, että varmistat sen sopivuuden autosi pinnalle. Hanki autonpenkkien maalaukseen niille tarkoitettua maalia, ja ulkopinnoille vain niille tarkoitettua maalia. Hobbyhall.fi-verkkokaupasta löydät maalien lisäksi kaikki muutkin autoilutarvikkeet edullisin hinnoin. Tilaa tuotteet muuamalla klikkauksella kotisohvalta käsin vaikka suoraan kotiin. Tutustu automaalien valikoimaan ja tilaa omasi!

Automaalit netistä

Auton maalipinta joutuu koville Suomen sääoloissa, varsinkin talvella. Maalipintaan saattaa joskus tulla naarmuja ja kolhuja erilaisissa tilanteissa, ja jotta kolhu ei aiheuttaisi ruostevaurioita, on ne syytä paikata maalamalla. Myös auton vanteet ja penkit vaativat joskus huoltoa ja pintakäsittelyä. Etenkin vannemaalille on tarvetta, jos vanteisiin tulee naarmuja pysäköidessä liian lähelle kiveyksen reunaa.

Automaalit ulkopinnoille ja sisätiloihin

Hobby Hallin autotarvikkeiden valikoima on autoilijan apuna, kun tarvitaan edullisia automaaleja ja muita autokemikaaleja. Automaaleista löydät meiltä spraymaalit, vannemaalit, rakennemaalit, nahkapenkkien maalit, akryylimaalit ja muut auton maalaukseen sopivat maalit. Valitse maali aina sen perusteella, mitä olet maalaamassa. Yksi ja sama maali ei sovellu kaikille pinnoille, vaan eri pintojen maalaukseen on hankittava omat maalinsa.

Meiltä saat automaalit kaikkiin eri tarkoituksiin - voit uudistaa auton sisustusta tai paikata kuluneet penkit ja muut nahkapinnat sisätiloihin tarkoitetuilla maaleilla, ja korjausmaaleilla paikkaat pienet kulumat auton ulkopinnassa tai rakenteissa. Vannemaalilla saat nimensä mukaisesti peitettyä näppärästi kolhut tai maalikulumat renkaan vanteista.

Muistathan, että aina maalatessa on huolehdittava hyvästä ilmanvaihdosta maalaustilassa. Käytä myös hengityssuojainta, jotta et hengitä spraymaalin höyryjä, koska ne ovat haitallisia ihmisille. Automaalit vaativat aina huolellisen pohjatyön, jotta maali tarttuisi pintaan. Auton pinnassa ei saa olla likaa tai kuraa, eikä rasvaa.

Osta automaalit edullisesti Hobbyhall.fi-verkkokaupasta

Verkkokaupastamme löydät automaalien lisäksi myös muut tarvikkeet autoiluun ja auton hoitoon. Verkkokaupasta tilaaminen on helppo ja nopeaa, etkä joudu etsimään sopivia tuotteita kaupan käytävillä kuljeskellen, vaan voit tilata tarvitsemasi tuotteet kotisohvalla istuen. Tutustu automaalien valikoimaan, tilaa sopivat maalit ja pidä huolta auton maalipinnoista!