Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Max Factor Miracle Touch Foundation SPF30, 039 Rose Ivory, 11,5 g

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Meikkivoiteet
Tuotekoodi: 8582157

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Max Factor Miracle Touch Foundation SPF30, 039 Rose Ivory, 11,5 g

Käyttö:Levitä puhtaille ja kuiville kasvoille. Pyyhi illalla pois meikinpoistoaineella tai muulla kasvojen puhdistusaineella.

Max Factor Miracle Touch Foundation sävyssä 039 Rose Ivory on täydellinen naisille, jotka haluavat virheettömän ihonvärin ja lisäsuojan auringolta. Ainutlaatuinen koostumus antaa tasaisen lopputuloksen, joka muuttuu kiinteästä nesteeksi heti, kun se levitetään iholle. Ihanteellinen niille, jotka arvostavat kevyttä, täysin peittävää meikkiä, jossa on luonnollinen hehku.  • Pehmeä levitys: muuttuu kiinteästä aineesta nestemäiseksi ja sulautuu virheettömästi iholle.

  • Kevyt peittävyys: antaa täyden peittävyyden painamatta, joten näytät luonnolliselta ja miellyttävältä koko päivän.

  • Auringonsuoja: Sisäänrakennettu SPF30 suojaa ihoa haitallisilta UV-säteiltä ja antaa täydellisen pohjan meikille.

  • Kätevä koko: kompaktin 11,5 g:n pakkauksen ansiosta meikki on helppo kuljettaa mukana matkalla.

Hollywoodin kultakaudella meikki oli samanlainen kuin nyt. Tuolloin vain yksi nimi soi sinisiltä TV-ruuduilta. Tämä nimi kuului Mr. Max Factorille - ammattimaiselle meikkitaiteilijalle, suunnittelijalle ja peruukkien keksijälle. Max Factorin ovat allekirjoittaneet aikakauden tunnetuimmat ja arvostetuimmat tuotemerkit ja meikkityylit, kuten Ava Gardner, Jean Harlow ja Marlene Dietrich. Huolimatta suosiosta eliitin ja tähtien keskuudessa, Max Factor uskoi, että kauneuden pitäisi olla kaikkien naisten saatavilla ympäri maailmaa.

Max Factor syntyi Venäjällä ja muutti Amerikkaan vuonna 1914. Max Factorin ilmoitus levisi nopeasti ympäri maailmaa, ja brändi teki pian yhteistyötä Hollywoodin merkittävimpien elokuvatähtien kanssa, jotka ylistivät kosmetiikkaa väreistään ja realistisuudestaan elokuvateatterissa. Vuonna 1916 Max Factor aloitti luomivärien ja kulmakynien myynnin. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun tällaista kosmetiikkaa oli saatavilla elokuvateollisuuden ulkopuolella. Vuonna 1918 Max Factor esitteli Color Harmony -kosmetiikan. Tämä tuotemerkki paransi naisten luonnollista ulkonäköä pitämällä näyttelijän kasvot mattapintaisena kuvauksen aikana. Tätä ainutlaatuista sarjaa luodessaan Max Factor otti huomioon kaiken kasvoilla ja niiden ympärillä tapahtuvat - kasvot, hiukset, silmät, jopa rakenteelliset piirteet ja piilotetut virheet. Neljä vuotta myöhemmin brändi lanseerasi täyden valikoiman kosmeettisia tuotteita nimellä "meikkituotteet". Elokuvateollisuudelle ja Hollywoodin asiakkaille kehitetyt Max Factorin meikkituotteet ja -tekniikat ovat voittaneet Oscarin, mutta Max Factorin filosofia on tuoda ylellisyys ja laadukkaat meikkituotteet jokaisen naisen ulottuville.

Max Factorin vaikutus nykyiseen kauneusmaailmaan alkoi elokuvateollisuudesta, mutta se ei jäänyt vain sinne. Itse asiassa sen alkuperäinen kultainen kaava on edelleen elossa ja sitä käytetään Max Factorin tuotekehityksessä. Mies, joka loi termin "meikki", ei koskaan tiedä luomuksensa panoksesta kosmetiikan kehitykseen ja sitä tosiasiaa, että sen avulla nykypäivän naiset voivat korostaa luonnollista kauneuttaan.

Max Factor Miracle Touch Foundation SPF30, 039 Rose Ivory, 11,5 g

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: Max Factor Miracle Touch Foundation SPF30, 039 Rose Ivory, 11,5 g

Tuotekoodi: 8582157
Kategoria: Meikkivoiteet ja puuterit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,05 x 0,05 x 0,12 m, 0,1 kg
Tilavuus: 11,5
Tarkoitettu: Naisille
Tyyppi: Meikkivoiteet
Näytä: Max Factor, meikkivoiteet meikkivoiteet ja puuterit
Tuotemerkki: Max Factor
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Max Factor tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Max Factor Miracle Touch Foundation SPF30, 039 Rose Ivory, 11,5 g
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu