Mittatilauksena valmistetut ikkunan tummennuskalvot

(27)
Suodata

Haluatko räätälöidä autosi takalasit mittatilaustyönä valmistetuilla tummennuskalvoilla, tai hankkia suojakalvon ajovaloille? Näillä erityisesti suunnitelluilla kalvoilla voit tyylikkäästi muuttaa autosi ulkonäköä. Tummennuskalvot eivät ainoastaan paranna visuaalista ilmettä, vaan ne tarjoavat myös lisää yksityisyyttä pysäköidessäsi auton kadun varteen, vähentäen siten automurtojen riskiä. Lisäksi nämä kalvot auttavat alentamaan auton sisälämpötilaa aurinkoisen sään aikana, mikä tekee matkustamisesta takapenkillä miellyttävämpää. Voit valita mittatilauskalvosarjasta eri sävyjä, jotka sopivat parhaiten autosi ulkonäköön. Tutustu valikoimaan ja tilaa ikkunan tummennuskalvot kätevästi ja nopeasti verkkokaupastamme!

Auton ikkunan tummennuskalvot mittatilauksena

Haaveiletko viileämmästä autosta, joka ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan tarjoaa myös lisää yksityisyyttä? Valitsemalla mittatilauksena valmistetut tummennuskalvot takaikkunoihin voit saavuttaa tämän helposti ja edullisesti. Suomessa etulasien tummennus (etusivulasit ja tuulilasi) jälkikäteen on lailla kielletty, mutta takalasien mittatilauskalvot ovat sallittuja ja niiden asentaminen on vaivatonta. Valikoimastamme löydät myös suojakalvot ajovaloille.

Mitä erityistä hyötyä on auton mittatilauskalvoista ikkunoissa?

Tummennuskalvoilla varustellut sivuikkunat ja takalasi tuovat merkittävää lisämukavuutta matkustamiseen. Kalvo vähentää auringon lämmön ja UV-säteilyn suoraa vaikutusta, mikä tekee autossa oleskelusta miellyttävämpää. Erityisesti takapenkillä matkustavat voivat nauttia siitä, että aurinko ei porota suoraan kasvoihin.

Tummennuskalvot tarjoavat myös tehokkaan näkösuojan, estäen uteliaiden katseita. Kaupungeissa pysäköitäessä vieraat ihmiset eivät pääse kurkistelemaan auton takapenkille, vähentäen näin autovarkauksien riskiä. Tummennuskalvot vaikeuttavat ulkopuolelta näkemistä auton sisälle.

Auton mittatilauskalvoilla on myös visuaalinen merkitys. Voit tehdä autostasi tyylikkäämmän ja sporttisemman asentamalla takaikkunoihin tummennuskalvot haluamassasi sävyssä. Valikoimastamme löytyy eri sävyisiä kalvoja, joiden asentaminen on helppoa ja edullista. Sinun ei tarvitse tilata erikoislasien asennusta, vaan voit itse tummentaa takaikkunat vaivattomasti.

Tilaa ikkunan tummennuskalvot mittatilauksena autoon

Tilaa mittatilauskalvot helposti Hobby Hallin verkkokaupasta. Valitse edulliset ja haluamasi sävyiset kalvot autosi personointiin. Anna autollesi uusi ilme tilaamalla ikkunan tummennuskalvot nyt!