Matto KESHAN Ornamentti, kehys itämainen 7576/53511 terrakotta

(0)
Lisätiedot:
Pituus: 200 cm
Leveys: 290 cm
Materiaali: Polyesteri
Tuotekoodi: 5286801
57173
Myyjä: RugsX 4.9
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  1900 /kk
NOPEA TOIMITUS

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

Lauantai, 16. joulukuuta

000

Postin noutopiste

20. joulukuuta

1199

Kotiinkuljetus

20. joulukuuta

1799

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: RugsX 4.9
  • 100% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Matto KESHAN Ornamentti, kehys itämainen 7576/53511 terrakotta

▪ fleecen korkeus: noin 9 mm
▪ kokonaispaino: noin 2,80 kg/m2
▪ lankatyyppi: 100% villaa Rakastatko ylellisyyttä? Jos näin on, villamatot on luotu sinua ajatellen!
Kuvittele suosikkivillapuserosi... lämmin ja pehmeä. Sen koskettaminen tuottaa mielihyvää ja saa sinut tuntemaan olosi erittäin mukavaksi. Entä jos samasta materiaalista tehtäisiin matto? Se on täysin mahdollista. Villa on ylivoimaisesti paras luonnonmateriaali mattojen valmistukseen.
KESHAN-mattomallisto on valmistettu 100 % villasta. Se on luonnollinen ja täysin uusiutuva raaka-aine. Sen ominaisuudet ovat ihanteelliset koteihin, joissa on vaikea ylläpitää oikeaa ilmankosteutta. Villa imee kosteutta ilmasta, kun sitä on liikaa, ja luovuttaa sitä takaisin, kun sitä on liian vähän. Tämä on erittäin terveellistä hengityselimille, erityisesti ihmisille, joilla on sen kanssa ongelmia.
Villamatto on myös sensaatiomainen lämmöneriste. Voit huoletta asettaa sen kylmälle lattialle, ja sen päällä käveleminen on silti mukavaa. Sisätilat eristetään lisäksi, mikä helpottaa oikean lämpötilan ylläpitämistä.
Jos etsit ihanteellista tuotetta takan lähelle, villamatto on paras valinta. Villa on paloturvallinen materiaali. Hehkuva hiili vain sulattaa kuidut. Synteettinen kasa voi sen sijaan syttyä tuleen ja pahimmassa tapauksessa aiheuttaa tulipalon.
Ei siis ole epäilystäkään siitä, että villamattojen verrattain korkea laatu kompensoi niiden suhteellisen korkeamman hinnan. Villan laaja käyttöalue ja ihanat ominaisuudet on tunnettu ja arvostettu jo monien sukupolvien ajan. KESHAN-malliston matoissa hyödynnetään täysin sen materiaalin edut, josta ne on valmistettu. Lisäksi vintage-tyyliset kuviot korostavat tuotteen ajattomuutta.
Maton ominaisuudet KESHAN:

Se on valmistettu 100 % luonnonmateriaalista - villasta. Tämä tekee siitä ympäristöystävällisen;
Tyylikkäät ja kauniit värit yhdistettynä vintage-tyyliseen kuvioon tuovat paljon eleganssia ja ylellisyyttä mihin tahansa sisustukseen;
Se on OEKO-TEX-sertifioitu, mikä takaa ympäristölle ja ihmisille turvallisen koostumuksen;
Korkein laatu yhdistettynä materiaalin korkeaan kestävyyteen ja joustavuuteen tarkoittaa, että tämä tuote toimii kauniina koristeena useita vuosia tai jopa kauemmin;
Villamatto voi aluksi pölyttyä kevyesti - tämä on materiaalin luonnollinen ominaisuus. Vakuutamme kuitenkin, että tämä ei ole millään tavalla häiritsevää tai haitallista.

KESHAN-mattoa valittaessa kannattaa myös muistaa, että villa imee itseensä nestemäistä likaa. Vaikka tämä matto sopii erinomaisesti olohuoneeseen, se ei ehkä toimi yhtä hyvin keittiössä.
Luonnon kanssa sopusoinnussa eläminen on nykyään erittäin tärkeää. Siksi villamatto on varmasti hyvä päätös. Kauniita, tyylikkäitä, luonnollisia... Nämä ovat KESHAN-malliston matot. Tuhannet tyytyväiset asiakkaat rakastavat niitä - rakastatko sinä?

Yleiset tuotetiedot: Matto KESHAN Ornamentti, kehys itämainen 7576/53511 terrakotta

Tuotekoodi: 5286801
Kategoria: Isot matot
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 2 x 0,3 x 0,3 m, 17 kg
Tyyppi: Modernit matot
Näytä: Rugsx, modernit matot isot matot
Tuotemerkki: Rugsx
Väri: Oranssi
Myyjä: RugsX
Pituus: 200 cm
Leveys: 290 cm
Materiaali: Polyesteri
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Rugsx tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tiedot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Matto KESHAN Ornamentti, kehys itämainen 7576/53511 terrakotta
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu