Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Max Factor Miracle Touch Foundation SPF30, 097 Toasted Manteli, 11,5 g

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Meikkivoiteet
Tuotekoodi: 8582152
1479
Lisää ostoskoriin

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

13. toukokuuta

000

Postin pakettiautomaatti

15. toukokuuta

599

Postin noutopiste

15. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

15. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

15. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

15. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Tuotteen kuvaus: Max Factor Miracle Touch Foundation SPF30, 097 Toasted Manteli, 11,5 g

Käyttö:Levitä puhtaille ja kuiville kasvoille. Pyyhi illalla pois meikinpoistoaineella tai muulla kasvojen puhdistusaineella.

Max Factor Miracle Touch Foundation in Toasted Almond on täydellinen valinta naisille, jotka haluavat virheettömän ihon ja lisäsuojan. Innovatiivinen koostumus tuo sileän ja ylellisen lopputuloksen jokapäiväiseen meikkiin. Se sopii niille, jotka haluavat kevyen meikkivoiteen, jossa on aurinkosuoja, sillä se antaa luonnollisen ja pitkäkestoisen peittävyyden.  • Tasainen levitys: Meikkivoide sulautuu helposti ihoon luoden tasaisen ja sileän meikkipinnan, joka antaa luonnollisen hehkun.

  • Sisäänrakennettu aurinkosuoja: SPF30:n ansiosta se suojaa ihoa haitallisilta UV-säteiltä ja antaa samalla erinomaisen peittävyyden.

  • Ihanteellinen jokapäiväiseen käyttöön: kevyt koostumus on kätevä koko päivän käyttöön, joten se on täydellinen valinta päivittäiseen kauneusohjelmaan.

  • Suunniteltu naisille: Erityisesti naisten iholle räätälöity meikkivoide korostaa luonnollista kauneutta ja sopii kaikille ihonsävyille.

Hollywoodin kultakaudella meikki oli samanlainen kuin nyt. Tuolloin vain yksi nimi soi sinisiltä TV-ruuduilta. Tämä nimi kuului Mr. Max Factorille - ammattimaiselle meikkitaiteilijalle, suunnittelijalle ja peruukkien keksijälle. Max Factorin ovat allekirjoittaneet aikakauden tunnetuimmat ja arvostetuimmat tuotemerkit ja meikkityylit, kuten Ava Gardner, Jean Harlow ja Marlene Dietrich. Huolimatta suosiosta eliitin ja tähtien keskuudessa, Max Factor uskoi, että kauneuden pitäisi olla kaikkien naisten saatavilla ympäri maailmaa.

Max Factor syntyi Venäjällä ja muutti Amerikkaan vuonna 1914. Max Factorin ilmoitus levisi nopeasti ympäri maailmaa, ja brändi teki pian yhteistyötä Hollywoodin merkittävimpien elokuvatähtien kanssa, jotka ylistivät kosmetiikkaa väreistään ja realistisuudestaan elokuvateatterissa. Vuonna 1916 Max Factor aloitti luomivärien ja kulmakynien myynnin. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun tällaista kosmetiikkaa oli saatavilla elokuvateollisuuden ulkopuolella. Vuonna 1918 Max Factor esitteli Color Harmony -kosmetiikan. Tämä tuotemerkki paransi naisten luonnollista ulkonäköä pitämällä näyttelijän kasvot mattapintaisena kuvauksen aikana. Tätä ainutlaatuista sarjaa luodessaan Max Factor otti huomioon kaiken kasvoilla ja niiden ympärillä tapahtuvat - kasvot, hiukset, silmät, jopa rakenteelliset piirteet ja piilotetut virheet. Neljä vuotta myöhemmin brändi lanseerasi täyden valikoiman kosmeettisia tuotteita nimellä "meikkituotteet". Elokuvateollisuudelle ja Hollywoodin asiakkaille kehitetyt Max Factorin meikkituotteet ja -tekniikat ovat voittaneet Oscarin, mutta Max Factorin filosofia on tuoda ylellisyys ja laadukkaat meikkituotteet jokaisen naisen ulottuville.

Max Factorin vaikutus nykyiseen kauneusmaailmaan alkoi elokuvateollisuudesta, mutta se ei jäänyt vain sinne. Itse asiassa sen alkuperäinen kultainen kaava on edelleen elossa ja sitä käytetään Max Factorin tuotekehityksessä. Mies, joka loi termin "meikki", ei koskaan tiedä luomuksensa panoksesta kosmetiikan kehitykseen ja sitä tosiasiaa, että sen avulla nykypäivän naiset voivat korostaa luonnollista kauneuttaan.

Max Factor Miracle Touch Foundation SPF30, 097 Toasted Manteli, 11,5 g

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: Max Factor Miracle Touch Foundation SPF30, 097 Toasted Manteli, 11,5 g

Tuotekoodi: 8582152
Kategoria: Meikkivoiteet ja puuterit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,05 x 0,05 x 0,12 m, 0,1 kg
Tilavuus: 11,5
Tarkoitettu: Naisille
Myyjä: Hobbyhall.fi
Tyyppi: Meikkivoiteet
Näytä: Max Factor, meikkivoiteet meikkivoiteet ja puuterit
Tuotemerkki: Max Factor
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Max Factor tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Max Factor Miracle Touch Foundation SPF30, 097 Toasted Manteli, 11,5 g
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu