Hankook

Hankook RA18 185/75R16C 104 R

Lisätiedot:
Polttoainetehokkuus: E
Rengasmelu: 70 dB
Märkäpitoluokka: C
Tuotekoodi: 4079311
10600
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) 3. huhtikuuta (000 )
Toimitus kotiinkuljetuksella 5. huhtikuuta (1549 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Hankook RA18 185/75R16C 104 R

Hankook Tire tuottaa renkaita henkilöautoihin, minibusseihin, kuorma-autoihin, linja-autoihin sekä se on myös aktiivisesti mukana urheiluautojen renkaiden kehityksissä. Kolme rengastehdasta, 5 tutkimuskeskusta, n. 21 000 työntekijää, vuosituotanto 92 miljoonaa yksikköä renkaita sekä alkuperäisiä varusteita sellaisiin autoihin kuin BMW, AUDI, MB, VOLKSWAGEN jne. - Nämä ovat vain muutamia tämän rengasyhtiön antamia vaikuttavia lukuja. Hankookin renkaita myydään 185 maassa ympäri maailmaa. Renkaiden korkea laatu sekä hyvä hinta antavat meille mahdollisuuden saavuttaa luottavaisesti tavoitteemme - nousta kolmen suurimman sekä tunnetuimman rengasvalmistajan keskuuteen.
Vuonna 1941 Etelä-Korean ensimmäinen rengastehdas avattiin ja se sai nimen "Chosun Tire Company". Vuonna 1953 nimi muutettiin Hankook Tire Corporationiksi. Jo vuonna 1979 se oli maailman suurin rengastehdas. Hankookin ikuinen tavoite - olla askeleen muita edellä - tie merkittävään tapahtumaan - vuonna 1999 rakennettiin Kiinan talouden kasvu huomioon ottaen kaksi tehdasta lisää, mikä mahdollisti pysäyttämättömän laajentumisen ja sitten vuonna 2006 toinen rengas tehdas avattiin Euroopassa, Unkarissa. Tämä oli ehkä viimeinen askel kohti kansainvälistä arviointia - vuonna 2007. Hankook Tire Corporation on myynnin määrällä mitattuna maailman seitsemänneksi suurin rengasvalmistaja, ja vuonna 2013 se nousi alustavien arvioiden mukaan kuudenneksi.
Hankookin renkaat voittivat nopeasti liettualaisten kuljettajien luottamuksen. Se on yksi myydyimmistä henkilöautonrenkaista, kiitos valmistajan selkeän prioriteetin - luoda renkaita, joilla on paras hinta-laatusuhde.

Kätevämmän palvelun saat valitsemalla Hobby Hallista ostettujen renkaiden toimitustavaksi kotiinkuljetus. Voit palauttaa vanhat vanteettomat renkaasi keräyspisteisiin, jotka löytyvät Suomen rengaskierrätyksen sivuilta https://www.rengaskierratys.com/

Hankook on renkaiden ja osien valmistaja, joka sijaitsee Soulissa, Etelä-Koreassa. Hankook on maailman seitsemänneksi suurin rengasvalmistaja ja on voittanut useita palkintoja autonrenkaiden suunnittelusta. 
Hankook perustettiin vuonna 1941. Yli 70 vuoden innovaation ja tutkimuksen vetämänä yritys on saavuttanut tunnustusta paitsi kotimaassaan Aasiassa myös ympäri maailmaa. Sen nopeaa ja tasaista kasvua ja ansaittua tunnustusta ovat edesauttaneet erilaisten autokilpailujen sponsorointi, virallinen Ferrarin kilpajoukkueen renkaiden valikoima sekä yksinkertaisesti vertaansa vailla oleva vastine rahalle.
Hankook valmistaa noin 102 miljoonaa rengasta vuodessa sekä akkuja, pyöriä ja jarrupaloja. Jatkuvaan prosessien parantamiseen voimakkaasti panostava yritys on rengastoimittaja monille autonvalmistajille ja sitä arvostavat tietysti monet matkailun ystävät ympäri maailmaa. Yrityksen tavoite tarjota maksimaalista ajomukavuutta ja matkustajan nautintoa on saavutettu täysin, ja Hankookin renkaiden pitkäikäisyys on todistettu monien kuljettajien toimesta ympäri maailmaa.

Hankook RA18 185/75R16C 104 R

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: Hankook RA18 185/75R16C 104 R

Tuotekoodi: 4079311
Kategoria: Kesärenkaat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,64 x 0,64 x 0,205 m, 9 kg
Halkaisija: R16C
Leveys: 185 mm
Korkeus: 75
Tavaramerkki: Hankook
Nopeusindeksi: R (170 km/h asti)
Kuormitusindeksi: 104
Renkaan tyyppi: Ilman nastoja
Polttoainetehokkuus: E
Rengasmelu: 70 dB
Märkäpitoluokka: C
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Hankook tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Hankook RA18 185/75R16C 104 R
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu