Suksiboksit

(3)
Suodata

Suksiboksi on kätevä ratkaisu, kun haluat toteuttaa unelmiesi automatkan. Suksiboksit ovat näppäriä asentaa ja helppo poistaa, kun niitä ei tarvita. Suksiboksi on ratkaisu, jos haluat suuren lisätilan tavaroiden kuljettamiseen. Tavaratilaa riittää esimerkiksi laskettelu- ja hiihtovälineille sekä muille tavaroille ja kasseille. Suksiboksiin tarvitset myös autoon sopivan kattotelineen kiinnittämistä varten. Verkkokaupastamme löydät auton suksibokseja tilavuudeltaan 270–650 litraa, mutta on tärkeää tietää, että mitä suuremman valitset, sitä isompi ja painavampi se on. Sinun tulee ottaa huomioon, että laatikon ja kuljetettavien tavaroiden paino ei saa ylittää auton sallittua kokonaispainoa. Tutustu valikoimaan ja löydä sopivin!

Suksiboksit autoon

Jos olet lähdössä perheen tai ystävien kanssa retkelle tai pidemmälle vaellukselle, eikä auton tavaratilassa ole tarpeeksi tilaa, on suksiboksi erinomainen ratkaisu. Katolle asennettavalla suksiboksilla saat helposti lisää tavaratilaa, johon pakata kätevästi kaikki tarvittavat tavarat ja tarvikkeet. Sinun tulee kuitenkin ottaa huomioon monta eri tekijää suksiboksin valinnassa.

Kuinka valita oikea suksiboksi autollesi?

Suksiboksin käyttöä varten autoon on ensin hankittava kattoteline. Mikäli autossasi ei ole kattotelinettä ennestään, on sellainen helppo ostaa erikseen ja asentaa auton katolle. Kattotelinettä valitessasi pitää huomioida, että kaikki mallit eivät ole universaaleja. Suksiboksin valinnassa ei enää tarvitse ottaa huomioon auton merkkiä tai mallia, vaan on tärkeää tietää vain kattotelineen mitat.

Suksiboksia valittaessa luultavasti tärkein huomioitava seikka on sen kapasiteetti. Sinun tehtäväsi on päättää, kuinka suuren suksiboksin haluat. Suksibokseja on saatavilla erikokoisia 270–650 litran väliltä, joihin tavaraa hieman erilaisten tarpeiden mukaan. Muista kuitenkin, että suurempien suksiboksien paino on isompi, ja jokaisella autolla on sallittu kokonaismassa, jota ei saa ylittää. Tätä varten on otettava huomioon kattotelineen, suksiboksin ja kuorman kokonaispaino.

Lopuksi on aika miettiä laatikon toimivuutta ja ulkonäköä. Suksiboksit voidaan avata yhdeltä tai molemmilta puolilta. Valitse omaa silmää miellyttävä sekä auton ulkonäköön sopiva suksiboksi.

Osta suksiboksit helposti verkosta

Hobbyhall.fi-verkkokaupasta löydät suksiboksit, kattotelineet ja muut autoiluun liittyvät tuotteet edullisesti ja nopealla toimituksella. Kuukausirahan ansiosta voit tehdä helposti isompiakin ostoksia samalla kertaa, ja maksaa ostokset sinulle sopivissa erissä. Tutustu valikoimaan ja osta jo tänään!