Meikkivoide Max Factor Miracle Pure Foundation SPF30, 93 Mocha, 30 ml

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Meikkivoiteet
Tuotekoodi: 8582227
1098
Lisää ostoskoriin

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

7. toukokuuta

000

Postin pakettiautomaatti

10. toukokuuta

599

Postin noutopiste

10. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

10. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

10. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

10. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Tuotteen kuvaus: Meikkivoide Max Factor Miracle Pure Foundation SPF30, 93 Mocha, 30 ml

Käyttö:levitä meikkivalmiille iholle sormenpäilläsi tai siihen tarkoitetulla siveltimellä.

Max Factor Miracle Pure Foundation SPF30, 93 Mocha on ylellinen meikkivoide, joka on suunniteltu erityisesti naisille, jotka haluavat virheettömän ihonvärin ja ihonhoidon tuomat lisäedut. Runsas mokkainen sävy antaa luonnollisen peittävyyden ja säteilyn. Tämä SPF30-suojan sisältävä meikkivoide on ihanteellinen niille, jotka arvostavat sekä kauneutta että ihon terveyttä, joten se sopii täydellisesti kiireiseen arkeen.  • Runsas mokkainen sävy: sulautuu helposti ihoon luoden sileän ja tasaisen ihonvärin, joka korostaa luonnollista kauneutta.

  • Runsaasti ihonhoitoa sisältävä koostumus: ei vain Meikkivoide, vaan myös ihonhoitotuote, jonka SPF30 suojaa haitallisilta UV-säteiltä.

  • Suunniteltu naisille: mukautettu naisten ihon tarpeisiin, peittää kuin toinen iho.

  • Kätevä pakkaus: 30 ml, sopii täydellisesti käsilaukkuun, jotta voit täydentää meikkiäsi matkalla.

Hollywoodin kultakaudella meikki oli samanlainen kuin nyt. Tuolloin vain yksi nimi soi sinisiltä TV-ruuduilta. Tämä nimi kuului Mr. Max Factorille - ammattimaiselle meikkitaiteilijalle, suunnittelijalle ja peruukkien keksijälle. Max Factorin ovat allekirjoittaneet aikakauden tunnetuimmat ja arvostetuimmat tuotemerkit ja meikkityylit, kuten Ava Gardner, Jean Harlow ja Marlene Dietrich. Huolimatta suosiosta eliitin ja tähtien keskuudessa, Max Factor uskoi, että kauneuden pitäisi olla kaikkien naisten saatavilla ympäri maailmaa.

Max Factor syntyi Venäjällä ja muutti Amerikkaan vuonna 1914. Max Factorin ilmoitus levisi nopeasti ympäri maailmaa, ja brändi teki pian yhteistyötä Hollywoodin merkittävimpien elokuvatähtien kanssa, jotka ylistivät kosmetiikkaa väreistään ja realistisuudestaan elokuvateatterissa. Vuonna 1916 Max Factor aloitti luomivärien ja kulmakynien myynnin. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun tällaista kosmetiikkaa oli saatavilla elokuvateollisuuden ulkopuolella. Vuonna 1918 Max Factor esitteli Color Harmony -kosmetiikan. Tämä tuotemerkki paransi naisten luonnollista ulkonäköä pitämällä näyttelijän kasvot mattapintaisena kuvauksen aikana. Tätä ainutlaatuista sarjaa luodessaan Max Factor otti huomioon kaiken kasvoilla ja niiden ympärillä tapahtuvat - kasvot, hiukset, silmät, jopa rakenteelliset piirteet ja piilotetut virheet. Neljä vuotta myöhemmin brändi lanseerasi täyden valikoiman kosmeettisia tuotteita nimellä "meikkituotteet". Elokuvateollisuudelle ja Hollywoodin asiakkaille kehitetyt Max Factorin meikkituotteet ja -tekniikat ovat voittaneet Oscarin, mutta Max Factorin filosofia on tuoda ylellisyys ja laadukkaat meikkituotteet jokaisen naisen ulottuville.

Max Factorin vaikutus nykyiseen kauneusmaailmaan alkoi elokuvateollisuudesta, mutta se ei jäänyt vain sinne. Itse asiassa sen alkuperäinen kultainen kaava on edelleen elossa ja sitä käytetään Max Factorin tuotekehityksessä. Mies, joka loi termin "meikki", ei koskaan tiedä luomuksensa panoksesta kosmetiikan kehitykseen ja sitä tosiasiaa, että sen avulla nykypäivän naiset voivat korostaa luonnollista kauneuttaan.

Meikkivoide Max Factor Miracle Pure Foundation SPF30, 93 Mocha, 30 ml

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: Meikkivoide Max Factor Miracle Pure Foundation SPF30, 93 Mocha, 30 ml

Tuotekoodi: 8582227
Kategoria: Meikkivoiteet ja puuterit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,04 x 0,02 x 0,1 m, 0,5 kg
Tilavuus: 30 ml
Tarkoitettu: Naisille
Myyjä: Hobbyhall.fi
Tyyppi: Meikkivoiteet
Näytä: Max Factor, meikkivoiteet meikkivoiteet ja puuterit
Tuotemerkki: Max Factor
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Max Factor tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Meikkivoide Max Factor Miracle Pure Foundation SPF30, 93 Mocha, 30 ml
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu