Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Hanse Home matto Valencia, pyöreä, 140x140 cm

(0)
Lisätiedot:
Pituus: 140 cm
Leveys: 140 cm
Materiaali: Polypropeeni
Tuotekoodi: 3240443

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Hanse Home matto Valencia, pyöreä, 140x140 cm

Maton päätarkoitus on antaa kodille tyyliä ja mukavuutta. Se on kuin kodin sielu - yleensä keskellä, näkyvimmällä alueella, useimmiten kosketettava. Tämä ei ole tavallinen kotitaloustuote, vaan esine, joka vahvistaa sisustusideaa ja ottaa usein johtavan aseman sisätiloissa.

-Saksalaisen Hanse Home -matot ovat erittäin monipuolisia, joten ne löytävät helposti paikkansa missä tahansa kodissa. Laadukas ja kestävä.  

  • Mitat: 140x140 cm;
  • Valmistettu polypropeenista.
  • -paino - 1900 g/m2;
  • Paksuus: 9 mm
  • Väri: harmaa, valkoinen;
  • helppo huoltaa.

Pyöreät matot

Usko tai älä, mutta monissa tapauksissa pyöreä matto voi olla paras valinta asuintilaan. Milloin kannattaa harkita pyöreän maton hankkimista yleisempien suorakaiteen muotoisten mattojen sijaan? Pyöreä matto itsessään herättää huomiota näyttävänä sisustuselementtinä. Se on täydellinen valinta pieniin huoneisiin, hankalaan nurkkaan, lastenhuoneeseen, olohuoneeseen ja jopa käytäviin. Jos olohuoneesi on pieni, seinien rajoittama tai asut kerrostalossa, pyöreä matto luo visuaalisesti vaikutelman suuremmasta tilasta. Suuren suorakaiteen muotoisen maton sijoittaminen pieneen huoneeseen voi olla suuri suunnitteluvirhe, koska se voi tehdä tilasta tunkkaisen ja ahtaan oloisen ja saada sen näyttämään pienemmältä kuin se todellisuudessa on. Toinen pieni temppu, joka kannattaa muistaa pienessä huoneessa, on jättää maton ympärille tilaa, jotta lattialaudat tai laatat jäisivät näkyviin. Pyöreä matto auttaa luomaan kodistasi tyylikkään ja harmonisen kuvan. Kaarevat art deco -tyyliset huonekalut ovat tällä hetkellä erittäin suosittuja ja pyöreä matto korostaa loistavasti niitä kauniita huonekaluja. Pyöreä matto auttaa tuomaan esiin näiden tyylikkäiden huonekalujen kaarevat muodot.

Yleiset tuotetiedot: Hanse Home matto Valencia, pyöreä, 140x140 cm

Tuotekoodi: 3240443
Kategoria: Isot matot
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 1,42 x 0,14 x 0,14 m, 1,9 kg
Tyyppi: Modernit matot, Pyöreät matot
Näytä: Hanse Home, modernit matot, Hanse Home, pyöreät matot
Tuotemerkki: Hanse Home
Väri: Harmaa
Tiheys: 1900 g / m²
Mallisto: Hanse Home
Pituus: 140 cm
Leveys: 140 cm
Materiaali: Polypropeeni
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Hanse Home tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tiedot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Hanse Home matto Valencia, pyöreä, 140x140 cm
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu